Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a verzió is jó,bár szerintem Masch simán megérdemelne egy kezdőt,de ez sem kutyaütő,amennyiben Puyol tudja vállalni a játékot.BarcaFANFAN írta:Alves, Puyol, Abidal, Maxwell
Mégis mit értesz a szezon többi része alatt?S.Agüero írta:Bezony.
Nagyon fontos meccs lesz ez, igaza lesz Pepnek, h ez sorsdöntő meccs lesz és nagyban befolyásolja majd a szezon többi részét is.
hát attól függ ki mit vesz nagy problémának,mert az Arsenal vezetó golja elött millito próbált meg forgolódni diaby körül,csakhát diaby leszerelte,indította walcottot,éshát jött bendtner góla!szóval én inkább azt mondanám hogy nem volt sok hibája,sőt,pontosabban csak 1 volt,de az hatalmas!!!!S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Jobb lenne, mint Puyol aki akkor játszana először.![]()
Tavalyi Barca-Arsenal-on is Milito kezdett és nem volt nagy probléma szerintem.
én szeretem Militot, de azert en sem adnam neki a lehetőséget ...csupán megérzés ... Alves, Abidal, Busi(Puyí 20%), Maxwell..mai teljesítménye szerint Masch simán beférne a kezdőbe....ő ismeri valamelyest az angol foci elleni játékot ..nem az a lényeg hogy hogy lessz, hanem hogy továbjussunk...S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Nem gondoltam hogy ez indokolt, de ha már megkérsz rá.S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Miért Milito rendszeren játszik?S.Agüero írta: Jobb lenne, mint Puyol aki akkor játszana először.![]()
Erre csak ennyit tudok mondani: egyetértek...Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
De a Hercules mennyivel jobb csapat, mint az Arsenal!ElBartimaeus írta:Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen voltTocy írta: nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára
Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen voltTocy írta:De valóban a védelmen is sok fog múlni, de a kollektív jó csapatvédelem eddig is megvolt, ha mindenki odateszi magát nem lesz gond!1 gólt bepréselünk, nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára
Annyira ne erőltesd meg magad, a Hercules ellen voltBob_Marley írta:Kezdésnek gyönyörű hsz lett!tuziat96 írta:...........
De valóban a védelmen is sok fog múlni, de a kollektív jó csapatvédelem eddig is megvolt, ha mindenki odateszi magát nem lesz gond!1 gólt bepréselünk, nagyon meg kellene erőltetnem magam, hogy mikor nem rúgtunk gólt otthon utoljára
Kezdésnek gyönyörű hsz lett!tuziat96 írta:...........