2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tegnap nagyon bosszús voltam, de egy alvás után teljesen egyet kell, hogy értsek Veled! Ne szabad elfordulni a csapattól, főleg most nem, mert most a mi biztatásunk is kell ebben a kis hullámvölgyben!zsoltfree írta:Ez már vérlázító.
Azt sejtettem hogy a Barca drukkerek el vannak kényeztetve, mert ilyen játékkal és eredményekkel, miért ne lennénk?
Na de az hogy egyszer kikapunk, aztán gyakorlatilag rögtön előjönnek az örökzöldek:
- Pep rosszul cserél: sokan még jófej módon azt is mondják hogy "igen, ez az egy hibája még mindig meg maradt". Hát, tuti hogy majd ő fog Pepnek tanácsokat osztogatni. Úristen, az ilyenek kiosztanák Pavarottit is hogy néha hamisan énekel. Ez teljesen abszurd.
- Valdes, évi annyi lóvéért ilyen bakikat megenged magának. Mutass egy kapust aki nem bakizik. Oké, a BL-meccseket nézik a legtöbben (főleg az ilyen jó párharcokat), de azért aki rendszeresen néz Barca meccset, az az elmúlt évek alapján nem mond ilyeneket.
Nem fogom még felsorolni, de jöhetne még Messi önzőzése, az hogy nem váltotta meg Keita a világot, de még Bojant is előássák, kapott Iniesta is Maxwell is, ja meg hogy fáradtság (persze, egy Xavi például marhára fáradt lehet aki tavaly is egy olyan szezon után még lehúzott egy teljes VB-t hosszabbításos döntővel).
Tegnap nem jött össze ennyi az egész. A góloknál is és a vitatott helyzeteknél is és a kimaradt helyzeteknél is volt egy kis szerencse faktor. Ha úgy nézzük, a tipikus jó BL-idegenben, jó csapat elleni eredményt érték el a fiúk. 1 gólos hátrány, és idegenben lőtt gól. Nem hiszem hogy Valdes még egy ilyen rossz meccset fog ki, illetve Messi, Iniesta és az egész csapat. Ha pedig 1-2 húzóember jól kifogja akkor továbbmegyünk és kész. Mindenki hibázik néha.
Ne felejtsük már el hogy ez a szint, hogy Realt 5-0-ra alázzuk (helyzetük sem volt), a bajnokságban győzelmi rekord, plusz még az egyéb rekordok.... Ez tarthatatlan. Örülök hogy átélhettem, főleg egy ilyen Gaspart-korszak után. Aki focizik, az ne csodálkozzon hogy néha kikap a csapat, ennyi. Nem kell mindenkit leírni, meg világvégézni. Legalább lesz egy izgalmas visszavágó.
Nekem hétvégén is olyan fura érzésem volt, hogy végre volt bennem végig adrenalin, izgulhattam a csapatért. Akkor jöttem rá, hogy belefásultam abba, hogy az első 20 percben bavágtak 1-2 gólt, aztán azon agyaltam hogy 5 fölött vagy alatti lesz a termés?
Így szép a foci, ha néha zajlik is az élet.
Hajrá Barca!
Ne viccelj, nézd meg a játékosaink kötelezettségeit január közepe óta (bajnoki, kupa, válogatott, bl): 01.19, 01.22, 01.26, 01.29, 02.02, 02.05, 02.09, 02.12, 02.16Léfe írta:Ha most fáradtak vagyunk, mi lesz később?
Igen egyetértek a gólunk nagyon nagy előnyt is jelenthet... De meg kell szenvedni azért a 3 pontért, mert a Wenger-legénység nem adja majd olcsón a bőrét...de most a csapatot nem 60 ezer angol veszi körül, hanem 98 ezer katalán!!! Ami a védelmet illeti, remélem a Puyol felépül, mert Pique sárgája rosszkor jött!!!hölör írta:A fanyalgók (mondjuk az eredmények én sem örülök, de vészharangot nem kongatnék) csak egy dolgot kellene végiggondolniuk.
Ha két érdektelen csapat játszik az első meccsen 2-1-et, akkor kinek adnátok több esélyt a visszavágón?
Egyértelmű, hogy az idegenben lőtt gól írtó sokat jelent. Nem tudom elhinni, hogy nem lövünk legalább 1 gólt, de a tavalyi eredményt nézve 2-3 szerintem összejön. Vagyis a fiúknak nem szabad 2 gólt kapniuk. Pique kiesése nem jön jókor, de azt gondolom, hogy ez megoldható feladat még az arsenal kontárinak láttán is.
Nem lesz meg magától, de a csapat jó helyzetben van és képes elérni a továbbjutást.
Respect!Ne hogy azt mondjátok már,hogy pl.1-0-ra itthon nem tudjuk megverni ezt az Arsenalt...daffy írta:Istenem emberek...egy gólos vereség után már a forum 90%a a kardjába dől. hát nem kicsit nevetséges. min is paráztok? az arsenal első gólja nálam kapushiba,ha az nincs,mindjárt derűsebb a helyzet. ha van videóbíró akkor is. az arsenal nem az inter. otthon játszotok,90ezer ember előtt a világ legerősebb 11 játékosával. mi a baj? az arsenal nem fog betömörülni,mert nincs meg hozzá a játékosállományuk. teljesen kinyílni sem fognak,az egyetlen esélyük,hogy a 4-5 kontrából bevernek 1-2 gólt. na akkor lehet izgulni,de mosta srácok nem gépek,hibáznak,fáradnak. mekkora az esélye annak,hogy 3 héten belül 2 tragikus meccset produkálnak? 1%? a képlet roppant egyszerű,a lehetőségek felét be kell lőni és nem szabad labdát adni az ágyúsoknak. 70ből 69szer szokott sikerülni,tegnap volt az az 1. fura realosként ezt mondani,de kapjátok már össze magatokat,mert nincs tragédia. ilyenek meg hogy: nem lesz triplázás,örüljetek már az egy kupának is... vicces. még szerencse,hogy a játékosok nem így állnak hozzá
daffy írta:Istenem emberek...egy gólos vereség után már a forum 90%a a kardjába dől. hát nem kicsit nevetséges. min is paráztok? az arsenal első gólja nálam kapushiba,ha az nincs,mindjárt derűsebb a helyzet. ha van videóbíró akkor is. az arsenal nem az inter. otthon játszotok,90ezer ember előtt a világ legerősebb 11 játékosával. mi a baj? az arsenal nem fog betömörülni,mert nincs meg hozzá a játékosállományuk. teljesen kinyílni sem fognak,az egyetlen esélyük,hogy a 4-5 kontrából bevernek 1-2 gólt. na akkor lehet izgulni,de mosta srácok nem gépek,hibáznak,fáradnak. mekkora az esélye annak,hogy 3 héten belül 2 tragikus meccset produkálnak? 1%? a képlet roppant egyszerű,a lehetőségek felét be kell lőni és nem szabad labdát adni az ágyúsoknak. 70ből 69szer szokott sikerülni,tegnap volt az az 1. fura realosként ezt mondani,de kapjátok már össze magatokat,mert nincs tragédia. ilyenek meg hogy: nem lesz triplázás,örüljetek már az egy kupának is... vicces. még szerencse,hogy a játékosok nem így állnak hozzá
Grat,neked is. Aludj rá egyet inkább.messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén...
szerintem ilyenkor már inkább aludni kéne, és holnap újragondolni a dolgokat..messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén...
messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén...