Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Főleg ha az annyira hangoztatott szép támadójátékot Londonban hagyják és beállnak 10 emberrel bekkelni a Camp Nouban. Akkor tényleg nehéz meccs lesz. Viszont megvan a katalánokban a bizonyítási vágy, revánsot kell venni az 1-2-ért és biztosan továbbjutni!Barcaman14 írta:A BL trófeát mindig, mindenhol különleges felemelni szerintem!![]()
Én sem örülök hogy ennyi sérülés sújtja az Arsenalt. Kevésbé lesz élvezetes meccs így, és a továbbjutás íze is más lesz, ha sikerül. Illetve sikerülnie kell! Nagyon várom már a keddet!
Azért ne mondjuk már h az idei Bl nem különleges mivel a döntő a Wemblyben lesz ahol a Barca az első BL győzelmét érte el még 1992ben.Szóval ignis különleges lenne újra a Wembleyben felemelni a trófeát.Ilúvatar írta:Az idei BL nem különleges, szóval ezért írtam, hogy nem leszek kiakadva ha kiesünk.
Nem vagy beképzelt, mert ha mindenki egészséges az Arsenalnál, akkor is szégyen kiesni ellenük. Nem egy különleges banda, már tavaly elpi**áztuk őket, idén is kijár egy nagy verés nekik! Bár az utóbbi hetek formáját nézve nem merném olyan biztosra venni a gálát, de a továbbjutást mindenképpen! Főleg így, hogy ott is megtizedelődött a keret!Fecooo írta:mondjátok azt, h beképzelt vagyok, de ha ennyi hiányzó ellenére nem jutunk tovább, az már szégyen lesz...levproff írta:Na, valószínűleg az elmúlt hetek legjobb Arsenal játékosa sem játszik ellenünk:
http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/06 ... arca_ellen
Eskü, pont erre gondoltam... Majd jönnek majd ide szájkaratézni, hogy "ja, így persze könnyű, de ha mindenki ott lenne, akkor semmi esélyetek". Továbbá, az arsenal fan oldalon is ki fog jönni egy szaftos cikk is, mint múltkor messiről...Fecooo írta: arról nem is beszélve, h hallgathatnánk, h csak ezért tudtunk továbbjutni...
Tegnap kapott egy elég nagy rúgást, ami után elkezdett sántítani. De elég szerencsétlenek sérülések terén már évek óta..azt nem tudom mennyi köze van ehez az orvosi stábnak.ab1daL írta:Wilshere is? Milyen orvosi stáb műkődik ott? Vagy csak ennyire üveglábúak ezek a srácok?
arról nem is beszélve, h hallgathatnánk, h csak ezért tudtunk továbbjutni... (ugye általában ez a mentalitás jellemző, kiindulva a chelsea-elleni párharcból, szóval mindig mást hibáztatnak...)Ilúvatar írta:Sajnálom Arsenal -t, így nem fair legyőzni őket, már ha legyőztünk őket.
Ez olyan mintha nekünk, pl Messi, Xavi, Iniesta, Villa... stb nem játszana Arsenal ellen mert lesérültek. Elégé rossz érzés.
mondjátok azt, h beképzelt vagyok, de ha ennyi hiányzó ellenére nem jutunk tovább, az már szégyen lesz...levproff írta:Na, valószínűleg az elmúlt hetek legjobb Arsenal játékosa sem játszik ellenünk:
http://barcanoticias.blog.hu/2011/03/06 ... arca_ellen
Ez a verzió is jó,bár szerintem Masch simán megérdemelne egy kezdőt,de ez sem kutyaütő,amennyiben Puyol tudja vállalni a játékot.BarcaFANFAN írta:Alves, Puyol, Abidal, Maxwell
Mégis mit értesz a szezon többi része alatt?S.Agüero írta:Bezony.
Nagyon fontos meccs lesz ez, igaza lesz Pepnek, h ez sorsdöntő meccs lesz és nagyban befolyásolja majd a szezon többi részét is.
hát attól függ ki mit vesz nagy problémának,mert az Arsenal vezetó golja elött millito próbált meg forgolódni diaby körül,csakhát diaby leszerelte,indította walcottot,éshát jött bendtner góla!szóval én inkább azt mondanám hogy nem volt sok hibája,sőt,pontosabban csak 1 volt,de az hatalmas!!!!S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Jobb lenne, mint Puyol aki akkor játszana először.![]()
Tavalyi Barca-Arsenal-on is Milito kezdett és nem volt nagy probléma szerintem.
én szeretem Militot, de azert en sem adnam neki a lehetőséget ...csupán megérzés ... Alves, Abidal, Busi(Puyí 20%), Maxwell..mai teljesítménye szerint Masch simán beférne a kezdőbe....ő ismeri valamelyest az angol foci elleni játékot ..nem az a lényeg hogy hogy lessz, hanem hogy továbjussunk...S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.
Nem gondoltam hogy ez indokolt, de ha már megkérsz rá.S.Agüero írta:Kifejtenéd, h miért?Andris írta:Militot a büdös életben nem engedném kezdeni egy Arsenal ellen.