Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

küldeném express elsőbbségi légiposata DHL meg mindennelRiadtribizli írta:Mi most épp Devecserbe melózunk, bontjuk az iszapos házakat. Pepe jöhetne lapátos embernek a rakodógép mellé. De azért úgy napi kétszer átküldeném rajta a 25t-s Volvot a miheztartás véget...bzozo írta:végre!! újra megmutattuk mi a foci!!!
pepe elmehet lapátolni..ilyen 'játékos' csak odavaló ahova gondolom!!![]()
A csapat végre magáhoztért és elindult az úton. Remélem folytatják amit elkezdtek!!!!!
a madrid meg pityereghet a kircsi kupicájával
Komolyan az érved ellenem arra hogy ha nincs a kiállítás akkor nem csinálják ezt hogy mit csinált arbeloa 1 hete? Igen ocsmány volt, de gondolod ettől ment át ade agyhalottba ? nem hiszem..[/quote]Antifoci írta:1:Miért is nem volt az kiállítás???Mert esetleg nem találta el Alves lábát???Attól még szándékosan le akarta rúgni...Egy ilyet 10-ből 5 bíró pirossal büntet,Stark benne van az 5-ben!
2:Mi az hogy ha nem állítják ki Pepét akkor Adebayor meg Marcelo nem csinálja ezt???Mr.Alvaro Arbeloa papa a kupadöntőben is ugyanazt eljátszotta Villaval mint amit Marcelo Pedroval,és ott nem szórtak ki senkit!!!Meg ha már kiállítás,te adsz a kommentátorok véleményére ahogy nézem,ők ha jól veszem ki a szavaikból,akkor Marcelot kirszórták volna,ami azt jelenti,hogy a Copa Del Rey döntőben ki kellett volna szórni Arbeloat,szóval amit ott elvettek,itt visszakaptunk,de így is csak egy elvakult Realos fogalmazna,mert ez 100-ből 70 embernél piros(mármint Pepe esete),a többi 30 szerint nem,de szerintük is csak azért nem,mert Madridisták!!!
most már eltörlik én is úgy tudomsjd írta:Sztem azóta bevezették h eltörlikTim írta:Ott sem törlik el. Emlékezz csak vissza Alves miért nem játszott a döntőben..Tdavid írta: Én úgy tudom h csak a döntőkre törlik el.
Mi most épp Devecserbe melózunk, bontjuk az iszapos házakat. Pepe jöhetne lapátos embernek a rakodógép mellé. De azért úgy napi kétszer átküldeném rajta a 25t-s Volvot a miheztartás véget...bzozo írta:végre!! újra megmutattuk mi a foci!!!
pepe elmehet lapátolni..ilyen 'játékos' csak odavaló ahova gondolom!!![]()
A csapat végre magáhoztért és elindult az úton. Remélem folytatják amit elkezdtek!!!!!
a madrid meg pityereghet a kircsi kupicájával
Sztem azóta bevezették h eltörlikTim írta:Ott sem törlik el. Emlékezz csak vissza Alves miért nem játszott a döntőben..Tdavid írta: Én úgy tudom h csak a döntőkre törlik el.
nagyon szeretne bírózni...Tdavid írta:http://www.as.com/futbol/articulo/mouri ... ftb_67/Tes
ez nagyából azt jelentené h MUrinyó ha azt mondaná amit akar akkor vége lenne a karrierjének?
jó, hát innentől neki minden perc ajándék a bl-ben.Ilúvatar írta:ehhez nem kell nagy jósnak lenniFecooo írta:"Mourinho a meccs itáni sajtótájékoztatón: "Kiestünk a BL-ből"."
Rivaldo11 írta:Te szerelmes vagy belém szerintem.Antifoci írta: Azt talán még mag a nagy Rivaldo 11 sem gondolja komolyan ha nem állítják ki pepét ,marceló és ade...ezt csinálja.
Nem, nem gondolom, h. ezt csinálta volna. De attól amit tett, még piros volt.
Persze az már nem számított volna. Pepe megdolgozott ezért, be kellene látni.