Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább nézném őket a döntőben, mint a csoportkőrbePrimitive írta:Viszont, ha jó meccseink lesznek, nagyobb valószínűséggel nézhetjük őket a TV2-n... Ez sem utolsó szempont, úgy gondolom.Zolika10 írta: Hát inkább legyen 1 középszerű, többi gyenge, így pihenhetne Messi,Xavi,Iniesta.. ...és a többiek. Nagy csapatok ellen meg mindig jól felszívjuk magunkat, ebben nem látok problémát.
lui1698Én úgy tudom, hogy igen, ilyenkor szokás megválasztani a tavalyi 'legjobbakat'
Viszont, ha jó meccseink lesznek, nagyobb valószínűséggel nézhetjük őket a TV2-n... Ez sem utolsó szempont, úgy gondolom.Zolika10 írta: Hát inkább legyen 1 középszerű, többi gyenge, így pihenhetne Messi,Xavi,Iniesta.. ...és a többiek. Nagy csapatok ellen meg mindig jól felszívjuk magunkat, ebben nem látok problémát.
Hát inkább legyen 1 középszerű, többi gyenge, így pihenhetne Messi,Xavi,Iniesta.. ...és a többiek. Nagy csapatok ellen meg mindig jól felszívjuk magunkat, ebben nem látok problémát.Primitive írta:Nah, lassan elérkeztünk a sorsoláshoz... Mindenképp a csoport esélyesei leszünk, remélem, hogy nehéz ellenfeleink lesznek, így nem 'alszunk bele' a csoportkörben sem, hanem teljes erőbedobással fogunk minden meccsen játszani!
Más : akkor most mondok el egy imát, hogy a belgrádi Partizannal egy csoportba kerüljünk, ugyanis akkor megnyílna az út, hogy lássam a Barcát élőben futballozni.
A belgrádi fanok igen barbárok, viszont a FIFA elég komoly büntetéseket szabna ki, ha ilyenre kerül sor, a klubbnak meg ez nem hiényzik, szóval ezzel ne legyen gondcsabooo írta:Én annyira nem örülnék a belgrádi bandának, mert akkor tuti lesz valami balhé és nem volna f.sza hogy ha szétvernék a stadiont vagy valami baromságot csinálnák a szurkolok, mert tudjuk milyenek a belgrádi fanokPrimitive írta:Nah, lassan elérkeztünk a sorsoláshoz... Mindenképp a csoport esélyesei leszünk, remélem, hogy nehéz ellenfeleink lesznek, így nem 'alszunk bele' a csoportkörben sem, hanem teljes erőbedobással fogunk minden meccsen játszani!
Más : akkor most mondok el egy imát, hogy a belgrádi Partizannal egy csoportba kerüljünk, ugyanis akkor megnyílna az út, hogy lássam a Barcát élőben futballozni...
De persze meg értelek, én is örülnék ha a kolozsvárral összekerülnének mert talán akkor nekem is lehetőség volna hogy lássam előbe a srácokat..
Én annyira nem örülnék a belgrádi bandának, mert akkor tuti lesz valami balhé és nem volna f.sza hogy ha szétvernék a stadiont vagy valami baromságot csinálnák a szurkolok, mert tudjuk milyenek a belgrádi fanokPrimitive írta:Nah, lassan elérkeztünk a sorsoláshoz... Mindenképp a csoport esélyesei leszünk, remélem, hogy nehéz ellenfeleink lesznek, így nem 'alszunk bele' a csoportkörben sem, hanem teljes erőbedobással fogunk minden meccsen játszani!
Más : akkor most mondok el egy imát, hogy a belgrádi Partizannal egy csoportba kerüljünk, ugyanis akkor megnyílna az út, hogy lássam a Barcát élőben futballozni.
Ezeknek még Jeffren is örülneFecooo írta:egy Werder-Ajax-Kolozsvár 3asnak tudnék örülni, sztem jó kis meccsek lennének
se a Werder, se az Ajax nem igazán tud védekezni...
Jaja, most fogják átadni, bár nagyon úgy tűnik, hogy az Inter játékosai besöpörnek mindent.lui1698 írta:Azt jól tudom, hogy ilyenkor - mármint sorsoláskor - szokták megválasztani az előző bl legjobbjait?
18:00-kor kezdődik!messi70 írta:Hanytol lesz a sorsolas magyar ido szerint valaki tudjae koszi elore is???
__________________Perrero írta:bence-barca írta:ha eljutnak odáig... elvileg akkor az is lehet h a barca is akkor játszik...MichaaBee írta:
Zsííír![]()
Hat a csoportkor kozben csak nem fognak eltunni valahova....Perrero írta: ha eljutnak odáig... elvileg akkor az is lehet h a barca is akkor játszik...
MichaaBee írta: Egyébként, ha nem változtattak a BL-csoportkör menetrendjén, akkor a Real a barcelonai Clásico előtt fogja fogadni az első kalapos ellenfelét.![]()
Ejj, tényleg, elnézést kérek.bence-barca írta:Chelsea és Tottenham nem lehet egy csoportban! Akkor inkább legyen Tottenham helyet Schalke Raúl miatt!MichaaBee írta:I
-Chelsea
-Real Madrid
-Tottenham
-Rubin
![]()
Chelsea és Tottenham nem lehet egy csoportban! Akkor inkább legyen Tottenham helyet Schalke Raúl miatt!MichaaBee írta:I
-Chelsea
-Real Madrid
-Tottenham
-Rubin
![]()