Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hinném, h ez lesz, mert tegnap a sajtótájékoztatón Pep kijelentette, h Pinto fog kezdeni.messibingyo írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803 ez lesz a kezdő
Fütyörészős meccs kimaradt?MessiFan írta:Nagyon remélem hogy Pinto fog védeni mert legutóbb a Milan ellen láttam a kapuban.. Azt is remélem hogy sok ifi fogj játszani.
Ha sok ifi játszik majd akkor 1-1 a tippem.
Amúgy is...
Ezeknek a jatekosoknak a fele nem jatszhat a meccsen.fanbarca írta:Hát nem is tudom, én ezt nagyon nem írnám alá.messibingyo írta:Szerintem holnapra :
---------------------------Valdes-------------------------
---Adriano---------Pique-----Puyol--------Maxwell-
----------------------Busquets----------------------
-----------------Thiago----------Iniesta------------
-------Messi------------Bojan------Jefren---
A Kazány ellen minden nagyon nehéz, és szerintem bennemaradt a játékosokban a csalódottság az első meccs miatt, ezért inkább:
-----------------Valdés-------------------------
Alves--------Pique-----Puyol----------Abidal
-----------------Busi--------------------------
---------Xavi-----------Thiago--------------
Pedro----------Messi-------------Villa(Bojan)
De nem lenne baj, hogyha tényleg ez jönne be, ez csak egy vélemény volt, én is a tiédet, s a nemzetisport szerintit favorizálnám, de na.
Hát nem is tudom, én ezt nagyon nem írnám alá.messibingyo írta:Szerintem holnapra :
---------------------------Valdes-------------------------
---Adriano---------Pique-----Puyol--------Maxwell-
----------------------Busquets----------------------
-----------------Thiago----------Iniesta------------
-------Messi------------Bojan------Jefren---
Busquets helyett Thiago-t nézném el inkább és akkor el is fogadnám ezt a kezdőt.fcbarca0827 írta:EZ alapján, ezt várom holnap:
Pinto - Adriano ; Piqué ; Fontás ; Maxwell - Mascherano ; Busquets ; Iniesta - Messi ; Bojan ; Jeffren