ennek tényleg semmi sem szent... mocsadék, mindenre képes!Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. Fogalmam sincs, hogy mindez Villar, az UEFA vagy az Unicef hatása, nem tudom megérteni. És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."
szánalom,még jobban utálom mint valaha,de vhogy most ez sem tudja elrontani a jókedvem!!!
Visca el Barca!!!
mi örülnénk ha véget érne....Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.
nem-nem, pepe neve mellett van, h 2 piroskurdt írta:![]()
![]()
Mourinho is beleszámít....
ott az eredmény is 0-4
Én kacagok rajta már egy fél órájagamerpapa írta:Gyerekek, ha akartok nagyokat kacagni olvassátok a madridistát :'D
küldeném express elsőbbségi légiposata DHL meg mindennelRiadtribizli írta:Mi most épp Devecserbe melózunk, bontjuk az iszapos házakat. Pepe jöhetne lapátos embernek a rakodógép mellé. De azért úgy napi kétszer átküldeném rajta a 25t-s Volvot a miheztartás véget...bzozo írta:végre!! újra megmutattuk mi a foci!!!
pepe elmehet lapátolni..ilyen 'játékos' csak odavaló ahova gondolom!!![]()
A csapat végre magáhoztért és elindult az úton. Remélem folytatják amit elkezdtek!!!!!
a madrid meg pityereghet a kircsi kupicájával
Komolyan az érved ellenem arra hogy ha nincs a kiállítás akkor nem csinálják ezt hogy mit csinált arbeloa 1 hete? Igen ocsmány volt, de gondolod ettől ment át ade agyhalottba ? nem hiszem..[/quote]Antifoci írta:1:Miért is nem volt az kiállítás???Mert esetleg nem találta el Alves lábát???Attól még szándékosan le akarta rúgni...Egy ilyet 10-ből 5 bíró pirossal büntet,Stark benne van az 5-ben!
2:Mi az hogy ha nem állítják ki Pepét akkor Adebayor meg Marcelo nem csinálja ezt???Mr.Alvaro Arbeloa papa a kupadöntőben is ugyanazt eljátszotta Villaval mint amit Marcelo Pedroval,és ott nem szórtak ki senkit!!!Meg ha már kiállítás,te adsz a kommentátorok véleményére ahogy nézem,ők ha jól veszem ki a szavaikból,akkor Marcelot kirszórták volna,ami azt jelenti,hogy a Copa Del Rey döntőben ki kellett volna szórni Arbeloat,szóval amit ott elvettek,itt visszakaptunk,de így is csak egy elvakult Realos fogalmazna,mert ez 100-ből 70 embernél piros(mármint Pepe esete),a többi 30 szerint nem,de szerintük is csak azért nem,mert Madridisták!!!
most már eltörlik én is úgy tudomsjd írta:Sztem azóta bevezették h eltörlikTim írta:Ott sem törlik el. Emlékezz csak vissza Alves miért nem játszott a döntőben..Tdavid írta: Én úgy tudom h csak a döntőkre törlik el.
Mi most épp Devecserbe melózunk, bontjuk az iszapos házakat. Pepe jöhetne lapátos embernek a rakodógép mellé. De azért úgy napi kétszer átküldeném rajta a 25t-s Volvot a miheztartás véget...bzozo írta:végre!! újra megmutattuk mi a foci!!!
pepe elmehet lapátolni..ilyen 'játékos' csak odavaló ahova gondolom!!![]()
A csapat végre magáhoztért és elindult az úton. Remélem folytatják amit elkezdtek!!!!!
a madrid meg pityereghet a kircsi kupicájával