Hogy miért vagyok magabiztos? Mert nem az Arsenal nyert, hanem mi veszítettünk. Otthon pedig nem adunk nekik segítségeket.
FORCA BARCAAA!!!
Majdnemozsimiki írta:1-2 lesz a vége, úgy érzem.
Egy gyengén játszó Barcának is van meccsenként 3-4 ziccere, ha jó lesz a helyzetkihasználás akkor ez is benne van a pakliban.Tocy írta:
3-4 gólt lőni?...picit túlzónak érzem
3-4 gólt lőni?...picit túlzónak érzemkanty írta:Na végre egy komolyabb meccs.
Jól kell kezdeni és akkor nem lesz gond. A két csapat kb. ugyanazt a focit játssza, csak a Barcelona magasabb szintet képvisel.
A továbbjutás miatt én sem aggódok, nem nagyon látom, h miben lehetnek jobbak az angolok.
A mai tippem egy x vagy győzelem, attól függ, h milyen százalékban használjuk ki a helyzeteket, mert helyzetek azok lesznek, ebben szinte biztos vagyok. Ha 3-4 belövünk akkor nincs miről beszélni.
Hajrá!!!
Simán lehet, hogy már nem is volt sérült, csak Wenger hazudott...ab1daL írta:Nasri kezd? Wenger nem tanult a hibáiból? Hát ő tudja... Max rásérül, aztán jó napot!
Erre én is gondoltam,így van jogos. Azért ne sérüljön meg. Játszon gyengén.Soha,egy játékosnak,sőt,soha egy embernek nem kívánnék rosszat,de Nasrinak most azt kívánom hogy sérüljön csak le egy jó időre!És ezt nem miatta mondom,hanem Wenger papa miatt,aki képes volt úgy betenni a kezdőbe,hogy úgy volt hogy ilyenkor még padon sem lehet,nem hogy a kezdőbe!Ha nem csal az emlékezetem,tavaly ez volt Fabreval is,és ki is hagyta a visszavágót ha jól tudom,erre idén ugyanezt eljátsza???Ez a Wenger nem 100-as,az tuti!!! Shocked
Tetszik a kezdő! Egyedül attól félek h Walcott bal oldalon párszor lefutja Maxit! VISCAAAAAAA ELLLL BARCAAAAAAA!LM10 írta:SPORT szerint:
Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi,Villa
Arshavin helyett. Nasri-Fabregas-Walcott-RvP támad, ez erős...de hátul azért tényleg gyengének tűnnek, Messiék megfoghatják őket. Csak az tuti, hogy ők 110%-on fognak pörögni, csak adja Isten, hogy mi is...soadroli írta:Nasri is kezd![]()
Szerintem elverjük őket![]()
Gyerünk srácok