Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nem vagyok papa még hála isten.dreamY_Y írta:Papa, te első félidőben aludtál?lacus9 írta:A labdarugás szégyene ez a mourinho.
A BARCA végig jobb volt, jobban megérdemelte volna a győzelmet!
.
ez így van ahogy írtad....és gratulálokBuitre írta:nézzétek, azt nem mondhatjátok, hogy rajtatok kívül az ellenfelekkel szemben bunkerfocit játszunk. Halomra lőjjük a gólokat a BL-ben, a bajnokságban is csak ti előztök meg. Igen, ellenetek csípünk-rúgunk-harapunk és fát vágunk, ha kell. Nem várhatjátok el, hogy mennyünk a vágóhídra, mint ősszel. Igen, most ti vagytok a jobb csapat, de ma én is úgy érzem, hogy jobban akartuk a győzelmet.

eszembe nem jutna kötözködni, de felteszek neked egy kérdést: szted Pepe megérdemelten fejezhette be a meccset? vagy Arbeloa?Buitre írta:nézzétek, azt nem mondhatjátok, hogy rajtatok kívül az ellenfelekkel szemben bunkerfocit játszunk. Halomra lőjjük a gólokat a BL-ben, a bajnokságban is csak ti előztök meg. Igen, ellenetek csípünk-rúgunk-harapunk és fát vágunk, ha kell. Nem várhatjátok el, hogy mennyünk a vágóhídra, mint ősszel. Igen, most ti vagytok a jobb csapat, de ma én is úgy érzem, hogy jobban akartuk a győzelmet.

Papa, te első félidőben aludtál?lacus9 írta:A labdarugás szégyene ez a mourinho.
A BARCA végig jobb volt, jobban megérdemelte volna a győzelmet!
.
socio66 írta:
annyira,de annyira lelombozó hogy évről évre ilyen játékstílus ellen esünk ki.

Én úgy láttam, épphogy megtaláltuk az ellenszert a 2. félidőben. Gyors, pontos labdajáratás, és sok sok mozgás, helycserékkel. Jó volt a játék, az a 45 perc nagyon tetszett. Pech, h. nem jött a gól. Nem aggódom. Azt azért senki sem hihette, h. mind a 4 derbiből mi jövünk ki jól...a nagy számok törvénye ugye...socio66 írta:most ezzel hiába nyugtatjuk magunkat,itt volt két meccs, rúgtunk összesen egy gólt,az ellenfélnek pedig legalább annyi helyzete volt,mint nekünk.Rivaldo11 írta: Majdnem elég volt 45 perc, hogy kijöjjön. Lefutballoztuk a favágókat, akiknek a játéka kb annyi volt, h. előrebikázták a labdákat, aztán hadd fusson ronaldo meg di maria. Ez elég lehet egy ki-ki meccsen, de 180 percen keresztül...
mondhatjuk hogy szebben játszunk,meg az ellenfél bekkel,csíp,rúg,harap,de senkit nem érdekel. ahogy az elmúlt években a cselzi,meg az inter,úgy most a madrid is sikeresen megfojtja a játékunkat,messi-t kiveszik a játékból,innentől kezdve meg vagyunk lőve.
megy a gurigázás 40 méterre a kaputól,nincs mozgás,semmi az egész.
de nem mondom hogy meg vagyok lepve,mert az arsenal,ahol közel nincsenek ekkora favágók és ilyen fegyelem,szintén sikeresen tördelte szét a játékunkat és ejtett majdnem ki hazai pályán.
a madridi bl-meccs ugyanilyen szenvedés lesz,otthon kell valamit virítani majd,de én már semmiben nem vagyok biztos.
annyira,de annyira lelombozó hogy évről évre ilyen játékstílus ellen esünk ki.