A félidőben nem gondoltam volna h ennyire parádés lesz a végkifejlete a meccsnek,de legszebb álmaimat is felülmúlta

Kétszer feltörtük őket és 3 igen közkedvelt,szimpatikus fiatalemberrel rövidebb lesz a fehér brigád a Camp Nouban
A kiállításon nem igazán értem miért kell ennyire háborogni,simán lendületből odatalpalt a kopasz jómadár.Az egyik kamerából látszott h még kicsit ki is fordította a lábát,semmit nem bízva a véletlenre,a kommentátor meg is jegyezte.Az elfogulatlan szakértő uraknak meg majdnem könnybe lábadt a szeme a végére h szegény reálnak ott volt vége,amikor a bíró kiállította Pepét.Én meg erre azt mondom,h Pepét nem kiállították,hanem
kiállíttatta magát azzal a csodaszép mozdulattal.Mindamellett,h tőle amúgy sem idegen ugye a hentesmunka...
Szal
szerintem abszolút jogos volt a kiállítás és az is h ezután kétszer betaláltunk.Ennyivel minimum többet tettünk a
futballt,mint játékot illetően.
Lesz miről beszélni megint elég sokáig,hallunk még erről a meccsről sok-sok év múlva is sztem...
Nagyon örülök h helyreállítottuk a renomét eredményszerűen is,gratulálok a srácoknak.Ez nagy(on fontos) győzelem volt!