2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mondjuk annyiban megvédeném pl ezt a blogot meg a többit is, hogy általában jóval színvonalasabbak, mint a rendes oldalak.ozsimiki írta: Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.
Igazad van, és elnézést érte. Csak a feszültséget keltem vele, és ezzel pont az általam belinkelt cikket alapozom meg...ozsimiki írta:Felesleges ilyen hülyeségeket belinkelgetni.
Nem arról fog szólni a topik, amiről kellene...
Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.
A ma estétől legalább x-et várok, és természetesen rúgott gólt.
Remélem nem olyan rossz érzésekkel fekszem majd le, mint a tavalyi Londoni meccs után, mert akkor 1-4, 2-6 helyett 2-2 lett végül, igaz nem osztott. Ha jobbak leszünk, remélem ki is jön eredményben is.
FORCA BARCAAA!!!
Valdés-Alves,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets, Xavi, Iniesta-Pedro, Messi Villa a legesélyesebb, DE:MessiFan írta:Utazó keret:
Kapusok: Valdés, Pinto.
Védők: Alves, Piqué, G. Milito, Maxwell, Adriano, Abidal.
Középpályások: Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Alcántara, Afellay.
Csatárok: Villa, Bojan, Messi, Pedro.
A kezdő egyértelmű. Már csak nyerni kell
Bebizonyosodott, hogy nem vagyok erős...kegyetlen feldühített ez a két cikk ma. És azt sajnálom a legjobban, hogy egy ilyen ökör írásait sokan szentírásnak és helyénvalónak kezelik, pedig fogalma nincsen semmiről, az összes állítása vérlázító.eric írta:Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... Barcelona/
Igen, ez az egyik legjobb részTocy írta:"...but it's an impossible task! This man is just unstoppable! 4 for Barcelona, 4 for Messi. "Dagoth ur írta:Szerintem nekik kell menni mint tavaly és nyomás alá helyezni őket.
Én egyáltalán nem izgulok, egy gólos győzelmet jósolok estére.
Hogy ezt mennyiszer láttam már...az angol kommentár zseniális.
http://www.youtube.com/watch?v=vS6dhImqp1M
Hasonlókat szeretnék látni ma este is.
"...but it's an impossible task! This man is just unstoppable! 4 for Barcelona, 4 for Messi. "Dagoth ur írta:Szerintem nekik kell menni mint tavaly és nyomás alá helyezni őket.
Én egyáltalán nem izgulok, egy gólos győzelmet jósolok estére.
Hogy ezt mennyiszer láttam már...az angol kommentár zseniális.
http://www.youtube.com/watch?v=vS6dhImqp1M
Hasonlókat szeretnék látni ma este is.
Én most inkább arra tippelnék, hogy Abidal lesz a balhátvéd és Busi középen. A szélek stabilizálását most fontosabbnak érzem.kristop írta:megfordult a fejemben, hogy busquets kezdhetne középhátvédként(én bírtam ott), és akkor abidal lehetne walcottal szemben. mascheranoval úgysincs baj. aztán viszont beugrott van persie és hogy milyen formában van.. kellene kettő abidal, fuck. de inkább az a durva, hogy csak kicsit érzem magam hülyének, hogy nem tudok dönteni a hátul kicsit bénácska busquets és a maxwellre fullsprintben szaladó walcott között.
Eggyetértek...Ez mögé bújik a Blog írója a fájdalmas igazság elől..Ilúvatar írta:félnek Messitől, ezért.
eric írta:Nem, én nem erre gondoltam, hanem erre:
http://www.fc-arsenal.hu/hirek/5271,mer ... zetes.html
Itt a meccselőzetes közepén kb. az a bekezdés ami úgy kezdődik, hogy "A 3-ik döntő tényező a játékvezetés..." plusz az utána lévő egysoros bekezdés.
Ahogy a kommentelők számából látom, ez egy komolyabb Arsenal fan site, de hogy ezt honnan sz*pták... miről beszél ez a cikkíró??? Fingja nincs a fociról, a barcáról meg főleg... Általában olyan helyzeteket szoktak elvenni tőlünk les címén, amikor 2 és fél méterrel hátrébbróé indul be vlki tőlünk... Ha reménykedni vagy szurkoli akarnak, az teljesen oké, de hülyeségekre ne alapozzanak már
Ez...ez...hogy a fenébe lehet ilyet írni? Az összes állítás nevetséges és kamu! Mi az hogy nem szerel Messi? Mi az, hogy nem bírná a terhelést Angliába, mikor itt is egy Espanyol, Bilbao stb favágói úgy faragják, mintha egy fatörzs lenne...nem beszélve Ujfalusiról, Ramosról. És nyilván az az ember, aki tavaly 4et!!!! lőtt nekik, az nem férne be a kezdőbe náluk. És nyilván megszenvedünk az angolok ellen a BL-ben, mint ahogy ellenük is tavaly, meg előtte a MU ellen a BL-döntőben. Oké, a Chelsea ellen gáz volt. De ez, hogy nem védekezik...Az Atléticó ellen sprintben jön vissza és szerel...aki ezt a cikket írta, szerintem még nem látott Barca-meccset, csak összefoglalókat. Hú, de felkufircolta ez most az agyambarka írta:Ne viccelj, nem csak nálad!eric írta:Szabad egy arsenálos oldalról bemásolnom vlmit, ami kiverte nálam a biztosítékot?
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... rsenalban/
Gondolom Te is erre gondolsz.)
Nem is gondoltam, hogy Arsenálnál is ilyen arcok vannak.) Tiszta Madrid....
Remélem a kis "béna" Messi aki ugyebár nem fér be oda ma legalább annyit gurít nekik mint tavaly tavasszal.
Hajrá Barca! Hajrá Messi!!