Olyan rémlik, hogy a braziloknak nincs ellenfelük a mostani barátságos meccsek időpontjában, plusz itt edzőtáboroznak BCN-ban, ezért játszanak valamilyen felkészülési meccset a Barca nem válogatott játékosaival meg a fiatalokkal.
Steaua elleni elbukott BEK döntő 86-ból talán.ozsimiki írta:Grt a srácoknak, valaki emlékszik mikor rúgtunk utoljára 11es párbajt?
Blben tuti nem mostanában, kupában sem rémlik
igaz ez se igazi tét meccs,szóval húzódik szépen...
Nem juthatnak fel. Csak, akkor, ha a "nagy Barcelona" meg kiesne. Helyetcserélne a két csapat. De, erre valljuk be kevés az esély.zsoltfree írta:Ugye most a Barca B a második ligában szerepel. Nem tudja valaki hogy ha feljutást eredményező helyen végezne, akkor indulhatna az első osztályban is? Tehát lehetséges lenne ilyen hogy egy csapatnak az első osztályban két csapata is szerepeljen?:)
Tudtommal sajnos nem :/zsoltfree írta:Ugye most a Barca B a második ligában szerepel. Nem tudja valaki hogy ha feljutást eredményező helyen végezne, akkor indulhatna az első osztályban is? Tehát lehetséges lenne ilyen hogy egy csapatnak az első osztályban két csapata is szerepeljen?:)
Lionel85 írta:KUPAGYŐZTES!!!!
Szép volt Pinto, de Busquetsnek nagy seggberúgás! Addig nem feküdhet le, amíg nem gyakorolja a tiziket! Szerencsére nála is volt nagyobb arccal rúgó ember (Pirlo), így mienk a kupa!
VISCA!
Devid16 írta:amúgy majd ha valaki talál róla linket vagy esetleg felvette és fel tudja tenni valahova érdekelne...Dinho papa miattElőre is köszi
Jó kis kocsmahangulat volt közöttükLM10 írta:Az a helyzet, hogy nincs Pinto topicbár nem a világ legfontosabb kupája,de át lehet fáradni Pinto topikba, ne csak szidni tudjuk ugye...![]()
![]()
A meccsről: Elég középszerű meccs volt, de nem is szabad kifulladni a Racing előtti rajtnál. De jó volt nézni a játékosokat, hogy jól szórakoztak, és öröm volt látni, hogy a 11-eseknél V.V és Puyol Ronnieval társalog![]()
Az a helyzet, hogy nincs Pinto topicbár nem a világ legfontosabb kupája,de át lehet fáradni Pinto topikba, ne csak szidni tudjuk ugye...
én fizetnék is érte, ha ilyen frankó minőségbe lehetne nézni, csak még olyat se találtamFCBMessi19 írta: Hát sztem nem fog akadni, mert románok nem nézik neten,mert minden szolgáltatónál benn van a Sport.ro. Max ha külföldre mennek,akkor.
Hát sztem nem fog akadni, mert románok nem nézik neten,mert minden szolgáltatónál benn van a Sport.ro. Max ha külföldre mennek,akkor.levproff írta:Kössz, ez jó. Remélem meccs közben is ilyen jól fog menni.FCBMessi19 írta:A Magyarországiak is nézhetik a Sport.ro-t, mindig megy a neten is élőbe.
http://www.sport.ro/live/ibu1.html![]()
Lehet letöltöm inkább a biztonság kedvéért a TVU playert.
Bocsi az OFF-ért.![]()
Hogy ON is legyen:
Rohadtul várom már a meccsett, szinte jobban várom, mint az első bajnokit!![]()
DINHO!
Kössz, ez jó. Remélem meccs közben is ilyen jól fog menni.FCBMessi19 írta:A Magyarországiak is nézhetik a Sport.ro-t, mindig megy a neten is élőbe.
http://www.sport.ro/live/ibu1.html
Van hala istennekkanty írta:A román Sport.ro adja, erdélyieknek biztos van.
Szerintem 10. Nem mintha az sok lenne.Victor_Valdes írta:Azt a rohadt. jól számoltam h max 5 ember van 30 év alatt?