2011.02.16. 22:59:35
Egy rém gyenge csapattal verettük meg magunkat...
Le lettem szólva nem régen,hogy miért panaszkodok 3-0nál,hogy nem pörögnek a fiúk. Most ez volt,csak 0-1nél. Mondjuk még ez a 2-1 se rémálom, teljes koncentráltsággal ennél az Arsenalnál 4-5 góllal jobbak vagyunk.
Pár szó a meccsről:
1.) Valdes az év potyáját kapta. Nem is értem mit csinált v Persie góljánál.
2.) Messit mit fikázza mindenki? nem értem. Kihagyta a helyzetét,rúgott egy gólt, mezőnyben se volt rossz.
3.) Játékvezetés. Komolyan mondom,nem hiszem el,hogy képesek vagyunk a spanyol bírókat szidni. Hát ez a játékvezetőbrigád alulmúlta még őket is.
Djouru kezezése semmi, Arshaviné szintén semmi. Messi szabályos gólját érvénytelenítik les címén. Szánalmas.
Magunkat vertük meg ismét. Nem láttam már 3 éve olyan meccset, amikor egy csapat úgy vert meg minket,hogy ténylegesen jobban is játszott. Mondjuk az inter tavaly a második félidőben,de ott is voltak érdekes körülmények.
Nem zavarna ez a vereség,ha mondjuk egy Chelsea vagy MU méri ránk idegenben, de ettől az Arsenaltól kikapni...magunk szégyene. Főleg,hogy gólokkal kellett volna nyerni.
No mindegy, magunknak tettük megint nehézzé a továbbjutást,de szerintem behúzzuk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."