Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A mai napom kb. végig "veszekedésekből" állt Manchesteres, Bayernes és persze Interes kollegáimmal. Azt, hogy a világ legjobb csapata vagyunk, már régen bebizonyítottunk.vilmso94 írta:Ma meg kell mutatni hogy a Világ legjobb csapata vagyunk és továbbjutunk !!!
Para Siempre Barca !!!
A megvilágosodáshoz egy pöttyet pörgess lejjebb,eléggé át lett rágvaIvánC írta:Cső, valaki felvilágosithatna, hogy ezzel a felállitással kb. hogy áll fel a csapat.
---------------V.V.------------------IvánC írta:Cső, valaki felvilágosithatna, hogy ezzel a felállitással kb. hogy áll fel a csapat.
Nem gondolkoztál rajta hogy megfelelő topicba írj?Achilleusz írta:Sziasztok!
Légyszives mondjátok meg nekem,hogy hol lehet ma megnézni a mecsett?
Én is így voltam a Clásico előtt, hát ott összejött a 2-0, most is elég lenne annyi.S.Agüero írta:Nem tudom ilyen meccsek előtt tisztára ideg szoktam lenni most meg nagyon nyugodt vagyok.
Nem tudom miért, remélem azért, mert simán nyerünk.![]()
![]()
Hajrá Barcaa!!!
nagyon jóbence-barca írta:http://juj.hu/cikk/kozvelemeny-barca-vagy-inter
egy kis ráhangolódás, vicces mindenki nézze meg!
sztem is sanszos, h ez 4-3-3... akkor viszont nem történt lényegi változás a középpályán... ne legyen így, Touré legyen középpályán Xavi mellett!bence-barca írta:
Én így láttam: Víctor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Yaya Touré, G. Milito – Xavi, Busquets, Seydou Keita – Messi, Ibrahimovic, Pedro