LM10 írta:Az eddigi felkészülésből amik érzékelhetők: Ibra úgy tűnik jó szezon előtt áll(legyen is így) A fiatalok jól muzsikálnak, Jonathan pedig nagy meglepetés számomra. A SPORT-on megjelent egy cikk, hogy ő pótolhatja Tourét, amit nem is hülyeség, hiszen az utóbbi 2 meccsén ő játszott VKP-t. Meglátjuk Pepnek mennyire fog ez beválni. A másik meglepetés ember: V.Sánchez. Róla teljesen lemondtam, de most nem kicsit bizonyít. Sok szerencsét neki!
Ibrával egyetértek. Ez az utolsó meccse szerintem jól sikerült, volt pár nagy vilanása - passzok terén -, és mezőnyben sem volt rossz... Főleg miután bejött mesi, és egyenrangú játszótársa is volt előn... A gólja meg szép rutinmunka volt.
Jonathan meg nem vkp... Max azért hitted azt, mert visszajárt labdáért, de ő nem vkp, akárcsak Xavi és Ini sem. Ő kreatív gyerek, a 2 gólpassza bizonítja is. Ő inkább Xavit pórolja majd, Tourét meg keita - vkp volt, és elég jól tolta.
Sánchez meg engem nem győzött meg. Lőtt 2 gólt, ez szép és jó. De hogy Thiagot nem fogja tudni kiszorítani, abban egészen biztos vagyok, azért van különbség a két gyerek tehetsége közt... Szerintem el kéne adnunk, én nem hinném hogy terem majd neki babér Katalóniában...
Viszont Adriano jó vétel volt, mindkét oldalon megállta a helyét, nem volt vele baj. És nekem nagyon tetszett az a védő gyerek, aki Muniesa mellett játszott. Mindig jókor volt jó helyen, és nagyon jó fizikuma van. Persze azért muniesa is jó volt, volt néhány mentése, dehát ezen a meccsen nem nagyon lehetett a védőknek villognia...