Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.05. 22:45:12

Bezony.
Nagyon fontos meccs lesz ez, igaza lesz Pepnek, h ez sorsdöntő meccs lesz és nagyban befolyásolja majd a szezon többi részét is.
Nekem is itt a kezdőm:
------------------------------VV------------------------------
-----Alves---------Sergio--------Milito----------Abidal-----
-------------------------Mascherano-------------------------
--------------------Xavi---------------Ini--------------------
----------Pedro-----------Messi-------------Villa------------

Puyolt nem kezdetném még, szerintem nem tudná felvenni a ritmust ilyen hamar, ott van nekünk Milito, aki jól játszott ma és nagyon remélem, h kedden is jól fog. Maxwell mostanában nincs nagy formában így inkább Abi tenném ki a szélre és be középre Busquetset, ezzel lehetőséget lehetne adni a középpályán Maschnak, aki hibátlanul játszott ma és az ő becsúszásai fontosak lehetnek a meccsen. A középpálya és a támadó szekció pedig egyértelmű.
Tipp : Nehéz most ezt megtippelni, de azért én azt mondom, h : 3-0-ra nyerünk: Messi, Villa(2) találataival.
Hajrá!
Visça el Barça !!!
[-o<
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.03.05. 22:28:17

Hát akkor, a következő meccs az első döntő a szezonban, vagy sokkal több is annál, egy korszakról is dönthet akár. Sajnos a Bl-ben érdemben az egyenes kieséses szakasz dönt, és tudjuk azt hogy nem mindig a (leg)jobb győz.

Persze, egy tartalékosabb Arsenalt illene több góllal ütnünk, mert a srácok megérdemlik hogy bízzunk bennük, valamiért mégis van bennem egy kis para.

Talán túl vagyunk egy apró hullámvölgyön, a Bilbao, Valencia és Zaragoza ellen is nehéz meccset vívtunk, ez csak azért félő, mert az Arsenal jobb mindannyiuknál. Viszont annyit adtunk ki magunkból amennyi kellett a győzelemhez. Közben az Arsenalnál lesérültek fontos játékosok, elbukták a "7 szűk esztendőt" lezárandó Liga kupa döntőjét és a bajnokságról is lemaradhatnak.

Ha ezeket mind összevetem, egyszerűen muszáj továbbmennünk, nincs is értelme tovább latolgatni.

Kezdőm:

VV- Alves, Puyol, Busquets, Abidal- Mascherano, Xavi, Iniesta- MVP.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.05. 17:13:29

Én is kíváncsi leszek a keddi védelemre. :roll: Ha Puyol esetleg tud játszani nagy kérdés, hogy milyen formában tér vissza. Viszont ha nem, akkor sem fog kezdeni Miliot. Pep szerintem hátra vezényli Busquetset Abidal mellé, így Masch lesz a vkp. És megmondom őszintén így nyugodtabb is lennék, mert mind Puyol, mind Milito meccshiánnyal küszködik.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
samy85
Capitá del Barça

2011.03.05. 17:07:51

Puyol még mindig nem kapott engedélyt a játékra!! Kicsit parás vagyok, hiszen 1 hónapja nem játszott már! remélem nem látszik majd rajt a meccshiány, ha egyáltalán játszani fog a bl meccsen!
Nem tudom de nem lessz könnyű az biztos! Ha nem épül fel, akkor Milito szerepet fog kapni! szerintem... mekkora lenne ha az ő 2 góljával nyernénk meg a meccset 2-0-ra!! istenem de jó lenne!!
Visca el Barca :!: Tovább fogunk jutni, mert tovább kell jutni!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Charlie
Öreg Harcos

2011.03.04. 23:29:02

Song is lesérült, nem annyira komoly. Fabregas és Song közül az egyik fog csak pályára lépni állítólag, Wenger ezt nyilatkozta a hivatalos oldalon. Lehet csak vetítés az egész és ott lesz mindkettő.

Vermaelen, Walcott és RVP nem lesznek eddig 100%-ra.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.03.04. 18:01:26

ElBartimaeus írta:
Tocy írta: nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára
Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen volt :D
De a Hercules mennyivel jobb csapat, mint az Arsenal! :lol:
[/quote]

Igazából a decemberi Bilbao ellen hazai kupameccs, de ez már OFF :D
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.03.04. 17:54:35

Tocy írta:De valóban a védelmen is sok fog múlni, de a kollektív jó csapatvédelem eddig is megvolt, ha mindenki odateszi magát nem lesz gond!1 gólt bepréselünk, nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára
Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen volt :D[/quote]

De a Hercules mennyivel jobb csapat, mint az Arsenal! :lol:

Amúgy szerintem sem lesz góltalan a mi részünkről a meccs, sőt akár többet is rúghatunk. A lényeg tényleg az, hogy ne kapjunk egyet sem és akkor minden jó lesz. :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.03. 17:28:28

Bob_Marley írta:
tuziat96 írta:...........
Kezdésnek gyönyörű hsz lett!
De valóban a védelmen is sok fog múlni, de a kollektív jó csapatvédelem eddig is megvolt, ha mindenki odateszi magát nem lesz gond!1 gólt bepréselünk, nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára
Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen volt :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.03. 17:25:54

tuziat96 írta:...........
Kezdésnek gyönyörű hsz lett!
De valóban a védelmen is sok fog múlni, de a kollektív jó csapatvédelem eddig is megvolt, ha mindenki odateszi magát nem lesz gond!1 gólt bepréselünk, nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára

szerk: oké Bilbao ellen a kupában, de bajnokságban meg a nemzetközi porondon már biztos hogy jó régen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.03.03. 17:29:34-kor.
Kép
Kép
Kép
tuziat96
Barça C
Kapcsolat:

2011.03.03. 17:20:53

itt minden a védelmen függ mert gólokat de a arsenal kontrái nagyon veszélyesek lesznek ugy hogy hajrá barca! :shock: :D :D :D :D :D :) :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.01. 18:25:36

Azért vegyük figyelembe, hogy Valdés és Puyol sem tuti, sőt sanszos h nem lesznek, valamint Piqué eltiltva. Xavi sem 100as...mi sem vagyunk igazán összerakva, bár tény, hogy RvP nagy érvágás nekik is.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.01. 18:23:41

Töknyóc hogy kik nem fognak játszani a visszavágón mert ha a Barca nagyon akar nyerni 1 meccsen akkor nyer még ha nem is jut tovább.......
És ráadásul megint a Camp Nouban lesznek.
És ha Messi megint 4-et gurítana akkor már lehet vésni a nevét az új aranylasztiba! :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.01. 18:13:09

Barcaforever írta:
9Dave írta:
18Barca99 írta:http://www.hatharom.hu/article/9fc668-v ... arca-ellen

Ugyanaz lesz mint tavaly. :) Így azért már jobban bízok benne, hogy simán lesz meg. Nem mintha eddig nem bíztam volna bennük :) Szétcincáljuk őket ;)
Ebben a pillanatban akartam én is linkelni. :)
2mp -el később.
Szerintem így már könyebb lesz, 1 gonddal kevesebb
Fabregas és Wallcott se lesz 100%-os max sztem 60-70. perc környékén állhatnak be.(sztem)
Walcott ott sem lesz. :wink:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.03.01. 18:10:43

9Dave írta:

Ugyanaz lesz mint tavaly. :) Így azért már jobban bízok benne, hogy simán lesz meg. Nem mintha eddig nem bíztam volna bennük :) Szétcincáljuk őket ;)
2mp -el később.
Fabregas és Wallcott se lesz 100%-os max sztem 60-70. perc környékén állhatnak be.(sztem)
Kép
9Dave
Capitá del Barça

2011.03.01. 14:54:46

2mp -el később.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
18Barca99
Capitá del Barça

2011.03.01. 14:53:28

http://www.hatharom.hu/article/9fc668-v ... arca-ellen

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
samy85
Capitá del Barça

2011.03.01. 08:57:25

Andris írta:d: az alapja a passzok alapján számolt aktivitás.

Tocy: nemértem mi a gondod vele, a legjobb meccseink ugyanígy néznek ki, meggyőződésem. Egyszerűen a középpályánkon nyerjük a meccseinket, a labdatartásunkkal, aminek pontosan a három középpályásunk, az egyik (feljebb lépő) középhátvédünk, és Alves az igazán aktív résztvevői.
Ez csak ritka esetekben egészül ki Messivel, ha nagyon sokat húzódik hátra, ami most nem történt meg, nem véletlen volt sok helyzete elől, illetve esetenként a balbekkünk, aki most Maxwell volt, s ha ez még nem lenne elég, magához képest is gyenge volt.
na igen, csak azt az egyetlen kis pici dolgot elfelejtetted megemlíteni Messi kapcsán, hogy néha 4-5 védőt "csal" magára, és elviszi a labdát , és taram..... ott a sok tátongó lyuk!
Amúgy a többiben igazad van! :)
még annyival egészíteném ki hogy a Barca kp-i felpasszolják a labdákat a vissza lépő 3 csatár valamelyikére, és az egyből vissza...annyira feleslegesnek tűnik, pedig ez nagy fegyver, hiszen a védelem eloszja a játékosait, és amikoir a csatár 3x is megcsinálja a visszapasszt, akkor jön a :-"ne csinálja már meg állandóan, ki kell venni a játékból, ne itt a kapu elött bohóckodjanak!" gondolata a védőnek, és kilép... ennek következtében vagy utána lépnek, és betapasztják a helyén kelettkezett lyukat, akkor eltolodnak és valahol lessz egy üres hely, ha nem , akkor meg a kilépő védő helyén marad az üres terület ahova be lehet tenni a lasztit...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.26. 09:45:33

messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... on-2066278

Úgy néz ki, hogy Walcott nem lesz a visszavágón. Remélem nélküle is meg tudják nyerni a Ligakupát.
Nem venném ezt olyan biztosra. Minden erejével azon lesz az orvosi stáb hogy valahogy rendbe szedje Walcottot és szerintem sikerülni fog. Jobbulást neki és Fabregasnak is!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2011.02.26. 09:03:44

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... on-2066278

Úgy néz ki, hogy Walcott nem lesz a visszavágón. Remélem nélküle is meg tudják nyerni a Ligakupát.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2011.02.25. 19:49:12

samy85 írta:Cesc nem játszhat a Wembleyben a ligakupa döntőjén, de hogy ellenünk lessz-e, azt nem tudni...érdekes lesz!!
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... two-games-
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
samy85
Capitá del Barça

2011.02.25. 13:18:41

Én most tudtam meg h a Walcott bokaficama miatt 2-3 hét kihagyásra kényszerül,. még Cesc nem játszhat a Wembleyben a ligakupa döntőjén, de hogy ellenünk lessz-e, azt nem tudni...érdekes lesz!!
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 16:03:14

Andris írta:d: az alapja a passzok alapján számolt aktivitás.

Tocy: nemértem mi a gondod vele, a legjobb meccseink ugyanígy néznek ki, meggyőződésem. Egyszerűen a középpályánkon nyerjük a meccseinket, a labdatartásunkkal, aminek pontosan a három középpályásunk, az egyik (feljebb lépő) középhátvédünk, és Alves az igazán aktív résztvevői.
Ez csak ritka esetekben egészül ki Messivel, ha nagyon sokat húzódik hátra, ami most nem történt meg, nem véletlen volt sok helyzete elől, illetve esetenként a balbekkünk, aki most Maxwell volt, s ha ez még nem lenne elég, magához képest is gyenge volt.
Hát azért Messi többször szokott labdához jutni, de ezzel a véleményemmel lehet, hogy egyedül maradok.
Andris
Adminisztrátor

2011.02.20. 16:00:01

d: az alapja a passzok alapján számolt aktivitás.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
d
Entrenador del Barça

2011.02.20. 15:56:10

És ez a kép most mit is akar reprezentálni? Mi az alapja?
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.20. 15:47:13

http://www.totalbarca.com/wp-content/up ... luence.jpg

Engem inkább ez fogott meg. Busquets, Dani Alves, Xavi nagy, Abidal, Iniesta még oké, többi elenyésző...sokat elmond a csapatról.
Válasz küldése