Spanyol Kupa & Szuperkupa
Gyerekek a Barca elfelejtett focizni? Kérdezem ezt a kupadöntő 25. percében? A Real tizenhatosáig sem jutunk el!!!! Ha ez így megy tovább akkor kikapunk mint az állat.
remélem guardiola nem választott rosszul h Pinto van a kapuba
- Fernando
- Llegenda del Barça
Erős a kezdő nagyon, bár én szívesebben látnám Busquets-szet védőként, mint Masch-t. Jó szurkolást minek! Visca el Barca!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah, már csak elvétve leszek gépnél, kulturált fórumozást az alatt is! 
Kezdő természetesen nagyon erős, remélem Masch megállja ott is a helyét. Azon a poszton nagyon kell figyelnie, nehogy úgy lépjen oda, mint azt megszokta a középpályán esetleg, (bár mostanában nagyon elegánsan megoldotta,de azért emlékszünk aprításokra is anno) mert akkor vagy 11es, vagy nagyon veszélyes szabadrúgás jöhet.
Olyan Barcát szeretnék látni, mint amilyen volt a madridi egyenlítés után. Akkor lehetnek 12en is odaát, megnyerjük!
MOST NYITOM AZ ÉLŐ TOPIKOT, ODA IS LEHET ÍRNI, IDE 1-2 SZAVAS HSZEKET NE!
Jó szurkolást mindenkinek!
FORCA BARCAAA!!!

Kezdő természetesen nagyon erős, remélem Masch megállja ott is a helyét. Azon a poszton nagyon kell figyelnie, nehogy úgy lépjen oda, mint azt megszokta a középpályán esetleg, (bár mostanában nagyon elegánsan megoldotta,de azért emlékszünk aprításokra is anno) mert akkor vagy 11es, vagy nagyon veszélyes szabadrúgás jöhet.
Olyan Barcát szeretnék látni, mint amilyen volt a madridi egyenlítés után. Akkor lehetnek 12en is odaát, megnyerjük!
MOST NYITOM AZ ÉLŐ TOPIKOT, ODA IS LEHET ÍRNI, IDE 1-2 SZAVAS HSZEKET NE!
Jó szurkolást mindenkinek!
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- samy85
- Capitá del Barça
én is ugy gondolom hogy Pinto jo kis kapus annak idején a Vigo ban jol védett a Campban, már ott felfigyeltem rá 2005-ben...haszi írta:Amúgy én nem értem miért fél sok barcás ismerősöm attól, hogy Pinto a kapus? Valdesben jobban benne van szvsz. az is, hogy eldurran az agya és az is, hogy potyázik. Szombaton is Benzema kapuragurítását ő tette veszélyessé és szöglet lett belőle.
sőt mondom szerintem VV sokat fejlődött amiota ő is a klubbnál van.. sokat köszönhet Pintonak...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Gondolom, hogy nem szándékosan tette szögletre... Kicsúszott a kezéből, még jobb helyzet, mintsem, hogy gól legyen belőle... Ilyen bakik Pintónál is vannak, de hogy a te csapatodat hozzam föl, Casillast is láttam lepkevadászaton. Bár az is igaz, hogy ő rá nem jellemző és a mai Valdésre szintén nem. Az 5-6 évvel ezelőttire simán mondtam volna, de a maira nem.haszi írta:Amúgy én nem értem miért fél sok barcás ismerősöm attól, hogy Pinto a kapus? Valdesben jobban benne van szvsz. az is, hogy eldurran az agya és az is, hogy potyázik. Szombaton is Benzema kapuragurítását ő tette veszélyessé és szöglet lett belőle.

- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Amúgy én nem értem miért fél sok barcás ismerősöm attól, hogy Pinto a kapus? Valdesben jobban benne van szvsz. az is, hogy eldurran az agya és az is, hogy potyázik. Szombaton is Benzema kapuragurítását ő tette veszélyessé és szöglet lett belőle. 

Kezdődik a felvezető....
-
- Director del Fútbol
Ha pörgünk akkor faultolni se tudna rendesen, csak úgy kéne járatni a labdát. Harapjanak a srácok az a lényeg, hülye hiba nélkül nem hiszem hogy olyan rossz eredményt érnénk el.MessiFan írta:Pinto bármelyik csapatban megállná a helyét Spanyolországban. Szerintem ha ő lenne az első számú kapus akkor nem lenne vele sok gond hiszen védeni tud, még azt a keveset is![]()
Remélem ez a spori nem fogja hagyni Pepe ámokfutását (sem másét!) és szép, tiszta meccsen győz majd az egyik csapat. Remélem a Barca lesz az
Klasszikus CF nélkül kezdenek a habfehérek

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Llegenda del Barça
Kicsit reménykedtem, h Villa helyett Afellay kezd, de remélem akkor Villa belelendülEl fanático írta:Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi y Villa. - Hivatalos kezdő! El mundo-ról.

Pinto bármelyik csapatban megállná a helyét Spanyolországban. Szerintem ha ő lenne az első számú kapus akkor nem lenne vele sok gond hiszen védeni tud, még azt a keveset is
Remélem ez a spori nem fogja hagyni Pepe ámokfutását (sem másét!) és szép, tiszta meccsen győz majd az egyik csapat. Remélem a Barca lesz az

-
- Director del Fútbol
Itt az ideje, mert sose nyertünk még klasszikust hosszabításban.S.Agüero írta:Király kezdő!
Nyerni kell!
3-1 lesz, amúgy 1-1et álmodtam és nyerünk hosszabbításban.![]()
De a pulzusomnak jót tenne egy unalmas 2-0 is

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ott izgulnék legkevésbé. a előző clasico előtt nem is emlékszem,hogy mikor ment szabadrúgása kapura...szajko írta:jó a kezdő. egyedül pinto barátunktól félek egy kicsit... cr szabadrúgásainál a pulzusom 200 körül lesz,de bízok benne,hogy lehozza baki és kapott gól nélkül.

jó a kezdő. egyedül pinto barátunktól félek egy kicsit... cr szabadrúgásainál a pulzusom 200 körül lesz,de bízok benne,hogy lehozza baki és kapott gól nélkül. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.04.20. 20:36:59-kor.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi y Villa. - Hivatalos kezdő! El mundo-ról.

-
- aka Game90
Barcelona - RMadrid s2010-2011 e3!
Gyakorlatilag az várható, ami a bajnokin.
Szerintem Villa betalál.
Tippem: 2-0, Villa, Messi.
Gyakorlatilag az várható, ami a bajnokin.
Szerintem Villa betalál.
Tippem: 2-0, Villa, Messi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Pont ezt tippeltem én is a másik topikban. Szvsz ez a legvaloszinubb felallas, a kontraknal az elso passzal Ozilt fogjak keresni, Adebayor meg elsosorban a labdak megtartasaban, Roncikanak (o kotetlenul jatszik majd, mind2 szelen elofordul) valo lekesziteseben, es az iveleseknel/szogleteknel a fejjatekban lesz kihasznalva.daffy írta:tegnap hozé azt mondta,hogy egy klasszikus csatár is lesz a kezdőben. adebayornál klasszikusabb nincs. szerintem dm helyett ő kezd majdrecrea írta: Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Pepe, Khedira - Cristiano Ronaldo, Di María - Özil.
Ez igy semmikepp sem rosszabb mint amit szombaton probaltak (szvsz jobb), viszont a szombati nem volt egy nagy valami, ugyanattol a felallastol egyaltalan nem tojnek be.

- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
De milyen ezek után? Komolyan, már nem is jövök fel a fórumra mert fáj a fejem, ez csak mind találgatás, Mou tegnap azt nyilatkozta, hogy 4 védő 3 kp és 3 támadó köztük egy középcsatárral állunk fel, szvsz ahogy daffy is írta Özil-Adebayor-Ronaldo 3-as lesz, ami a második félidőben nagyon is jó volt. Remélem ez lesz.torrentkiller írta:És ezek után mondja még valaki, hogy a special5 nem csak a védekezéshez ért.recrea írta:Most nézem, megvan a kezdőjük...csatár nélkül...pfff.
Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Pepe, Khedira - Cristiano Ronaldo, Di María - Özil.
- Barcaádám
- Capitá del Barça
salas9 írta:Egy kis hangulatnövelő
[auto_cenzúra] kis vidi, köszi! mindenki nézze!:)mi a zenének a címe ?(bocsi az offért)

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- samy85
- Capitá del Barça
Némi kellemetlenséget okozhat Xaviéknak, hogy a szállodájuk igen közel van az ellenfél szurkolói zónájához, ennek pedig a délutáni pihenőjük láthatja kárát.
na bravó..... kijelölte ezt így ki?
rohadjon meg....

na bravó..... kijelölte ezt így ki?
rohadjon meg....

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
tegnap hozé azt mondta,hogy egy klasszikus csatár is lesz a kezdőben. adebayornál klasszikusabb nincs. szerintem dm helyett ő kezd majdrecrea írta:Most nézem, megvan a kezdőjük...csatár nélkül...pfff.
Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Pepe, Khedira - Cristiano Ronaldo, Di María - Özil.