Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
MEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIII
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Gyönyörű góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
MEKKORAAAAAAAAAA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Atya Ég...tili toli most megérte.
Atya Ég...tili toli most megérte.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
MESSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ENNNNNYIIII

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Messssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiii
LA PULGA!!!!!!! <3

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
MESSI

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Az egyenlítő gól után a V.real élénkebb lett, benne van a pakliban hogy a semmiből megszerzik a vezetést. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

háát Delgado Ferreiro nem először néz el dolgokat a Barcának de nagyon durván.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Én Sanamával értek egyet. Pedro nem Barca szintű játékos, bevágja a helyzeteit és ennyi. Bojan ígéretesebb.Sanama írta:Hát Bojannal kapcsolatban eddig mindenféle kritikát hallottam,csak mozgásról szólót nemFernando írta:Lényegében jelenleg mindenben. Többet mozog, jobban mozog, mezőnyben hasznosabb, megkockáztatom, hogy gyorsabb fizikálisan és fejben is, és legalább le tudja venni a labdát. Ennyiben. Ez persze a pillanatnyi forma.Sanama írta:Pedro miben jobb,mint Bojan mondjuk? Srác semmit nem csinál,kis tulzással.![]()
Mezőnyben a hasznosságát megmondhatnád, tavaly sem ezen volt nála a hangsúly,hanem hogy nagyon érzi a kaput ,s gólérzékeny. Sajna ma sem mutatja ezt meg.(idén ez jellemző rá)

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Jéé lefújt egy szabálytalanságot. Amúgy ez egyértelmű sárga, mivel köze nem volt a labdához...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ácsi. Most két játékost hasonlítottunk össze. Nem azt mondtam, hogy nagyon hasznos a mezőnyben, hanem, hogy az elmúlt X meccs alapján hasznosabb, mint Bojan. Egyébként örülök, hogy tudtam újat mondani, szerintem lassabb, de ez adódik abból is, hogy nem bírja levenni a labdát egyszerűen. Elpattan tőle, nem bír megindulni. remélem bejön és gurít 3-at.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hát Bojannal kapcsolatban eddig mindenféle kritikát hallottam,csak mozgásról szólót nemFernando írta:Lényegében jelenleg mindenben. Többet mozog, jobban mozog, mezőnyben hasznosabb, megkockáztatom, hogy gyorsabb fizikálisan és fejben is, és legalább le tudja venni a labdát. Ennyiben. Ez persze a pillanatnyi forma.Sanama írta:Pedro miben jobb,mint Bojan mondjuk? Srác semmit nem csinál,kis tulzással.

Mezőnyben a hasznosságát megmondhatnád, tavaly sem ezen volt nála a hangsúly,hanem hogy nagyon érzi a kaput ,s gólérzékeny. Sajna ma sem mutatja ezt meg.(idén ez jellemző rá)
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerinted most ki beszélt arról hogy azzal hangolta ellenünk a bírókat az a tróger hogy kiállíttatta magát?Buitre írta: biztosan az járt az eszében, amikor kiállíttatta magát, hogy a Barca ellen hangolja a bírótestületet... ti magatoknál vagytok?![]()
az ellenfél edzőjét illető jelzőkről már nem is beszélek...
egyébként hatalmas lesgól volt valóban. a meccs meg nem rossz
Hanem a folyamatos "túl sokszor fejezik be 10 emberrel az ellenfelek.." meg "csak a bírók miatt ilyen eredményes a játékuk..." című baromságaival.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Vannak rögeszmés elméletgyártók
Ez sajnos benne van a fociban....hangsúlyozom sajnos!Nem volt les tévedett a bíró, szerencsétlenül kontrából még gólt is kaptunk!De hogy ezt Madridban főzték ki, nevetséges

- Fernando
- Llegenda del Barça
Lényegében jelenleg mindenben. Többet mozog, jobban mozog, mezőnyben hasznosabb, megkockáztatom, hogy gyorsabb fizikálisan és fejben is, és legalább le tudja venni a labdát. Ennyiben. Ez persze a pillanatnyi forma.Sanama írta:Pedro miben jobb,mint Bojan mondjuk? Srác semmit nem csinál,kis tulzással.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- detabarca
- Capitá del Barça
Átküldhetnéd hozzám azokat a pincércsajokat műszak után, hogy engem is megvigasztaljanakenzoo írta:pubban nézem a meccset, még szerencse , pincér csajok vigasztalnak, mert majd szétrobbanok. nah megyek is vissza. (hazajöttem, h megírjam ezt a jelentős első postom))) )

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
???Buitre írta: egyébként hatalmas lesgól volt valóban. a meccs meg nem rossz
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Láttunk már de ez kabaré!!ez nem 1-2centi vagy nehezen látható!még a bíró is láthatta hogy ez nem les!!!a jó k anyukákájukat az ilyen bíróknak!egyenlőre nagyon befolyásolja a meccset!bekapott gól óta 0ák vagyunk!Sanama írta:Mintha még nem láttatok volna jogtalanul elvett gólt.
Ezt a Vilarrealt így is verni kell,inkább örüljetek,hogy Villa lőtt 1 szép akciógólt.
Megkockáztatom,hogy 3-1re így is behúzzák Messiék.
Pedro miben jobb,mint Bojan mondjuk? Srác semmit nem csinál,kis tulzással.
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Buitre
- Jugador d'estrella
biztosan az járt az eszében, amikor kiállíttatta magát, hogy a Barca ellen hangolja a bírótestületet... ti magatoknál vagytok?A patkány otthon most biztos röhög a markába. Bezzeg ha a villareal javára tévedett volna a bíró, akkor már jönnének az összeesküvés elméletek stb....
de hát ez a cél! a bírókat ellenünk hangolni! a lehető legaljasabb módszer, ezért rühellem azt a ...-t! "csak leveszi a terhet"... peeersze!

az ellenfél edzőjét illető jelzőkről már nem is beszélek...
egyébként hatalmas NEM lesgól volt valóban. a meccs meg nem rossz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2010.11.13. 23:02:52-kor.
- detabarca
- Capitá del Barça
Pedro ziccere után én is messzire küldtem itthonról a kissrácot......
A bírói tévedés pedig nem is csak az eredmény miatt borzalmas. Látványosan visszaestünk az eset után, ami a profi fociban nem megengedett, de jelen esetben érthető
A második félidőben új meccs kezdődik és sztem Messi hozni fogja a meccset.
A bírói tévedés pedig nem is csak az eredmény miatt borzalmas. Látványosan visszaestünk az eset után, ami a profi fociban nem megengedett, de jelen esetben érthető

A második félidőben új meccs kezdődik és sztem Messi hozni fogja a meccset.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
pubban nézem a meccset, még szerencse , pincér csajok vigasztalnak, mert majd szétrobbanok. nah megyek is vissza. (hazajöttem, h megírjam ezt a jelentős első postom
))) )

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Két dolgot nem értek. miért kell ilyen partjelzőket + bírókat egyáltalán alkalmazni? az ilyen nyomor.Ékok cse.szik el nekünk a meccseket. a második pedig az hogy miért kell az ismétlés után azt látnom hogy az ellenfél csatára már a 16oson belül keverget és gól. miért nem kell figyelni hátul. komolyan mondom...
Mintha még nem láttatok volna jogtalanul elvett gólt.
Ezt a Vilarrealt így is verni kell,inkább örüljetek,hogy Villa lőtt 1 szép akciógólt.
- Fernando
- Llegenda del Barça
A bíró is meg a partjelzői is nagy trógerek. Nem az érdekel, hogy kaptunk egy gólt vagy, hogy nekünk nem adtak meg egyet, hanem, hogy ennyire leromlott a játékunk tőle. Xavi ma 0 amit csinál, a többiek eléggé rendben vannak. Xavi-tól várnék többet. Pozitívum: Villa, Pedro, Abidal. Negatívum: Xavi, Busquets, Maxwell. Halványak nagyon. A középpályánk átjáróház.