2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bár, ez itt off, de:Csoka írta: Ez így elég jó![]()
Ki lesz a helyettesük??
Gago.....
Ez így elég jófcbarca0827 írta:És, Mourinho.bali 15 írta:Ramos, PepeTőlünk meg Pinto.
És, Mourinho.bali 15 írta:Ramos, Pepe
Ez valahogyan így hangzik: Pepe ártalmatlan helyzetben karaterúgásra emlékeztető módon próbálta szétrúgni Dani Alves sípcsontját. Csak egy kérdés: miért?Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.
És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."
pepe ramos tuti nem lesznek...Csoka írta:a következő meccsen ki lesz eltiltott real részről mer én már semmit nem értek mond itt mindenki mindent
samy85 írta:Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.
Nem is ezzel van a baj, mondjon amit akar, ez csak őt minősíti. A gond inkább az, hogy erre nagyon sokan helyeselnek. Azért ilyen nyilatkozatot se láttam még, hogy már az Unicefet, az Uefa-t is sarazza. Nem lepne meg, ha kapna egy kis büntit. De persze Benqverenszá vagy hogy írják a nevét, a világlegjobbbírója gondolom...Fecooo írta:ennek tényleg semmi sem szent... mocsadék, mindenre képes!Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. Fogalmam sincs, hogy mindez Villar, az UEFA vagy az Unicef hatása, nem tudom megérteni. És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."
szánalom,még jobban utálom mint valaha,de vhogy most ez sem tudja elrontani a jókedvem!!!
Visca el Barca!!!![]()
![]()
ennek tényleg semmi sem szent... mocsadék, mindenre képes!Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. Fogalmam sincs, hogy mindez Villar, az UEFA vagy az Unicef hatása, nem tudom megérteni. És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."
szánalom,még jobban utálom mint valaha,de vhogy most ez sem tudja elrontani a jókedvem!!!
Visca el Barca!!!
mi örülnénk ha véget érne....Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.
nem-nem, pepe neve mellett van, h 2 piroskurdt írta:![]()
![]()
Mourinho is beleszámít....