2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Inkább Bojan-Messi..Pavel írta:A szünetben Keita-Messi csere.
messideco írta:Tanulod a jövő hivatalos nyelvét legalábbsoadroli írta:Köszi, de most már találtam egy faja minőséget, arab kommentátorral
Bojan nem tud semmit sem hozzátenni, ha a középpályánk ellenállhatatlan, akkor nyilván ki tud lépni a lyukakba és tud vele valamit kezdeni, amikor már mögötte van a védő...bár ki tudja, Madrid ellen is elesett inkábbElBartimaeus írta:Pont ugyanez volt Eto'o-val is. Ez a középcsatár sorsa. Viszont maga a csatár is sokat hozzátehet ahhoz, hogy a csapatnak menjen. Pontosabban elengedhetetlenül fontos, hogy ő jól játsszon, különben semmi esély sincs igazán jó játékra, lásd Ibra.Tocy írta:Ja nem az, nem utálom Bojant, drukkolok neki, hogy végre sikerüljön villantania, csak már szkeptikus vagyok vele kapcsolatosan...ő csak annyit tud, amennyit a csapat, ha a csapatnak nem megy akkor 0, ha megy, akkor neki is megy. Most megy, talán be tud pofozni 1 gólt.
A meccs meg meglesz, ez egyértelmű.
Pont ugyanez volt Eto'o-val is. Ez a középcsatár sorsa. Viszont maga a csatár is sokat hozzátehet ahhoz, hogy a csapatnak menjen. Pontosabban elengedhetetlenül fontos, hogy ő jól játsszon, különben semmi esély sincs igazán jó játékra, lásd Ibra.Tocy írta:Ja nem az, nem utálom Bojant, drukkolok neki, hogy végre sikerüljön villantania, csak már szkeptikus vagyok vele kapcsolatosan...ő csak annyit tud, amennyit a csapat, ha a csapatnak nem megy akkor 0, ha megy, akkor neki is megy. Most megy, talán be tud pofozni 1 gólt.
Bojan többnyire jól teljesít a Bilbao ellen, talán most is ebben bízik Pep.Lionel85 írta:Ujujuj, de erős valaki.Tocy írta:
Ezért írtam, hogy nincs befejezőemberünk...Megint él az antiBojan vonal.
Szerintem vered a fejed a falba, hogy 2015-ig hosszabbított Bojan.
Nem kéne ennyire utálni, de majd bebizonyítja, hogy jó játékos.
Ma összekapja magát és lő egy gólt.
Ujujuj, de erős valaki.Tocy írta:Ezért írtam, hogy nincs befejezőemberünk...messideco írta:Szerintem Bojan fog centert játszaniTocy írta:Befejező emberünk nincs, Pedronak kell villannia...a többi okéHa nem tudunk gólt lőni, akkor Bojan helyett Messi és jó.
, ő lesz a befejezőember.
Ezért írtam, hogy nincs befejezőemberünk...messideco írta:Szerintem Bojan fog centert játszaniTocy írta:Befejező emberünk nincs, Pedronak kell villannia...a többi okéHa nem tudunk gólt lőni, akkor Bojan helyett Messi és jó.
, ő lesz a befejezőember.
Tudod,nem mindenkinek van kedve a gép előtt meccset nézni,főleg mikor beteg.(most speciel magamról beszélek)Lionel85 írta:Emberek! Internetes közvetítés is van a világon! Aki itt elégedetlenkedik, biztos van annyi ereje, hogy keres egy streamet és hátradől és nézi a meccset NYOLCKOR!