Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MUHAHAHAMessiFan írta:Ma nyerni fog a Barca 2-1 arányban egy nagyon kiélezett meccsen aminek az első félideje 0-0 lesz.
Há dicsak, én itten rákattintok a digisportra de semmi nem történik pedig már 10 perce nyomtam rá. Mi lehet a probléma?daffy írta:ezen a digisportAndita írta:Sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni,hogy hol tudnám nézni a neten a meccset?
Mert van egy linkem de az nem jó a másikon meg nem tudom, hogy melyik csatornán mutatják.
Ezt kétlem azért. Viszont szerintem azzal egyet értetek, hogy egy szezont Xavi, Iniesta se tud végig nyomni. Értékelhető pótlásuk pedig jelenleg nincsen. Egy ilyen meccsen pedig óriási erőt jelentene egy ilyen pótlás. No de téma lezárva, majd nyáron..ozsimiki írta:Jah és gondolom Fabregas álma is az, hogy arra várjon mikor esik ki Iniesta, hogy beférjen a csapatba.
ezen a digisportAndita írta:Sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni,hogy hol tudnám nézni a neten a meccset?
Mert van egy linkem de az nem jó a másikon meg nem tudom, hogy melyik csatornán mutatják.
Hidd el, engem sem érdekelnek annyira a statisztikák, csak érdekességként bemásoltamMessiFan írta: Ilyet én is tudok:
Ez most tetszettRewolution5 írta:minek ide Fabregas ha van itt egy Keita??Ronaldinho&Barca írta: milyen jól jönne ilyenkor egy Fabregas..![]()
Háát.. ez jó kérdés.. talán mert sokkal kreatívabb, látok benne némi potenciált, hogy Iniesta és persze Xavi után ő lehet majd a Barca karmestere..Rewolution5 írta:minek ide Fabregas ha van itt egy Keita??Ronaldinho&Barca írta: milyen jól jönne ilyenkor egy Fabregas..![]()
Igen. Pepe, mint egy pióca úgy tapadt az utolsó 2meccsen Messire. Szerintem ez volt az egyik Madrid szempontjából legjobb húzása Josenak.samy85 írta:Az a baj hogy Pepé nem ad neki ...nagyatyesz írta:Messinek még az eddiginél is szabadabb teret adnék
minek ide Fabregas ha van itt egy Keita??Ronaldinho&Barca írta: milyen jól jönne ilyenkor egy Fabregas..
Ilyet én is tudok:Game90 írta:1 - Pep Guardiola vezetésével a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában a Barcelona nyolcból csak egy mérkőzést tudott megnyerni idegenben. (a Sahtar Doneck ellen).
5 - A Barcelona (1) és a Real Madrid (4) utolsó öt összecsapásán öt kiállítás volt.
11 - A Real Madrid egy mérkőzést veszített el hazai pályán az utolsó 11 BEK/BL-elődöntőjéből. (Real-Bayern 0-1, 2001).
Ez a felállás meg amolyan 3-4-3, Puyol úgysem fog sokat előremenni.
Akkor kapsz mégegyetnorci6 írta:Ez csak statisztika ez semmit nem ér itt a focistákon múlik minden. Én személy szerint nem szeretem a statisztikákat.
Az a baj hogy Pepé nem ad neki ...nagyatyesz írta:Messinek még az eddiginél is szabadabb teret adnék