2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, már korábban írtam én is, hogy bénák az asszisztensek, azt sem tudják mi az a les. De legalább össze-vissza ítélnek mind2 oldalra. Mondjuk a bíró sincs a helyzet magaslatán szerintem.Lionel85 írta:Igazából nem Villa a hibás, hanem a partjelző közelében sok a szúnyog és ő hadonászik. Ezért látszik messzebről, hogy lest int be ötpercenként...orsi1130 írta:Villa a Barca Inzaghi-ja. Lesen született....Komolyan nem értem mit művelnek. De köszönetet mondhatunk a másik oldalon álló kollégájának, mert ott bizony benéztek egy leshelyzetet...
messiacsaszar írta:megpróbáltam de sajnos NEKEM nem jó!
Nem tud valaki vmi másikat?
megpróbáltam de sajnos NEKEM nem jó!
Igazából nem Villa a hibás, hanem a partjelző közelében sok a szúnyog és ő hadonászik. Ezért látszik messzebről, hogy lest int be ötpercenként...orsi1130 írta:Villa a Barca Inzaghi-ja. Lesen született....
Mert nem Messinek szánta, hanem a mögötte érkező Villlanak, aki nem volt lesencsülök írta:Ahogy Pep mondani szokta. le kellene zárni hamar ezt a meccset, még 2-3 góllal, utána lehet játszadozni. De most is azt érzem, hogy amint megvan a vezetés lenyugszanak és visszavesznek a fiúk. Nem mintha azóta nem csináltak volna csodaszép dolgokat. Csak a figyelem! Hogy tudta Piqué ezt lepasszolni, hogy nem érezte, hogy les lesz?
Nem a legjobb minőség, de megy: http://www.atdhe.net/26112/watch-barcel ... kopenhagenLM10 írta:PLS valaki olyan linket küldjön már amihez nem kell progi, és nem akadozik, mert nekem már a 20. link akad be