Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
barca2010
Jugador d'estrella

2011.02.17. 09:54:20

zsoltfree írta:Ez már vérlázító.

Azt sejtettem hogy a Barca drukkerek el vannak kényeztetve, mert ilyen játékkal és eredményekkel, miért ne lennénk?

Na de az hogy egyszer kikapunk, aztán gyakorlatilag rögtön előjönnek az örökzöldek:

- Pep rosszul cserél: sokan még jófej módon azt is mondják hogy "igen, ez az egy hibája még mindig meg maradt". Hát, tuti hogy majd ő fog Pepnek tanácsokat osztogatni. Úristen, az ilyenek kiosztanák Pavarottit is hogy néha hamisan énekel. Ez teljesen abszurd.

- Valdes, évi annyi lóvéért ilyen bakikat megenged magának. Mutass egy kapust aki nem bakizik. Oké, a BL-meccseket nézik a legtöbben (főleg az ilyen jó párharcokat), de azért aki rendszeresen néz Barca meccset, az az elmúlt évek alapján nem mond ilyeneket.

Nem fogom még felsorolni, de jöhetne még Messi önzőzése, az hogy nem váltotta meg Keita a világot, de még Bojant is előássák, kapott Iniesta is Maxwell is, ja meg hogy fáradtság (persze, egy Xavi például marhára fáradt lehet aki tavaly is egy olyan szezon után még lehúzott egy teljes VB-t hosszabbításos döntővel).

Tegnap nem jött össze ennyi az egész. A góloknál is és a vitatott helyzeteknél is és a kimaradt helyzeteknél is volt egy kis szerencse faktor. Ha úgy nézzük, a tipikus jó BL-idegenben, jó csapat elleni eredményt érték el a fiúk. 1 gólos hátrány, és idegenben lőtt gól. Nem hiszem hogy Valdes még egy ilyen rossz meccset fog ki, illetve Messi, Iniesta és az egész csapat. Ha pedig 1-2 húzóember jól kifogja akkor továbbmegyünk és kész. Mindenki hibázik néha.

Ne felejtsük már el hogy ez a szint, hogy Realt 5-0-ra alázzuk (helyzetük sem volt), a bajnokságban győzelmi rekord, plusz még az egyéb rekordok.... Ez tarthatatlan. Örülök hogy átélhettem, főleg egy ilyen Gaspart-korszak után. Aki focizik, az ne csodálkozzon hogy néha kikap a csapat, ennyi. Nem kell mindenkit leírni, meg világvégézni. Legalább lesz egy izgalmas visszavágó.

Nekem hétvégén is olyan fura érzésem volt, hogy végre volt bennem végig adrenalin, izgulhattam a csapatért. Akkor jöttem rá, hogy belefásultam abba, hogy az első 20 percben bavágtak 1-2 gólt, aztán azon agyaltam hogy 5 fölött vagy alatti lesz a termés?

Így szép a foci, ha néha zajlik is az élet.

Hajrá Barca!
Tegnap nagyon bosszús voltam, de egy alvás után teljesen egyet kell, hogy értsek Veled! Ne szabad elfordulni a csapattól, főleg most nem, mert most a mi biztatásunk is kell ebben a kis hullámvölgyben!

Barca forever!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.02.17. 09:51:13

Az első 10 percben szerintem jobb volt az Arsenal, utána kézben volt a meccs. Sajnos a 2. félidőben már nem igazán akartunk gólt lőni, és ez komolyan megbosszulta magát. Magunkra húztuk az ellenfelet, és szerintem nagyon rossz mentalitásban játszottunk. Egy megnyert meccs ment ki a kezeink közül. Szerintem kiváló csapat az Arsenal, ezért én pont a mutatott produkcióval vagyok elégedetlen, semmint az eredménnyel.

Jobb csapat vagyunk, mint az Arsenal- ez egyértelmű. Ugyanakkor tény, nem vagyunk annyival a világ felett, mint a drukkerek többsége gondolja. Otthon verni kell az Ágyúsokat, és közben tanulni a hibákból!
eric
Barça B

2011.02.17. 09:47:57

Léfe írta:Ha most fáradtak vagyunk, mi lesz később?
Ne viccelj, nézd meg a játékosaink kötelezettségeit január közepe óta (bajnoki, kupa, válogatott, bl): 01.19, 01.22, 01.26, 01.29, 02.02, 02.05, 02.09, 02.12, 02.16

9 mérközés nem egészen egy hónap alatt (pontosan 28 nap alatt). Ez 3 naponta mérkőzés a lábakban 1 hónapon át. Ez nálam bőven elég indok arra, hogy egy fokkal fásultabbak legyenek a fiúk.

most nézd meg hogy mi jön (ez sem babazsúr, de egy fokkal kellemesebb): igaz jön 02.20-án meccs, de utána kétszer is 1 hetünk lesz készülni, regenerálódni, feltöltődni a következő meccsekre, hisz 02.26 és 03.02 a következő időpont. Ez a két hét hidd el egy ilyen erőltetett menet után kincs, és nagyon sokat ér egy ilyen top klub életében!
zsoltfree
Capitá del Barça

2011.02.17. 09:27:50

Ez már vérlázító.

Azt sejtettem hogy a Barca drukkerek el vannak kényeztetve, mert ilyen játékkal és eredményekkel, miért ne lennénk?

Na de az hogy egyszer kikapunk, aztán gyakorlatilag rögtön előjönnek az örökzöldek:

- Pep rosszul cserél: sokan még jófej módon azt is mondják hogy "igen, ez az egy hibája még mindig meg maradt". Hát, tuti hogy majd ő fog Pepnek tanácsokat osztogatni. Úristen, az ilyenek kiosztanák Pavarottit is hogy néha hamisan énekel. Ez teljesen abszurd.

- Valdes, évi annyi lóvéért ilyen bakikat megenged magának. Mutass egy kapust aki nem bakizik. Oké, a BL-meccseket nézik a legtöbben (főleg az ilyen jó párharcokat), de azért aki rendszeresen néz Barca meccset, az az elmúlt évek alapján nem mond ilyeneket.

Nem fogom még felsorolni, de jöhetne még Messi önzőzése, az hogy nem váltotta meg Keita a világot, de még Bojant is előássák, kapott Iniesta is Maxwell is, ja meg hogy fáradtság (persze, egy Xavi például marhára fáradt lehet aki tavaly is egy olyan szezon után még lehúzott egy teljes VB-t hosszabbításos döntővel).

Tegnap nem jött össze ennyi az egész. A góloknál is és a vitatott helyzeteknél is és a kimaradt helyzeteknél is volt egy kis szerencse faktor. Ha úgy nézzük, a tipikus jó BL-idegenben, jó csapat elleni eredményt érték el a fiúk. 1 gólos hátrány, és idegenben lőtt gól. Nem hiszem hogy Valdes még egy ilyen rossz meccset fog ki, illetve Messi, Iniesta és az egész csapat. Ha pedig 1-2 húzóember jól kifogja akkor továbbmegyünk és kész. Mindenki hibázik néha.

Ne felejtsük már el hogy ez a szint, hogy Realt 5-0-ra alázzuk (helyzetük sem volt), a bajnokságban győzelmi rekord, plusz még az egyéb rekordok.... Ez tarthatatlan. Örülök hogy átélhettem, főleg egy ilyen Gaspart-korszak után. Aki focizik, az ne csodálkozzon hogy néha kikap a csapat, ennyi. Nem kell mindenkit leírni, meg világvégézni. Legalább lesz egy izgalmas visszavágó.

Nekem hétvégén is olyan fura érzésem volt, hogy végre volt bennem végig adrenalin, izgulhattam a csapatért. Akkor jöttem rá, hogy belefásultam abba, hogy az első 20 percben bavágtak 1-2 gólt, aztán azon agyaltam hogy 5 fölött vagy alatti lesz a termés?

Így szép a foci, ha néha zajlik is az élet.

Hajrá Barca!
Bojan84
Barça C

2011.02.17. 09:22:37

Nem kell aggodni, ez csak a szokasos februari formahanyatlas, remelhetoleg rovidtavu lefolyassal.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.17. 09:19:54

1. ki lehet kapni, de nem így...
kapjunk ki úgy, h közünk nincs az adott meccshez, kapjunk ki úgy, ahogy tavaly a bajnokságban az Atleticotól, akkor max azt mondom, h bénák voltunk, megérdemeltük a vereséget... DE egy olyan meccset sikerült MEGINT elveszítenünk, ahol nem hogy a vereség, de még a döntetlen se lett volna reális, ha kicsit is komolyan vesszük a 2. félidőt... megkockáztatom, h akik kiborultak, azoknak nem a vereség fáj itt, hanem a vereség módja...

2. Pep "zseniális" csere-stratégiája... láttuk a meccsen, h az Arsenal nagyon veszélyes kontrákból, erre pont ott bontja meg a csapatot, amelyik részünk a leginkább fontos a labdatartás szempontjából. a Keita-Ini cserével nem csak a középpályánk vált sebezhetőbbé, a támadósorunk is megbomlott. nem akarom szegény malit bántani, de tegnap (is) tökéletesen idegen test volt a pályán, az Arsenal átrohant rajtunk, amikor ő is a pályán volt... (persze előtte is voltak ilyen szituk, de nem ilyen számban...)

3. ami a leginkább dühítő, h még így is nyertünk volna gólokkal, ha normális a bíráskodás...
:x (természetesen az övrebőzés még máig tart, de se stark, se jm puszipajtásának ténykedését nem hangsúlyozzák ki soha... ehhez a társasághoz csatlakozott Rizzoli is... {megjegyzem a sötét kommentátor Rizzottinak hívta...})

amit szeretnék a visszavágóra:

1. el ne kezdjenek fogadkozni! nem kell a duma, mutassák meg a pályán...tavaly már cserben hagytak minket, egyedül Piqué volt az, akire büszke voltam a visszavágó után... (ahogy már említettem, egyedül Abidal az, aki ismét TÖKÉLETES meccset hozott le...)

2. Milito-t formába kell hozni! akár minden meccsen kezdenie kelle(ne), van egy válogatott forduló is, szóval akár ott is pályára léphet... Abidalnak kéne 1-2 meccs a balszélen, h ott is zseniális lehessen megint, mert Maxi nem megoldás védekezésben...

3. Messinek is kéne egy kis pihi, mert az akarása már inkább átment görcsölésbe... a gólpassz/meccs mutatója továbbra is szépen javul, de a gólhelyzetekben rendre rossz megoldást választ. az más kérdés, h a mezőnymunkája vmi elképesztő, ezért nem is tudom kritizálni őt most...

bocsánat a beképzeltnek ható szöveg miatt, de ELVÁROM A CSAPATTÓL a továbbjutást! egy ilyen csapat egyszerűen nem eshet ki az Arsenallal szemben...

a csatát elvesztettük, de a háborút meg fogjuk nyerni! meg kell nyernünk!
legyen ez most a stratégiai visszavonulás, higgyék el az "angolok", h már esélyesebbek a továbbjutásra, szedjük szét őket a Nou Camp-ban! (megint!)

FORCA BARCAAAA!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.02.17. 09:23:49-kor.
samy85
Capitá del Barça

2011.02.17. 09:19:42

hölör írta:A fanyalgók (mondjuk az eredmények én sem örülök, de vészharangot nem kongatnék) csak egy dolgot kellene végiggondolniuk.
Ha két érdektelen csapat játszik az első meccsen 2-1-et, akkor kinek adnátok több esélyt a visszavágón?
Egyértelmű, hogy az idegenben lőtt gól írtó sokat jelent. Nem tudom elhinni, hogy nem lövünk legalább 1 gólt, de a tavalyi eredményt nézve 2-3 szerintem összejön. Vagyis a fiúknak nem szabad 2 gólt kapniuk. Pique kiesése nem jön jókor, de azt gondolom, hogy ez megoldható feladat még az arsenal kontárinak láttán is.
Nem lesz meg magától, de a csapat jó helyzetben van és képes elérni a továbbjutást.
Igen egyetértek a gólunk nagyon nagy előnyt is jelenthet... De meg kell szenvedni azért a 3 pontért, mert a Wenger-legénység nem adja majd olcsón a bőrét...de most a csapatot nem 60 ezer angol veszi körül, hanem 98 ezer katalán!!! Ami a védelmet illeti, remélem a Puyol felépül, mert Pique sárgája rosszkor jött!!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Léfe
Entrenador del Barça

2011.02.17. 09:01:01

Ha most fáradtak vagyunk, mi lesz később?
Fecó
hölör
Jugador del Barça

2011.02.17. 08:55:19

A fanyalgók (mondjuk az eredmények én sem örülök, de vészharangot nem kongatnék) csak egy dolgot kellene végiggondolniuk.
Ha két érdektelen csapat játszik az első meccsen 2-1-et, akkor kinek adnátok több esélyt a visszavágón?
Egyértelmű, hogy az idegenben lőtt gól írtó sokat jelent. Nem tudom elhinni, hogy nem lövünk legalább 1 gólt, de a tavalyi eredményt nézve 2-3 szerintem összejön. Vagyis a fiúknak nem szabad 2 gólt kapniuk. Pique kiesése nem jön jókor, de azt gondolom, hogy ez megoldható feladat még az arsenal kontárinak láttán is.
Nem lesz meg magától, de a csapat jó helyzetben van és képes elérni a továbbjutást.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Hayabusa
Barça B

2011.02.17. 08:47:52

A csapat tegnap tényleg egy kicsit fáradtabb volt a kelleténél és szerintem ennek is tudható be az eredmény.
Ennek ellenére semmi okunk az aggodalomra, mert ez nem egy nagy hátrány.
Otthon sima 2-0 és megvan a továbbjutás.
Nem kellenek a lesúlytó kritikák, igenis szépen játszottak, csak rossz volt a helyzetkihasználás.
Néha kellenek az ilyen meccsek is, hogy felrázza a csapatot és lendületben maradjon.
albicelesteX
A Vadász

2011.02.17. 08:37:48

daffy írta:Istenem emberek...egy gólos vereség után már a forum 90%a a kardjába dől. hát nem kicsit nevetséges. min is paráztok? az arsenal első gólja nálam kapushiba,ha az nincs,mindjárt derűsebb a helyzet. ha van videóbíró akkor is. az arsenal nem az inter. otthon játszotok,90ezer ember előtt a világ legerősebb 11 játékosával. mi a baj? az arsenal nem fog betömörülni,mert nincs meg hozzá a játékosállományuk. teljesen kinyílni sem fognak,az egyetlen esélyük,hogy a 4-5 kontrából bevernek 1-2 gólt. na akkor lehet izgulni,de most :roll: a srácok nem gépek,hibáznak,fáradnak. mekkora az esélye annak,hogy 3 héten belül 2 tragikus meccset produkálnak? 1%? a képlet roppant egyszerű,a lehetőségek felét be kell lőni és nem szabad labdát adni az ágyúsoknak. 70ből 69szer szokott sikerülni,tegnap volt az az 1. fura realosként ezt mondani,de kapjátok már össze magatokat,mert nincs tragédia. ilyenek meg hogy: nem lesz triplázás,örüljetek már az egy kupának is... vicces. még szerencse,hogy a játékosok nem így állnak hozzá
Respect!Ne hogy azt mondjátok már,hogy pl.1-0-ra itthon nem tudjuk megverni ezt az Arsenalt... :D Megyünk tovább efelől semmi kétségem,tavaly is így volt annyi különbséggel,hogy ott X lett,de a Camp Nou-ban közük sem volt az egészhez.Most is így lesz!Hajrá Barca!!!
Kép
eric
Barça B

2011.02.17. 08:28:28

Bevallom picit fáradtnak éreztem egész meccsen a csapatot. Nem tudnék névszerint senkit bántani vagy szidni, sok szép percet okoztak ezek a srácok nekem/nekünk az elmúlt években. Hibák voltak (vannak/lesznek), ez tegnap jobban kicsúcsosodott a kihagyott helyzetek miatt, de valljuk be: az utolsó 10p alapján megérdemelten fordított az Arsenal, az nem az Ő hibájuk, hogy ma nem ment olyan pazarul a gólszerzés a Barcának.

Még vlmi: a tavalyi döntetlen itt az Emiratesben sokkal jobban fájt, mert akkor a Barca olyan első félidőt produkált, hogy nem érdemelt döntetlent a végén. Ma viszont ez a fásultabb, fáradtabb játék azzal járt, hogy majdnem minden helyzetünkre volt az Arsenalnak valami válasza, kontrája, amiből ők is betalálhattak volna korábban. Még így is azonban ha egy fokkal élesebbek vagyunk elöl, nyerünk, de a fociban tudjuk: nincs HA!

Én is mindenképpen a bizakodóbb oldalhoz csatlakoznék, de most nem mennék bele jósolgatásokba, szimplán csak reménykedem, hogy a visszavágón közelebb leszünk a csúcsformánkhoz, mint tegnap, és akkor nem lehet gond.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.02.17. 08:18:48

Na jó reggelt! :D
Tegnap a meccs előtt 80-20%-os arányban tippeltem volna katalán továbbjutásra. Villa gólja után, látva azt, hogy 60-at passzolunk, az Arsenal meg szimatol ez az arány 100-0-ra változott. Ma reggel azt mondom, visszaállt a 80-20. Ennyi. Nem sok változás. Kicsit értetlenül állok az előtt, hogy amikor köze nincs az ellenfélnek a játékhoz, akkor miért nem lehet kicsit még nyomni, és beverni azt a 2. gólt. Bosszantó, az tény, de itt olyanokat olvasok, hogy komolyan egyből jobb kedvre derülök tőlük. Azok, akik már kupamentes évet jósolnak, őszintén.Látták a meccset? :D A kedvencem 0-1-nél szerintem 2 percig ment az egyérintő a hazai térfélen, a katalán szurkolók "olléznak", a 854. passznál leshelyzet miatt jöhetett az Arsenal, passzoltak 5-öt, az angolok olléznak. Persze most a fél világ hiszi, hogy egy szinten van a két csapat, de korántsem. A játékosok is tudják, Pep is tudja, hogy a visszavágón egy ugyanilyen kihagyás a továbbjutásba kerül, szóval az első perctől a 72.-ig fognak menni, Alves többet lesz az Arsenal 16-osán belül, mint kívül, 4-0-nál meg majd jön be Afellay, Bojan, meg Mascherano. Ennyi. Mindenki menjen békével március 8-ig aztán akkor találkozunk. Addig felesleges.
simonyitibi
Barça B

2011.02.17. 08:11:06

Sajnos a szezonunk egyik legfontosabb idő szaka rossz formában talált ránk,fáradtak,tompultak vagyunk,nem tudjuk hozni a játékunkat,csak halvány utánzatát,ami nem elég egy Arsenal szintű csapat ellen,de még odahaza sem elég,a Gijon ellen sem,és a hétvége sem kecsegtet könnyebb mérkőzéssel,mert a Bilbao mindenki számára nehéz dió! A legnagyobb baj,az,hogy az irigyelt középpálya nem mutatott semmit tudásából,pedig a legfontosabb csapat egységünk! Messi is maga alatt van,ezt nyugodtan kimondhatjuk,az,hogy egy magához képest gyengén játszó Villa tud lenni a legjobb a Barcában,az sajnos mindent elmond a mostani formánkról! Az is kiderült,amit sejtettünk,Abidal hiánya a szélen égető,mert Maxwell nem klasszis,nem tudja azt az elvárható szintet hozni,mint a Francia! PIque hiánya a visszavágón csak ront a helyzetünkön,talán annyi öröm az ürömben.hogy a mi Puyi-nk visszatérhet,de megint nem lesz teljes a védelem ,sajna!Szóval,ha Pep nem rak a fejekben rendet,akkor nyugodtan kimondhatjuk,hogy jó eséllyel elúszik a szezon,ami pedig többre lenne hivatva! Ne temessük még a Barcát,ezt írom az Arsenal fanatikusainak,és mindenkinek,aki a Barca ellen szurkol,mert egyenlőre még nem estünk ki a BL-ből,van még hátra 90 perc ,a visszavágó ,ott bármi megtörténhet,ha így játszunk,akkor akár ott is kikaphatunk,de ha a fejek átérzik,hogy nincs más lehetőség,csak a győzelem,akkor azért tudjuk mire képes ez a csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula az ágyúsoknak a tegnapi szép győzelmükért,megérdemelték! CSAK A BARCA,ÖRÖKKÉ!
barka
Jugador del Barça

2011.02.17. 07:56:11

Sziasztok!

Akkor el mondom én is a véleményem sokakkal egyetértek amiket itt leírtatok. Számomra a tegnapi meccsből egy derült ki, ennek a csapatnak egy ellenfele van és az nem más mint saját maga. Egy ilyen meglévő győzelmet elszalasztani igazán bosszantó. Utoljára ezt a unalomba torkoló tilitolit a Rijkaard éra végén láttam. Botrány! Milliószor eldönthettük volna meccset!

éppen ezért azt kell, hogy mondjam teljesen megérdemelten nyert az Arsenal, mert ha vagyunk olyan hülyék, hogy hagyjuk elszórakozni a már megnyert meccset, és ezzel saját magunkat ilyen helyzetbe hozni akkor megérdemeljük.

Már a továbbjutás is igen kétséges, Pique és Puyol nélkül egy Alves-Abidal-Milito-Maxwell nem hiszem, hogy képes lesz felvenni egy Walcottal és a többiekkel a versenyt. Tegnapi meccsen is nagyon jól kontráztak.

Ha nem pörgünk föl és továbbra is így "szórakozzunk" és hiszük, hogy az eredmények majd jönnek maguktól, akkor az év végén nem hogy három de egy kupát is nehezen fogunk megszerezni. Nagyon rendbe kell tenni a fejeket, mert ennek így csúnya vége lesz.
galamb
Jugador del Barça

2011.02.17. 07:54:01

daffy írta:Istenem emberek...egy gólos vereség után már a forum 90%a a kardjába dől. hát nem kicsit nevetséges. min is paráztok? az arsenal első gólja nálam kapushiba,ha az nincs,mindjárt derűsebb a helyzet. ha van videóbíró akkor is. az arsenal nem az inter. otthon játszotok,90ezer ember előtt a világ legerősebb 11 játékosával. mi a baj? az arsenal nem fog betömörülni,mert nincs meg hozzá a játékosállományuk. teljesen kinyílni sem fognak,az egyetlen esélyük,hogy a 4-5 kontrából bevernek 1-2 gólt. na akkor lehet izgulni,de most :roll: a srácok nem gépek,hibáznak,fáradnak. mekkora az esélye annak,hogy 3 héten belül 2 tragikus meccset produkálnak? 1%? a képlet roppant egyszerű,a lehetőségek felét be kell lőni és nem szabad labdát adni az ágyúsoknak. 70ből 69szer szokott sikerülni,tegnap volt az az 1. fura realosként ezt mondani,de kapjátok már össze magatokat,mert nincs tragédia. ilyenek meg hogy: nem lesz triplázás,örüljetek már az egy kupának is... vicces. még szerencse,hogy a játékosok nem így állnak hozzá

Minden szavaddal egyetértek. Köszönöm.
galamb
Jugador del Barça

2011.02.17. 07:51:19

Jó reggelt kívánok. Remélem mindenki jól aludt, nem feküdte meg senkinek a gyomrát a veresség. Tegnap este nagyon dühös voltam(unk), mert bár tudjuk, hogy nem vagyunk verhetetlenek, így nem szabadna veszíteni. Reggelre elszállt a dühöm és kicsit más színben látom a történéseket, természetesen a veresség ténye tovább is fáj, de remélem, sokat tanulunk ebből a botlásból:
1. Nem szabad "ráülni" az eredményre, főleg nem egy Barcának, és főként nem 1 - 0 -nál.
2. Az elbizakodás nagy kísértés minden ember, csapat számára, kicsit úgy látom, hogy bele estünk ebbe a hibába. Ideje felébredni, most már nemcsak úgy gondoljuk, hanem láttuk is, hogy nem vagyunk verhetetlenek.
3. Ebből a verességből sokat lehet meríteni, remélem jól jövünk ki belőle.
4. A triplázásban én személy szerint jobban bízom mint tegnap a meccs előtt, igenis ez a Barca képes mindhárom kupát begyűjteni.
5. A gólok a legrosszabbkor jöttek, már nem maradt idő az egyenlítésre, bár volt egy nagy esélyünk, szerintem, ha még lett volna öt percünk sikerült volna, hisz a fiuk nagyon rákapcsoltak.
6. Nagyon el vagyunk kényeztetve, nagyon hozzászoktunk a győzelmekhez (ami persze rendben van), de a verességgel is időnként ki kell békülnünk.

Bocsánat hogy hosszúra sikerült.
daffy
Madridista

2011.02.17. 07:37:43

Istenem emberek...egy gólos vereség után már a forum 90%a a kardjába dől. hát nem kicsit nevetséges. min is paráztok? az arsenal első gólja nálam kapushiba,ha az nincs,mindjárt derűsebb a helyzet. ha van videóbíró akkor is. az arsenal nem az inter. otthon játszotok,90ezer ember előtt a világ legerősebb 11 játékosával. mi a baj? az arsenal nem fog betömörülni,mert nincs meg hozzá a játékosállományuk. teljesen kinyílni sem fognak,az egyetlen esélyük,hogy a 4-5 kontrából bevernek 1-2 gólt. na akkor lehet izgulni,de most :roll: a srácok nem gépek,hibáznak,fáradnak. mekkora az esélye annak,hogy 3 héten belül 2 tragikus meccset produkálnak? 1%? a képlet roppant egyszerű,a lehetőségek felét be kell lőni és nem szabad labdát adni az ágyúsoknak. 70ből 69szer szokott sikerülni,tegnap volt az az 1. fura realosként ezt mondani,de kapjátok már össze magatokat,mert nincs tragédia. ilyenek meg hogy: nem lesz triplázás,örüljetek már az egy kupának is... vicces. még szerencse,hogy a játékosok nem így állnak hozzá
Léfe
Entrenador del Barça

2011.02.17. 06:52:40

Sok mindenben egyetértek, de nem Keitán mult. Egyszerüen elszorakozták a második félidőt. Semmi komolyat nem láttam, hogy még egy gólt akarnának szerezni. Ellógták a fél meccset -szórakoztak-nem lett lezárva a találkozó. Tologatás volt, de lendület az nagyon hiányzott.
Mentalitás ? De még igy is a golhelyzetek alapján nyerni kellett volna.
Fecó
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.17. 06:24:08

messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén... :roll:
Grat,neked is. Aludj rá egyet inkább.

A meccsről a véleményem:
Csak magunknak köszönhetjük. Visszavettünk,kisz*ptunk. Messi meg elképesztő önző mostanság. Valakinek beszélnie kéne vele,h ő nem CR,a foci pedig csapatjáték. Na sebaj,visszavágom elég 1-0 is,de nagyonnagyon remélem hogy kitömjük a londoniakat egy 5-össel.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Logan10
Jugador d'estrella

2011.02.17. 06:16:08

Ha nyerünk olyan mintha már természetes lenne ha meg veszítünk mindenki lehetetlen dologként fogja fel!kikaptunk ez van. Mikor jönne a februári formahanyatlás ha nem most? a visszavágóra már nem lesz formahanyatlás hanem csúcsforma szerintem.És nagyrészben ezt a vereséget magunknak köszönhetjük mert hát amikek kihagytunk....és amilyen gólt kapott valdés.A visszavágon szerintem simán nyerünk mert az a csapat amelyik tegnap játszott az szerintem nem az igazi Barca volt. :shock:
Csak a Barça
Andris
Adminisztrátor

2011.02.17. 02:50:36

messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén... :roll:
szerintem ilyenkor már inkább aludni kéne, és holnap újragondolni a dolgokat.. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
geridoss
Director del Fútbol

2011.02.17. 02:03:09

Ezt miért mondod? Itthon simán verjük őket, bajnokságban öt pont az előnyünk, kupában meg vár ránk a Madrid...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Dabas
Jugador del Barça

2011.02.17. 01:32:44

Most miért kell temetni a csapatot?
voltak jó részek is a meccsen...és nem azon múlott h bejött keita...hanem azon h messi nem rúgta be a helyzeteit és amikor passzolnia kellett volna nem tette meg..ezt nem kell a bíróra fogni h nem fújta be a 11est v les volt...ezeken kívül még nyugodtan rúghattunk volna 2-3 gólt ami remélem a nou campban sikerülni is fog már pedig ebben a csapatban benne van ez a 2-3 gól
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.02.17. 01:03:45

Régen szólaltam meg a fórumon, de most megteszem! Ezt a mai meccset meg kellett volna nyerni kb 3-1-re. Sajnos azt kell mondanom, hogy Pep hibázott, mikor Keitát behozta. Onnantól kezdve nem találtuk a helyünket! Ez egy elhibázott lépés volt. Mindemellett teljesen indiszponáltak voltunk a második játékrészben, mintha szórakozott volna a csapat, és a 0-1-es előny tuti továbbjutást érne. Szóval fel kell kötni a gatyát a visszavágóra, mert egy gólt bármikor találhat az Arsenal, és akkor egy rúgott góllal kitörölhetjük a seggünket. Szóval szerintem a visszavágón mindenképpen meg kell sorozni őket, és egy rúgott gól után nem leállni! Be kell darálni őket. Piqué azért hiányozni fog! :-(
Válasz küldése