Barcaforever2626 írta:Na uraim..Leirom rövimegnyugodtam..Kezdenem a ket meccsel az inter ellen:az haggyän hogy a birok eldöntöttek szepen ennek az egesz hajcihönek a sorsät,de a csapatunk nem muzsikält jol..vagy inkäbb tudjätok hogy mondanäm:Messi es xavi nem voltak toppon..Ök vittek ideäig a csapatot iden,nem pep..PIQUE zseniälis,es hatalmas focista,nem csak a golja vegett.Nem is a csapattal van a gond,hanem leginkäbb azzal,hogy egy verbeli csatärunk van,az pedig Messi,A többiek nagy tehetsegek(Bojan,Pedro...De meg nagyon sokat kell fejlödniük hogy odaerjenek..Tehät hiänyzik Messi tärsa..Ha neki nem megy,meghalt a tämado jätekunk..Ibra nagyon finoman fogalmazva,remelem eltävozik innen a Büdös fenebe..Pepröl soha nem irtam semmit,most megteszem,ez az ember egy 0,mint eddzö..mindig istenitettek ha huzott egy väratlant es gyözött a csapat,nem azert gyözött,hanem azert mert Messi szärnyalt,es rugta a golokat..Ez ma is bebizonyosodott,ilyen dolgokat nem eszrevenni..Ibra minek volt a pälyän????Pofäkat vägni,meg hogy teljen neki az idö???mikor ott vannak a tehetseges önbizalomra ehes fiatalok..Keita is fent maradt....de minek???hihetetlen hiba szämomra..Nagyon kell elsösorba egy csatär tärs Messinek..A nagy fogadkozäsbol meg nem lett semmi,miert az utolso 10 percbe kellett azt csinälni mint amit 90 alatt kellett volna??most lehet megkövezni..de ez a velemenyem..dke velemenyem..ugy gondolom mär
Egyet értek. Guardiolával kapcslatban talán azért lehetne enyhébben fogalmazni,mert nem ő játszotta le a meccset. Egy edző sem tökéletes. Pepnek is vannak hibái,mégpedig elsősorban az,hogy nem tud cserélni és játékosokat igazolni,beépíteni a csapatba.Ibra esete példázza ezt a legjobban,de ott van Hleb is. A játékrendszer,amit a mester kitalált tökéletes,csak van 1-2 olyan játékos,akik nem illenek bele,ennyi az egész.
Én a meccs előtt is mondtam,hogy sok esély nincs a továbbjutásra,mert Mourinho a 11 emberes védekezés híve,ez ellen pedig a Barcának nincs fegyvere. Ez így is lett. Nem szabad teljesen a bírókra fogni a meccset,mert igaz,hogy tárgyilagosan rajtuk múlott,hogy befújnak-e 11-est vagy sem,vagy megadnak-e lesgólt vagy sem,de azért azt se felejtsük el,hogy a játékosaink jó részének(már ne is haragudjon senki a kifejezésért)csak a pofája volt nagy, nagy arc,kis teljesítmény, a két meccs összképét nézve ez az igazság. Ez vezetett a bukáshoz végül. Az első meccsen a vezetés megszerzése után győztes találkozónak hitték a meccset,most meg az első félidőben csak lézengtek a pályán.