Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.16. 15:19:02

ozsimiki írta: Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.
mondjuk annyiban megvédeném pl ezt a blogot meg a többit is, hogy általában jóval színvonalasabbak, mint a rendes oldalak.
eric
Barça B

2011.02.16. 15:15:22

ozsimiki írta:Felesleges ilyen hülyeségeket belinkelgetni.

Nem arról fog szólni a topik, amiről kellene...

Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.

A ma estétől legalább x-et várok, és természetesen rúgott gólt.

Remélem nem olyan rossz érzésekkel fekszem majd le, mint a tavalyi Londoni meccs után, mert akkor 1-4, 2-6 helyett 2-2 lett végül, igaz nem osztott. Ha jobbak leszünk, remélem ki is jön eredményben is.

FORCA BARCAAA!!!
Igazad van, és elnézést érte. Csak a feszültséget keltem vele, és ezzel pont az általam belinkelt cikket alapozom meg...

Viszont az ok, hogy ezt és egy korábbi linket beböktem ide az az, hogy olyan helyen olvastam ezt, amit eddig kultúrált helynek tartottam. Igényes cikkekkel, tárgyilagosan, melyek szakértelmet sejtettek, és az általánosítás legkisebb jele nélkül tudott tömegekről szólni tömegeknek... Csalodást kelt bennem a dolog, és mivel a baráti körömből mindenki kb. más és más csapatnak szurkol, ezért itt tudom ezeket a dolgokat kiadni magamból, nekem Ti vagytok a Barcás "haverjaim". Munkahelyemen van egy Barcás kollégám, de ő nem olyan elvakult és fanatikus mint én :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 15:02:02

MessiFan írta:Utazó keret:

Kapusok: Valdés, Pinto.

Védők: Alves, Piqué, G. Milito, Maxwell, Adriano, Abidal.

Középpályások: Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Alcántara, Afellay.

Csatárok: Villa, Bojan, Messi, Pedro.

A kezdő egyértelmű. Már csak nyerni kell :D
Valdés-Alves,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets, Xavi, Iniesta-Pedro, Messi Villa a legesélyesebb, DE:

Valdés-Alves,Piqué,Milito,Abidal-Busqets, Xavi, Iniesta-Pedro, Messi, Villa sem sansztalan, Walcottra gondolva...Sergio hátvédként szerepeltetése szerintem ki van zárva.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 14:57:20

eric írta:Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... Barcelona/
Bebizonyosodott, hogy nem vagyok erős...kegyetlen feldühített ez a két cikk ma. És azt sajnálom a legjobban, hogy egy ilyen ökör írásait sokan szentírásnak és helyénvalónak kezelik, pedig fogalma nincsen semmiről, az összes állítása vérlázító.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.16. 14:55:22

Felesleges ilyen hülyeségeket belinkelgetni.

Nem arról fog szólni a topik, amiről kellene...

Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.

A ma estétől legalább x-et várok, és természetesen rúgott gólt.

Remélem nem olyan rossz érzésekkel fekszem majd le, mint a tavalyi Londoni meccs után, mert akkor 1-4, 2-6 helyett 2-2 lett végül, igaz nem osztott. Ha jobbak leszünk, remélem ki is jön eredményben is.

FORCA BARCAAA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.02.16. 14:59:46-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
eric
Barça B

2011.02.16. 14:44:21

Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... Barcelona/
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.16. 14:20:43

Utazó keret:

Kapusok: Valdés, Pinto.

Védők: Alves, Piqué, G. Milito, Maxwell, Adriano, Abidal.

Középpályások: Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Alcántara, Afellay.

Csatárok: Villa, Bojan, Messi, Pedro.

A kezdő egyértelmű. Már csak nyerni kell :D
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2011.02.16. 14:03:48

Tocy írta:
Dagoth ur írta:Szerintem nekik kell menni mint tavaly és nyomás alá helyezni őket.

Én egyáltalán nem izgulok, egy gólos győzelmet jósolok estére.

Hogy ezt mennyiszer láttam már...az angol kommentár zseniális.
http://www.youtube.com/watch?v=vS6dhImqp1M

Hasonlókat szeretnék látni ma este is.

:wink:
"...but it's an impossible task! This man is just unstoppable! 4 for Barcelona, 4 for Messi. "
Igen, ez az egyik legjobb rész :)

Nem akarom szétoffolni a topikot, de előtte még mit mond? Pont a idézeted előtt?
Azt sajnos nem értem.
d
Entrenador del Barça

2011.02.16. 13:20:25

Igaza van az Arsenalos cikkírónak! Annyira jók vagyunk, hogy nem csak az ellenfelet, de még a játékvezetőket is kicselezzük! ;)
Norton
Jugador del Barça

2011.02.16. 13:03:20

Már csak néhány óra úgyhogy betólom ezt ide még egyszer :D

Kép
https://lh5.googleusercontent.com/_NlJD ... a_0216.jpg
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.16. 12:55:14

Amíg a játékosok tisztelik egymást addig nincs itt semmi baj!Az meg hogy ilyen cikkek születnek, irigységre utal!Felesleges ezekkel foglalkozni is!Lesz 180 percük a fiúknak, ott kell megmutatni majd adott szurkoló csapatainak mit tudnak, nem egy monitor előtt ülve kockagondolkodással „leoltani” a másik csapatot!
Elfogultnak lehet lenni, de azért normális körülmények között!Messi Arsenalban, picit vicces egy gondolatmenet :shock:
Kép
Kép
Kép
zsoltman
Jugador d'estrella

2011.02.16. 12:48:31

Jobban örülnek Adriano kezdene a balon!Maxvell túl lassú Walcott sokkal gyorsabb!Tavaly is baj volt azon az oldalon az Arsenal es az Inter ellen is Maxvell-el!
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.16. 12:33:34

Nem semmi cikkek. Értelmes emberek írhatták. Be vannak kakilva aztán hülyeségeket hordanak össze.
Messi nem fér be az Arsenalba :lol: :lol: :lol: (mert már elmúlt 23 éves!)
Na meg a másik marha. Lesgólokkal és bírói segítséggel nyerünk. :lol: baz.
Úgy is rossz kedvem volt, de most felvidítottak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
samy85
Capitá del Barça

2011.02.16. 11:56:32

Csávo az alább linkelt oldaklon vissza ír hogy:"ne csodálkozzatok barca szurkoloók, hogy nem vagytok a szívünk csücskében, mert amit a nyáron tettetek a Fabregassal az undoríto volt és gerinctelen...."..."meg ugy beszéltek mindha a Barca lehetne csak a győztes a párharcban..."

ez bolond????? v mi?....
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 11:38:28

Dagoth ur írta:Szerintem nekik kell menni mint tavaly és nyomás alá helyezni őket.

"...but it's an impossible task! This man is just unstoppable! 4 for Barcelona, 4 for Messi. "
eric
Barça B

2011.02.16. 11:34:39

Ha fiatalságról beszélhetnénk, hajh' de boldog lennék :)

Egyébként tény, hogy fogadkozni csak annak az oldalnak kell mindig, aki teljesítményben eddig még nem mutatta meg azt, amiről beszél (évek óta).

Ezzel egyáltalán nem nézem le az Arsenalt, mert látványos, szép focit játszanak, ügyesek, gyorsak, SŐT 1-1 meccsre bárkinél jobbak lehetnek. De az a fajta erő ami egy Barcában, Chelseaben vagy akár a tavalyi Interben megvolt, az bennük még egyszerüen nincs meg.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.16. 11:30:50

kristop írta:megfordult a fejemben, hogy busquets kezdhetne középhátvédként(én bírtam ott), és akkor abidal lehetne walcottal szemben. mascheranoval úgysincs baj. aztán viszont beugrott van persie és hogy milyen formában van.. kellene kettő abidal, fuck. de inkább az a durva, hogy csak kicsit érzem magam hülyének, hogy nem tudok dönteni a hátul kicsit bénácska busquets és a maxwellre fullsprintben szaladó walcott között.
Én most inkább arra tippelnék, hogy Abidal lesz a balhátvéd és Busi középen. A szélek stabilizálását most fontosabbnak érzem.
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2011.02.16. 11:28:45

Szerintem nekik kell menni mint tavaly és nyomás alá helyezni őket.

Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.16. 11:24:58

Látom a fiatalság spannolja magát a minőségibbnél minőségibb cikkekkel. :D Nem baj, meglesz estére a hangulat, az angoloknál fogadkoznak, míg nálunk fociznak majd. :D Beszélni mindig lehet, lásd Madrid. Csak nehogy az eredmény is hasonló legyen nekik. :D

FORCA!
Kép
Kép
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.02.16. 11:22:42

Ilúvatar írta:félnek Messitől, ezért.
Eggyetértek...Ez mögé bújik a Blog írója a fájdalmas igazság elől..
Ha az AAAAAARsenal játékosai ezt így hallanák szerintem ugyanígy felháborodnának... de majd a valóság este 20:45-kor élőben a Digisporton...
remélem ott lesz a revans...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
barka
Jugador del Barça

2011.02.16. 11:20:20

eric írta:Nem, én nem erre gondoltam, hanem erre:
http://www.fc-arsenal.hu/hirek/5271,mer ... zetes.html

Itt a meccselőzetes közepén kb. az a bekezdés ami úgy kezdődik, hogy "A 3-ik döntő tényező a játékvezetés..." plusz az utána lévő egysoros bekezdés.

Ahogy a kommentelők számából látom, ez egy komolyabb Arsenal fan site, de hogy ezt honnan sz*pták... miről beszél ez a cikkíró??? Fingja nincs a fociról, a barcáról meg főleg... Általában olyan helyzeteket szoktak elvenni tőlünk les címén, amikor 2 és fél méterrel hátrébbróé indul be vlki tőlünk... Ha reménykedni vagy szurkoli akarnak, az teljesen oké, de hülyeségekre ne alapozzanak már :D

Hát ez gyönyörű, úgy látszik ma csak ilyen csodás cikkek sikerülnek az Arsenálos cikk íróktól.
Remélem az este is ilyen csodás lesz, Barca részről! :)

Elég irigykedősre sikerültek ezek az írományok.

Hajrá Barca!!
eric
Barça B

2011.02.16. 11:19:12

Leomessi14: nem érzed az udvarias sorokba beleszött célozgatást? Ráadásul az utána következő sor is eléggé érdekes:

"A 3 -ik döntő tényező a játékvezetés lehet: a Barcelona a góljai döntő többségét egyvonalas-néha párcentis- leshelyzetekből lővi ! Fantasztikusan érzik mikor kell az ellenfél védővonalában össze-vissza mozogva még a partjelzőt is megtéveszteni, mert nem tudni ki kapja a labdát ! Ezt a cikk-cakkos mozgást a spanyol partjelzők 90%-a nem tudja lekövetni és inkább nem intenek lest !

Szerencsére most nem spanyol bírók lesznek, így reméljük nem fog a barca lesgólt /gólokat / lőni.

Öcsém, mintha azzal nyernénk meccseket, hogy lesgólokat lövünk mindenkinek... ezt döntő tényezőnek besorolni nem csak nevetséges, de a témához totális vakságot és nemértést feltételez a cikkírónál. Szimplán parasztvakító fogodzkodó ez bármely Ágyus számára...
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.16. 11:13:31

A 3 -ik döntő tényező a játékvezetés lehet: a Barcelona a góljai döntő többségét egyvonalas-néha párcentis- leshelyzetekből lővi ! Fantasztikusan érzik mikor kell az ellenfél védővonalában össze-vissza mozogva még a partjelzőt is megtéveszteni, mert nem tudni ki kapja a labdát ! Ezt a cikk-cakkos mozgást a spanyol partjelzők 90%-a nem tudja lekövetni és inkább nem intenek lest !

Es ez mennyire igaz!De nincs semmi problema ezzel,hiszen nem lehet ezt eszrevenni es ilyenkor a tamado csapatot kell elonybe helyezni. A masik meg,hogy ezeknek a szituacioknak tobb mint felet befujjak,sokszor nem is jogosan.

Amugy meg nagyon gyorsan eszembe jut 2 ilyen gol.Real ellen Villa 1. golja es Inter ellen Pique golja.Mindketto par centis lesrol szuletett,de ennek ellenere szerintem szabalyosak,keptelenseg latni. :wink:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Deus
Boixos Nois

2011.02.16. 11:08:58

félnek Messitől, ezért.
KépKép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 11:06:50

barka írta:
eric írta:Szabad egy arsenálos oldalról bemásolnom vlmit, ami kiverte nálam a biztosítékot?
Ne viccelj, nem csak nálad! :)

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... rsenalban/

Gondolom Te is erre gondolsz.:))
Nem is gondoltam, hogy Arsenálnál is ilyen arcok vannak. :)) Tiszta Madrid....

Remélem a kis "béna" Messi aki ugyebár nem fér be oda ma legalább annyit gurít nekik mint tavaly tavasszal. :D

Hajrá Barca! Hajrá Messi!!
Ez...ez...hogy a fenébe lehet ilyet írni? Az összes állítás nevetséges és kamu! Mi az hogy nem szerel Messi? Mi az, hogy nem bírná a terhelést Angliába, mikor itt is egy Espanyol, Bilbao stb favágói úgy faragják, mintha egy fatörzs lenne...nem beszélve Ujfalusiról, Ramosról. És nyilván az az ember, aki tavaly 4et!!!! lőtt nekik, az nem férne be a kezdőbe náluk. És nyilván megszenvedünk az angolok ellen a BL-ben, mint ahogy ellenük is tavaly, meg előtte a MU ellen a BL-döntőben. Oké, a Chelsea ellen gáz volt. De ez, hogy nem védekezik...Az Atléticó ellen sprintben jön vissza és szerel...aki ezt a cikket írta, szerintem még nem látott Barca-meccset, csak összefoglalókat. Hú, de felkufircolta ez most az agyam :evil: :evil:

szerk.: 666. hsz...hát ördögien felbactam magam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.02.16. 11:09:16-kor.
Válasz küldése