Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam elfogultabb ember nem sok van, de szerintem ez les volt. Mindenesetre elkezdtünk végre focizni és ez a lényeg.Rivaldo11 írta:Amit mondtam: Egyértelmű. Mourinhonak sikerült kisírnia ezt a játékvezetőknél.
elvettek egy gólt tőlünk.
daffy írta:a feje előrébb volt és olyan testrész,amivel szabályos gól szerezhető nem lehet előrébbcsababarca írta:Mi a lesszabály? mert a lábuk bőven egyvonal volt.
Egy vonal, előrébb volt dőlve, feje legalább előrébb volt.Fecooo írta:sztem nem volt les.... a karja volt előrébb Pedronak...
a feje előrébb volt és olyan testrész,amivel szabályos gól szerezhető nem lehet előrébbcsababarca írta:Mi a lesszabály? mert a lábuk bőven egyvonal volt.
Amivel lehet gólt szerezni nem lehet előrébb....Tehát karokon kívül semmicsababarca írta:Mi a lesszabály? mert a lábuk bőven egyvonal volt.
Azon testrészek helyzete amelyikkel lehet gólt szerezni. Tiszta les.csababarca írta:Mi a lesszabály? mert a lábuk bőven egyvonal volt.
a madridiak mikre nemFecooo írta:röhejes, h nálunk a játékosok mikre kapják a lapokat és a madridiak mikre...