Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
hölör
Jugador del Barça

2011.02.17. 08:55:19

A fanyalgók (mondjuk az eredmények én sem örülök, de vészharangot nem kongatnék) csak egy dolgot kellene végiggondolniuk.
Ha két érdektelen csapat játszik az első meccsen 2-1-et, akkor kinek adnátok több esélyt a visszavágón?
Egyértelmű, hogy az idegenben lőtt gól írtó sokat jelent. Nem tudom elhinni, hogy nem lövünk legalább 1 gólt, de a tavalyi eredményt nézve 2-3 szerintem összejön. Vagyis a fiúknak nem szabad 2 gólt kapniuk. Pique kiesése nem jön jókor, de azt gondolom, hogy ez megoldható feladat még az arsenal kontárinak láttán is.
Nem lesz meg magától, de a csapat jó helyzetben van és képes elérni a továbbjutást.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Hayabusa
Barça B

2011.02.17. 08:47:52

A csapat tegnap tényleg egy kicsit fáradtabb volt a kelleténél és szerintem ennek is tudható be az eredmény.
Ennek ellenére semmi okunk az aggodalomra, mert ez nem egy nagy hátrány.
Otthon sima 2-0 és megvan a továbbjutás.
Nem kellenek a lesúlytó kritikák, igenis szépen játszottak, csak rossz volt a helyzetkihasználás.
Néha kellenek az ilyen meccsek is, hogy felrázza a csapatot és lendületben maradjon.
albicelesteX
A Vadász

2011.02.17. 08:37:48

daffy írta:Istenem emberek...egy gólos vereség után már a forum 90%a a kardjába dől. hát nem kicsit nevetséges. min is paráztok? az arsenal első gólja nálam kapushiba,ha az nincs,mindjárt derűsebb a helyzet. ha van videóbíró akkor is. az arsenal nem az inter. otthon játszotok,90ezer ember előtt a világ legerősebb 11 játékosával. mi a baj? az arsenal nem fog betömörülni,mert nincs meg hozzá a játékosállományuk. teljesen kinyílni sem fognak,az egyetlen esélyük,hogy a 4-5 kontrából bevernek 1-2 gólt. na akkor lehet izgulni,de most :roll: a srácok nem gépek,hibáznak,fáradnak. mekkora az esélye annak,hogy 3 héten belül 2 tragikus meccset produkálnak? 1%? a képlet roppant egyszerű,a lehetőségek felét be kell lőni és nem szabad labdát adni az ágyúsoknak. 70ből 69szer szokott sikerülni,tegnap volt az az 1. fura realosként ezt mondani,de kapjátok már össze magatokat,mert nincs tragédia. ilyenek meg hogy: nem lesz triplázás,örüljetek már az egy kupának is... vicces. még szerencse,hogy a játékosok nem így állnak hozzá
Respect!Ne hogy azt mondjátok már,hogy pl.1-0-ra itthon nem tudjuk megverni ezt az Arsenalt... :D Megyünk tovább efelől semmi kétségem,tavaly is így volt annyi különbséggel,hogy ott X lett,de a Camp Nou-ban közük sem volt az egészhez.Most is így lesz!Hajrá Barca!!!
Kép
eric
Barça B

2011.02.17. 08:28:28

Bevallom picit fáradtnak éreztem egész meccsen a csapatot. Nem tudnék névszerint senkit bántani vagy szidni, sok szép percet okoztak ezek a srácok nekem/nekünk az elmúlt években. Hibák voltak (vannak/lesznek), ez tegnap jobban kicsúcsosodott a kihagyott helyzetek miatt, de valljuk be: az utolsó 10p alapján megérdemelten fordított az Arsenal, az nem az Ő hibájuk, hogy ma nem ment olyan pazarul a gólszerzés a Barcának.

Még vlmi: a tavalyi döntetlen itt az Emiratesben sokkal jobban fájt, mert akkor a Barca olyan első félidőt produkált, hogy nem érdemelt döntetlent a végén. Ma viszont ez a fásultabb, fáradtabb játék azzal járt, hogy majdnem minden helyzetünkre volt az Arsenalnak valami válasza, kontrája, amiből ők is betalálhattak volna korábban. Még így is azonban ha egy fokkal élesebbek vagyunk elöl, nyerünk, de a fociban tudjuk: nincs HA!

Én is mindenképpen a bizakodóbb oldalhoz csatlakoznék, de most nem mennék bele jósolgatásokba, szimplán csak reménykedem, hogy a visszavágón közelebb leszünk a csúcsformánkhoz, mint tegnap, és akkor nem lehet gond.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.02.17. 08:18:48

Na jó reggelt! :D
Tegnap a meccs előtt 80-20%-os arányban tippeltem volna katalán továbbjutásra. Villa gólja után, látva azt, hogy 60-at passzolunk, az Arsenal meg szimatol ez az arány 100-0-ra változott. Ma reggel azt mondom, visszaállt a 80-20. Ennyi. Nem sok változás. Kicsit értetlenül állok az előtt, hogy amikor köze nincs az ellenfélnek a játékhoz, akkor miért nem lehet kicsit még nyomni, és beverni azt a 2. gólt. Bosszantó, az tény, de itt olyanokat olvasok, hogy komolyan egyből jobb kedvre derülök tőlük. Azok, akik már kupamentes évet jósolnak, őszintén.Látták a meccset? :D A kedvencem 0-1-nél szerintem 2 percig ment az egyérintő a hazai térfélen, a katalán szurkolók "olléznak", a 854. passznál leshelyzet miatt jöhetett az Arsenal, passzoltak 5-öt, az angolok olléznak. Persze most a fél világ hiszi, hogy egy szinten van a két csapat, de korántsem. A játékosok is tudják, Pep is tudja, hogy a visszavágón egy ugyanilyen kihagyás a továbbjutásba kerül, szóval az első perctől a 72.-ig fognak menni, Alves többet lesz az Arsenal 16-osán belül, mint kívül, 4-0-nál meg majd jön be Afellay, Bojan, meg Mascherano. Ennyi. Mindenki menjen békével március 8-ig aztán akkor találkozunk. Addig felesleges.
simonyitibi
Barça B

2011.02.17. 08:11:06

Sajnos a szezonunk egyik legfontosabb idő szaka rossz formában talált ránk,fáradtak,tompultak vagyunk,nem tudjuk hozni a játékunkat,csak halvány utánzatát,ami nem elég egy Arsenal szintű csapat ellen,de még odahaza sem elég,a Gijon ellen sem,és a hétvége sem kecsegtet könnyebb mérkőzéssel,mert a Bilbao mindenki számára nehéz dió! A legnagyobb baj,az,hogy az irigyelt középpálya nem mutatott semmit tudásából,pedig a legfontosabb csapat egységünk! Messi is maga alatt van,ezt nyugodtan kimondhatjuk,az,hogy egy magához képest gyengén játszó Villa tud lenni a legjobb a Barcában,az sajnos mindent elmond a mostani formánkról! Az is kiderült,amit sejtettünk,Abidal hiánya a szélen égető,mert Maxwell nem klasszis,nem tudja azt az elvárható szintet hozni,mint a Francia! PIque hiánya a visszavágón csak ront a helyzetünkön,talán annyi öröm az ürömben.hogy a mi Puyi-nk visszatérhet,de megint nem lesz teljes a védelem ,sajna!Szóval,ha Pep nem rak a fejekben rendet,akkor nyugodtan kimondhatjuk,hogy jó eséllyel elúszik a szezon,ami pedig többre lenne hivatva! Ne temessük még a Barcát,ezt írom az Arsenal fanatikusainak,és mindenkinek,aki a Barca ellen szurkol,mert egyenlőre még nem estünk ki a BL-ből,van még hátra 90 perc ,a visszavágó ,ott bármi megtörténhet,ha így játszunk,akkor akár ott is kikaphatunk,de ha a fejek átérzik,hogy nincs más lehetőség,csak a győzelem,akkor azért tudjuk mire képes ez a csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratula az ágyúsoknak a tegnapi szép győzelmükért,megérdemelték! CSAK A BARCA,ÖRÖKKÉ!
barka
Jugador del Barça

2011.02.17. 07:56:11

Sziasztok!

Akkor el mondom én is a véleményem sokakkal egyetértek amiket itt leírtatok. Számomra a tegnapi meccsből egy derült ki, ennek a csapatnak egy ellenfele van és az nem más mint saját maga. Egy ilyen meglévő győzelmet elszalasztani igazán bosszantó. Utoljára ezt a unalomba torkoló tilitolit a Rijkaard éra végén láttam. Botrány! Milliószor eldönthettük volna meccset!

éppen ezért azt kell, hogy mondjam teljesen megérdemelten nyert az Arsenal, mert ha vagyunk olyan hülyék, hogy hagyjuk elszórakozni a már megnyert meccset, és ezzel saját magunkat ilyen helyzetbe hozni akkor megérdemeljük.

Már a továbbjutás is igen kétséges, Pique és Puyol nélkül egy Alves-Abidal-Milito-Maxwell nem hiszem, hogy képes lesz felvenni egy Walcottal és a többiekkel a versenyt. Tegnapi meccsen is nagyon jól kontráztak.

Ha nem pörgünk föl és továbbra is így "szórakozzunk" és hiszük, hogy az eredmények majd jönnek maguktól, akkor az év végén nem hogy három de egy kupát is nehezen fogunk megszerezni. Nagyon rendbe kell tenni a fejeket, mert ennek így csúnya vége lesz.
galamb
Jugador del Barça

2011.02.17. 07:54:01

daffy írta:Istenem emberek...egy gólos vereség után már a forum 90%a a kardjába dől. hát nem kicsit nevetséges. min is paráztok? az arsenal első gólja nálam kapushiba,ha az nincs,mindjárt derűsebb a helyzet. ha van videóbíró akkor is. az arsenal nem az inter. otthon játszotok,90ezer ember előtt a világ legerősebb 11 játékosával. mi a baj? az arsenal nem fog betömörülni,mert nincs meg hozzá a játékosállományuk. teljesen kinyílni sem fognak,az egyetlen esélyük,hogy a 4-5 kontrából bevernek 1-2 gólt. na akkor lehet izgulni,de most :roll: a srácok nem gépek,hibáznak,fáradnak. mekkora az esélye annak,hogy 3 héten belül 2 tragikus meccset produkálnak? 1%? a képlet roppant egyszerű,a lehetőségek felét be kell lőni és nem szabad labdát adni az ágyúsoknak. 70ből 69szer szokott sikerülni,tegnap volt az az 1. fura realosként ezt mondani,de kapjátok már össze magatokat,mert nincs tragédia. ilyenek meg hogy: nem lesz triplázás,örüljetek már az egy kupának is... vicces. még szerencse,hogy a játékosok nem így állnak hozzá

Minden szavaddal egyetértek. Köszönöm.
galamb
Jugador del Barça

2011.02.17. 07:51:19

Jó reggelt kívánok. Remélem mindenki jól aludt, nem feküdte meg senkinek a gyomrát a veresség. Tegnap este nagyon dühös voltam(unk), mert bár tudjuk, hogy nem vagyunk verhetetlenek, így nem szabadna veszíteni. Reggelre elszállt a dühöm és kicsit más színben látom a történéseket, természetesen a veresség ténye tovább is fáj, de remélem, sokat tanulunk ebből a botlásból:
1. Nem szabad "ráülni" az eredményre, főleg nem egy Barcának, és főként nem 1 - 0 -nál.
2. Az elbizakodás nagy kísértés minden ember, csapat számára, kicsit úgy látom, hogy bele estünk ebbe a hibába. Ideje felébredni, most már nemcsak úgy gondoljuk, hanem láttuk is, hogy nem vagyunk verhetetlenek.
3. Ebből a verességből sokat lehet meríteni, remélem jól jövünk ki belőle.
4. A triplázásban én személy szerint jobban bízom mint tegnap a meccs előtt, igenis ez a Barca képes mindhárom kupát begyűjteni.
5. A gólok a legrosszabbkor jöttek, már nem maradt idő az egyenlítésre, bár volt egy nagy esélyünk, szerintem, ha még lett volna öt percünk sikerült volna, hisz a fiuk nagyon rákapcsoltak.
6. Nagyon el vagyunk kényeztetve, nagyon hozzászoktunk a győzelmekhez (ami persze rendben van), de a verességgel is időnként ki kell békülnünk.

Bocsánat hogy hosszúra sikerült.
daffy
Madridista

2011.02.17. 07:37:43

Istenem emberek...egy gólos vereség után már a forum 90%a a kardjába dől. hát nem kicsit nevetséges. min is paráztok? az arsenal első gólja nálam kapushiba,ha az nincs,mindjárt derűsebb a helyzet. ha van videóbíró akkor is. az arsenal nem az inter. otthon játszotok,90ezer ember előtt a világ legerősebb 11 játékosával. mi a baj? az arsenal nem fog betömörülni,mert nincs meg hozzá a játékosállományuk. teljesen kinyílni sem fognak,az egyetlen esélyük,hogy a 4-5 kontrából bevernek 1-2 gólt. na akkor lehet izgulni,de most :roll: a srácok nem gépek,hibáznak,fáradnak. mekkora az esélye annak,hogy 3 héten belül 2 tragikus meccset produkálnak? 1%? a képlet roppant egyszerű,a lehetőségek felét be kell lőni és nem szabad labdát adni az ágyúsoknak. 70ből 69szer szokott sikerülni,tegnap volt az az 1. fura realosként ezt mondani,de kapjátok már össze magatokat,mert nincs tragédia. ilyenek meg hogy: nem lesz triplázás,örüljetek már az egy kupának is... vicces. még szerencse,hogy a játékosok nem így állnak hozzá
Léfe
Entrenador del Barça

2011.02.17. 06:52:40

Sok mindenben egyetértek, de nem Keitán mult. Egyszerüen elszorakozták a második félidőt. Semmi komolyat nem láttam, hogy még egy gólt akarnának szerezni. Ellógták a fél meccset -szórakoztak-nem lett lezárva a találkozó. Tologatás volt, de lendület az nagyon hiányzott.
Mentalitás ? De még igy is a golhelyzetek alapján nyerni kellett volna.
Fecó
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.17. 06:24:08

messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén... :roll:
Grat,neked is. Aludj rá egyet inkább.

A meccsről a véleményem:
Csak magunknak köszönhetjük. Visszavettünk,kisz*ptunk. Messi meg elképesztő önző mostanság. Valakinek beszélnie kéne vele,h ő nem CR,a foci pedig csapatjáték. Na sebaj,visszavágom elég 1-0 is,de nagyonnagyon remélem hogy kitömjük a londoniakat egy 5-össel.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Logan10
Jugador d'estrella

2011.02.17. 06:16:08

Ha nyerünk olyan mintha már természetes lenne ha meg veszítünk mindenki lehetetlen dologként fogja fel!kikaptunk ez van. Mikor jönne a februári formahanyatlás ha nem most? a visszavágóra már nem lesz formahanyatlás hanem csúcsforma szerintem.És nagyrészben ezt a vereséget magunknak köszönhetjük mert hát amikek kihagytunk....és amilyen gólt kapott valdés.A visszavágon szerintem simán nyerünk mert az a csapat amelyik tegnap játszott az szerintem nem az igazi Barca volt. :shock:
Csak a Barça
Andris
Adminisztrátor

2011.02.17. 02:50:36

messideco írta:Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén... :roll:
szerintem ilyenkor már inkább aludni kéne, és holnap újragondolni a dolgokat.. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
geridoss
Director del Fútbol

2011.02.17. 02:03:09

Ezt miért mondod? Itthon simán verjük őket, bajnokságban öt pont az előnyünk, kupában meg vár ránk a Madrid...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Dabas
Jugador del Barça

2011.02.17. 01:32:44

Most miért kell temetni a csapatot?
voltak jó részek is a meccsen...és nem azon múlott h bejött keita...hanem azon h messi nem rúgta be a helyzeteit és amikor passzolnia kellett volna nem tette meg..ezt nem kell a bíróra fogni h nem fújta be a 11est v les volt...ezeken kívül még nyugodtan rúghattunk volna 2-3 gólt ami remélem a nou campban sikerülni is fog már pedig ebben a csapatban benne van ez a 2-3 gól
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.02.17. 01:03:45

Régen szólaltam meg a fórumon, de most megteszem! Ezt a mai meccset meg kellett volna nyerni kb 3-1-re. Sajnos azt kell mondanom, hogy Pep hibázott, mikor Keitát behozta. Onnantól kezdve nem találtuk a helyünket! Ez egy elhibázott lépés volt. Mindemellett teljesen indiszponáltak voltunk a második játékrészben, mintha szórakozott volna a csapat, és a 0-1-es előny tuti továbbjutást érne. Szóval fel kell kötni a gatyát a visszavágóra, mert egy gólt bármikor találhat az Arsenal, és akkor egy rúgott góllal kitörölhetjük a seggünket. Szóval szerintem a visszavágón mindenképpen meg kell sorozni őket, és egy rúgott gól után nem leállni! Be kell darálni őket. Piqué azért hiányozni fog! :-(
messideco
Presidente del Barça

2011.02.17. 00:59:07

Gyerekek, a triplázásról le lehet mondani. Örüljünk, ha lesz egy kupa év végén... :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
mvik
Jugador d'estrella

2011.02.17. 00:49:41

üdv. én csak azt nem értem h mi van ebben a francos februárban, mert eddig amióta rendszeresen nézem a Barca meccseket minden egyes év februárjában van a csapat hullámvölgyben. tavaly is februárban kaptunk ki az atleticotól, x-eltünk vmilyen csapattal meg x-eltünk a stutgartal, tavaly előtt szintén ez volt a helyzet, de ez nem csak a Pep érában hanem már előtte is. jó oké tudom h egyszer minden csapat hullámvölgybe kerül a szezon során, csak azt nem értem h ez a Barcánál mér mindig ugyanarra az időszakra esik. én már előre éreztem h ezen a meccsen nem fogunk nyerni mert már jó pár meccs óta érezhető volt ez a hullámvölgy.
mvik
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.17. 00:40:26

Game90 írta: Igazad van :oops: :wink:
http://arsenalist.com/video/?id=xh2d60
De ha a gólt nem adták meg, akkor tizinek kellett volna jönnie. Szóval így is orbitális nagy barmok vezették a meccset.
Szerk: ha a partjelző meg a bíró nem látták a kezezéseket, az egy dolog. De akkor mi a ménkűért van az a 2. plusz "bíró"? Igazából 0 a hasznuk.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
PCsabi
aka Game90

2011.02.17. 00:36:35

csababarca írta:Pedro mögött volt Messi, nem is lehetett les.
Igazad van :oops: :wink:
http://arsenalist.com/video/?id=xh2d60

Wenger: "In the second half we were tighter in our marking, pushed much more in and played higher up. They dropped a little bit physically and we didn't and that was in the end the difference."

Utána csak a szokásosat mondta, mentálisan erősek vagyunk, két szép gólt lőttünk, izgalmas este volt, nagy lökést adhat ez a győzelem stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.02.17. 00:43:09-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sneco7
Capitá del Barça

2011.02.17. 00:26:41

Én is leírnám a véleményem néhány dologról.

1. Ki lehet kapni idegenben egy Arsenaltól 2-1-re,de ez a hozzáállás gyalázatos volt,főleg a második félidőben. Olyan érzésem volt,mintha utaztunk volna egyet az időben a Rijkaard-éráig,akkor láttam utoljára hasonlót. Nem tudtuk megint lezárni a meccset és azzal talán a továbbjutást is.

2. A bírók sem voltak a helyzetmagaslatán,de ennyi benne van bármikor,nem azon múlt. ( Bár Messi gólja tök szabályos volt)

3. Mindenki kritikán aluli volt,nem tudom,h fáradtság miatt vagy tényleg csak le akarták alibizni,de amit Messi csinált ( vagyis inkább nem csinált) a második kapott gólunk előtt az elfogadhatatlan ilyen szinten, ilyen fontos meccsen. Ha ott méltóztatott volna 2 lépést tenni,akkor vagy labdátszerez vagy legalább szabálytalankodott volna. Mostanában több sétálós meccse is volt,de ez nagyon csúnya volt még tőle is. Nem volt benne tűz, mostanában ha nem megy neki úgy a játék vagy nem lő gólt nagyon könnyen feladja. Az elején kell rúgatni vele egy gólt ezentúl,h legyen kedve játszani. Most kihagyta a ziccert utána el is ment a kedve mindentől.

4. Minek kellett visszaállnunk a második félidő közepén,semmi nem indokolta,mert egyáltalán nem volt veszélyes az Arsenal. Addig! Csatár helyett vkp-t hozunk be? Mióta csinálunk mi ilyet? Ráadásul Keita úgy eltűnt a mezőnyben,ahogy kell.

Összefoglalva rengeteg hibát elkövettünk a második félidőben,mind Pep,mind a játékosok,elsősorban a hozzáállás miatt. Szerintem Pepre is átragadt az alibi azért hozta be Keitát,h ok innen már megvan csak le kell sétálni az utolsó 20 percet azt kész.
Persze tudom,h ez a szokásos tavasz előtti forma,uh bízom benne,h a visszavágón már az igazi Barcát fogjuk látni.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.17. 00:25:40

Nézzük úgy a dolgot, hogy gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, mint a tavalyi párharcban Bendtner gólja után, csak most 90 percünk van a fordításra:)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.17. 00:21:48

Game90 írta:
csababarca írta:Nagy baj nem volt vele. Csak volt két egyértelmű kezezés. Djourunál, meg Arshavinnál.
Illetve Mesis meg nem adott gólját is feltűnően csúnyán benézték.
1. Djourou kezezését nem láttam.
2. Arshavinét nem fújtam volna be.
3. Messi gólja szerintem les volt.
4. Songot én is kiszórtam volna.

Pedro mögött volt Messi, nem is lehetett les.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2011.02.17. 00:18:49

Djouru kezezése Messi 'les'gólja előtt volt, de amúgy kilassították rendesen a dolgot digisporton, egyvonalban volt a labdával lövés pillanatában.

Nyilván kiadták a fiúk a kezükből ezt most, de ha nincsenek nagy bakik a bíró részéről akkor azért még ilyen magunkhoz képest vérszegény játékkal is simán nyert meccs.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Válasz küldése