Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kétlem, de majd utána nézek!Tényleg nem rossz indulatból jegyeztem meg, bocs ha úgy jött kiLionel85 írta:Pedig ha megnézed a tavalyi bajnoki ünneplést, akkor a játékosok a köszönetnyílvánitásukkor a mikrofonba ezeket a szavakat mondták!

... Bepattan Ramos fülcimpájáról a labda és azzal nyer a Barca ahogy Ozsi is mondta?:DMihu írta:Viszont a vizes fű kedvez a Real-nak is, mert ők sokkal többet lőnek távolról, és ha megcsúszik a labda a füvön akkor....

Pedig ha megnézed a tavalyi bajnoki ünneplést, akkor a játékosok a köszönetnyílvánitásukkor a mikrofonba ezeket a szavakat mondták!Bob_Marley írta:Így vanLionel85 írta:Mert miiii vagyunk a legjobbak....
Nyerni kell, mert nyerni muszáj, a meccs után már a mi nevünkkel kezdődik a tabella!
VISCA EL BARCA!!! VISCA EL CATALUNYA!!!![]()
Nem kötekedésből, de olyan, hogy Visca el Catalunya, értelmetlen!Éljen a Katalónia?????Ez csak már több embernél láttam, de totál értelmetlen így a mondat

Így vanLionel85 írta:Mert miiii vagyunk a legjobbak....
Nyerni kell, mert nyerni muszáj, a meccs után már a mi nevünkkel kezdődik a tabella!
VISCA EL BARCA!!! VISCA EL CATALUNYA!!!

Ilyen labdaátvétel után... asszem Maxwell lesz a kezdő:PGergolino írta:Talán így nem lesz olyan egyértelmű, h a Classico-n Abidal vagy Maxwell fog-e játszani.Fecooo írta:így Bojant nem kell pályára engednie...westerngom írta:- most pl. ennek a cserének mi volt az értelme??!(Adriano-Maxw)
Sztem 90% hogy AbidalGergolino írta:Talán így nem lesz olyan egyértelmű, h a Classico-n Abidal vagy Maxwell fog-e játszani.Fecooo írta:így Bojant nem kell pályára engednie...westerngom írta:- most pl. ennek a cserének mi volt az értelme??!(Adriano-Maxw)

Egy befutott emberről, honnét tudjátok megállapítani, hogy más ?Lionel85 írta:CR külseje volt.Ilúvatar írta:egy drukker befutott a pályára és beintett messinek...:D