Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Deus
Boixos Nois

2011.04.28. 01:05:08

Azért ezt is be szeretném rakni ide ha nem gond :)

http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8
KépKép
gyu75
Barça B

2011.04.28. 00:41:59

szólnék ...
"Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. " J.Mourinho
Bravo José ... a tavalyi Inter diadalra visszagondolva most kulóztad szájba magad
ugyanis az csakis Stark, Busacca meg akárki más sara hogy az épp aktuális Mou sintércsapatnak a sors nem adja meg hogy BL trófeát nyerjen
de amikor nyer akkor miért nem szól arrol hogy a Chelsea ellen a bíró nem adott meg a chealseanek talán 2 tuti 11- est , ellenunk meg volt egy kontragól úgy hogy felvágták Messit s a fél csapat leállt mert egyértelmuen durva sintérmunkával állították meg Messit , s volt egy militó lesgól ... yaya toure kezezése meg már csak a hab
ilyenkor persze nem volt " why ? dear referee , why u did this with us ...
ilyenkor onelégult sétálgatás van a Camp Nou gyepén felemelt kezekkel
( istenem ... Jimmy Jumpnak 1000 eurot adtam volna hogy egy BARCA sapkát húzzon a fejére ... persze tele szarral )

a Copa del Rey fináléról készult egy kisfilm melyben kb 3 perc reál szabálytalanság maradt piros nélkul (ebbol PEPE 2x is zuhanyozós megmozdulás)

Guardiola is nagy stratéga a szememben ... mert a tegnapi kirohanásával nagyon felheccelte , feltuzelte a srácokat ! Ez szerintem lélekben sokat számított ma ... de persze ezt kevesen veszik észre mert a BARCA esetében senkinek nem az jut az eszébe, hogy ha gyoz akkor az azért volt mert az edzo elterelte a figyelmet, idegesítette a riválist ! A BARCA ugyanis játszani akarja a játékot ...
talán ha a REAL is játszani akarna akkor nem kéne megkérdezni Starkot hogy WHY ? de hát ez a taktika is egyértelmu elismerése a BARCA focijának , hogy ilyen taktikával kuldi fel otthon a csapatát mikor KAKA , BENZEMA , HIGUAIN a padon bámulja az eseményeket . Hát nem jobban járna vele ha a semleges nézo látna egy oda vissza nyitott szuperfotballt, mégha valoszinuleg akkor is a BARCA nyerne , dehát a labda gombolyu s a VALENCIA se gondolta hogy otthon hatot rámol nekik a REAL b ...

A MOU mítosz létezik de egyáltalán nem olyan nagy amilyennek fel van pumpálva . S valljuk be oszintén a bírók is csak emberek s el tudom képzelni hogy nem pártatlanok , dehát MOU neked is megvan az esélyed hogy olyan focit játszass a csapatoddal ami miatt a TE pártodon lesznek .
De amikor csak pocskondiázod oket mi a túrót vársz ... úgy oszintén
szóval mint említettem az eljén szólnék ... Gyuszi vagyok s azt uzenném neked Jose MOURINHO, hogy : BUTA VAGY HA NEM LÁTOD HOGY "WHY ?"de szerintem látod te azt, mert nem vagy te buta , te már MÍTOSZ vagy

:lol:

a meccshez : Messi nagyon messzire van ... mindenkitol

jó éjszakát
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
Deus
Boixos Nois

2011.04.28. 00:32:42

http://www.youtube.com/watch?v=ENWyUYfUlzo

állítsátok meg a videót 0:06 -nál. WTF! Milyen pontos passz volt... Főleg így futva mint az állat. 6 realossal szemben pont Messinek.
KépKép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.28. 00:18:25

Csoka írta: Ez így elég jó :lol:
Ki lesz a helyettesük??
Gago.....
Bár, ez itt off, de:
Casillas - Arbeloa ; Carvalho ; Albiol ; Marcelo - Xabi ; Lass ; Kaká - CR ; Higuain ; Özil

Szerintem így fognak felállni. Legalábbis, most már illene támadniuk. :roll: Szóval, azért még nem kell Gagokhoz nyúlniuk. :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Csoka
Barça B

2011.04.28. 00:14:29

fcbarca0827 írta:
bali 15 írta:Ramos, Pepe 8)
És, Mourinho. :mrgreen: Tőlünk meg Pinto.
Ez így elég jó :lol:
Ki lesz a helyettesük??
Gago.....
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.28. 00:07:18

bali 15 írta:Ramos, Pepe 8)
És, Mourinho. :mrgreen: Tőlünk meg Pinto.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.28. 00:05:39

Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.
És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."
Ez valahogyan így hangzik: Pepe ártalmatlan helyzetben karaterúgásra emlékeztető módon próbálta szétrúgni Dani Alves sípcsontját. Csak egy kérdés: miért? :lol:
Inkább azt mutasd meg a képzetlen bunkó játékosodnak, hogy hogyan kellene szerelni, te majom...
Rivaldo-A Legnagyobb.
samy85
Capitá del Barça

2011.04.28. 00:01:02

Csoka írta:a következő meccsen ki lesz eltiltott real részről mer én már semmit nem értek mond itt mindenki mindent :lol:
pepe ramos tuti nem lesznek...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
bali 15
Director del Fútbol

2011.04.28. 00:00:15

Ramos, Pepe 8)
margarin
Jugador del Barça

2011.04.27. 23:58:08

"Pep behozza Sergi Roberto-t, aki életében talán még bajnokit sem játszott, ezzel is megmutatva, hogy még ezt is megteheti a Bernabeuban a BL-elődöntőben"

Ezzel tényleg végérvényesen leépítette a történetet:))))))))))))
Óriási húzás volt.....
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
poli
Barça B

2011.04.27. 23:54:13

és műringyó megint kikapott hazai pályán :D
Csoka
Barça B

2011.04.27. 23:51:05

a következő meccsen ki lesz eltiltott real részről mer én már semmit nem értek mond itt mindenki mindent :lol:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.27. 23:50:38

Utolsó hozzászólásommal Guardiolát szeretném dícsérni. Mit dícsérni, isteníteni. Kezdve azzal, hogy tegnap végre felvette a kesztyűt, és visszavágótt Jo5énak, egészen a mai estéig egyszerűen zseniális a fazon. A 90. percben még odaszúrt egy fricskát, mert előzetesen mindenki, hogy így a madrid jobb, így a kupagyőzelem, így mourinho, stb, erre Pep behozza Sergi Roberto-t, aki életében talán még bajnokit sem játszott, ezzel is megmutatva, hogy még ezt is megteheti a Bernabeuban a BL-elődöntőben :D:D

Pep mekkora splíer vagy!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.27. 23:49:41

dehát mondja el bátran a mantráját!
mondjuk ha nekem kellene ILYENEKET olvasgatnom (különös tekintettel a 6. bekezdésre MUHAHA!), akkor lehet, h nekem is elgurulna a gyógyszerem és mondanám a hülyeségeimet. ha másnak nem, akkor magamnak.
lassan úgysem lesznek már kiváncsiak a szenvelgéseire az emberek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
margarin
Jugador del Barça

2011.04.27. 23:49:03

samy85 írta:
Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját.

Akkor véget érne és mehetne a jól megérdemelt helyére!!!!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.27. 23:46:21

Most Jose komolyan gondolja azt amit mondott.
Szerintem hagyja abba, a foci csak nyerne vele. :lol:
Deus
Boixos Nois

2011.04.27. 23:46:16

tiszta röhej a murinnyó... :D szégyen és gyalázat. van bőr a képén ám...
KépKép
Varga
Capitá del Barça

2011.04.27. 23:46:05

Ismét elkövettem azt a hibát, hogy felmentem facebookra. Hihetetlen ami ott megy. Egyre színvonalasabb hozzászólások születnek. Az ismerőseim nagy része madridista (spanyol suli).. Miért nem lehet azt csinálni amit én tettem a kupadöntő után? Gratuláltam, hogy nyertek és kész. A véleményem a meccsről röviden az, hogy jobbak voltunk és megérdemeltük, habár durvaságban és színészkedésben sikerült felvenni a versenyt, mégis mi játszottunk inkább. A bíróról gyenge volt, rengeteg tévedéssel mindkét oldalon. Nem érzem úgy, hogy nekünk fújt volna, Pepe kiállítása egyértelmű volt, és nem ő volt az egyetlen akit ki kellett volna küldeni(Adebayor, Alves, Marcelo)
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.27. 23:45:40

Fecooo írta:
Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. Fogalmam sincs, hogy mindez Villar, az UEFA vagy az Unicef hatása, nem tudom megérteni. És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."

szánalom,még jobban utálom mint valaha,de vhogy most ez sem tudja elrontani a jókedvem!!!
Visca el Barca!!!
ennek tényleg semmi sem szent... mocsadék, mindenre képes! :x :x :x
Nem is ezzel van a baj, mondjon amit akar, ez csak őt minősíti. A gond inkább az, hogy erre nagyon sokan helyeselnek. Azért ilyen nyilatkozatot se láttam még, hogy már az Unicefet, az Uefa-t is sarazza. Nem lepne meg, ha kapna egy kis büntit. De persze Benqverenszá vagy hogy írják a nevét, a világlegjobbbírója gondolom... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.04.27. 23:46:32-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
samy85
Capitá del Barça

2011.04.27. 23:45:28

szegény traductor :D :D :D
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.27. 23:42:54

Messi-Ini írta:Mourinho: "Ha elmondanám amit akarok, már ma véget érne a pályafutásom. Engem megbotránkoztatna így megnyerni egy Bajnokok Ligáját. Fogalmam sincs, hogy mindez Villar, az UEFA vagy az Unicef hatása, nem tudom megérteni. És csak egy kérdés: miért? Ovrebo, Busacca, Stark..."

szánalom,még jobban utálom mint valaha,de vhogy most ez sem tudja elrontani a jókedvem!!!
Visca el Barca!!!
ennek tényleg semmi sem szent... mocsadék, mindenre képes! :x :x :x
samy85
Capitá del Barça

2011.04.27. 23:42:26

mi örülnénk ha véget érne....
és ha megbotránkoztatná, akkor adja vissza a tavalyit...kb így nyert ellenünk.....a homokláda
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.27. 23:41:51

kurdt írta:
Fecooo írta:http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

pepe két pirosat kapott? :D
:D :D :D

Mourinho is beleszámít.... :)
nem-nem, pepe neve mellett van, h 2 piros :D
Dantes
Jugador del Barça

2011.04.27. 23:40:48

Gratulálok a CSAPATNAK, ez megérdemelt győzelem volt!

A mérkőzés előtt üldözési mániám volt: azt hittem José valamit nagyon másként fog csinálni, amivel meglep minket... nem ezt... a Reál Madrid kérem szépen nem az Inter, nincs a játékosok vérében a védekezésre épülő foci - bár elméletben bejöhetett volna másodjára (az 1-1 inkább nekünk kedvező).

Végül nem bánom, mert így már majdnem kerek a történet, ugyanis a Camp Nouba így nem küldheti fel a fiait... bár vélhetően ott sem a játéké lesz a főszerep.

A kupa döntő után gratuláltam nekik, de ugyanakkor leírtam, hogy pengeélen táncol a faultokkal hiszen a stratégiája szerint: a mérkőzés előtt jól kiosztja a bírókat, aztán felküldi egyféle - üsd vágd - mentalitással a Madridot, és láss csodát..az lesz belőle ami...

Többen írták korábban is, hogy ez a BL: itt nem biztos, hogy összesz...ja magát a bíró, és egy véleményes eset boríthat mindent...persze utána jön a jól megkomponált durci... hát ma így alakult, és én egyáltalán nem bánom.

A kiállítás jogossága vérmérséklet függő, szerény véleményem szerint simán lehetett a szándékot nézni.

Remélem hatalmas hangulatot varázsolnak a továbbjutást váró szurkolóink a visszavágón, és mi játszatjuk az álomdöntő visszavágóját.
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.04.27. 23:39:52

Hát gyerekek.
A fagyi visszanyalt.
Pep megmutatta, hogy ők is tudnak "népművészeti cserépedény" módon "focizni".
Tudták, hogy megint a lábukat fogják labdának nézni, és az esésekre kicsit rájátszottak. De azér Di Maria sem volt rest Alvés mellett pár triplaszaltót bemutatni, jelezvén, hogy a talajtornában is jártas.

A kiállítás jogos volt, telibe rúgta Alvés lábát. Szerencse, hogy a lába a levegőben volt, és nem állt rajta, mert akkor.....

Busi nagyon béna volt az első félidőben, látszik rajta, hogy elfáradt. Hétvégén pihennie kell.

A Barca megérdemelten nyert, mert ők a labdával foglalkoztak. A Real elvesztette a fejét, dühödt bika módjára rohangáltak.

CR-en meg nem csodálkoznék, ha előbb-utóbb elmenne innen. Ma is, ahogy sértődötten dühöngött, hogy a többiek nem mennek előre, segíteni neki. És ez már a 10. percben volt! Ennek örültem a legjobban, hogy elvesztette a fejét, a durcás kisgyerek.

Hát, Ramos és Pepe nélkül nehéz lesz a Realnak bunkereznie. Ráadásul nem is szabad nekik, kénytelenek lesznek támadni, hiszen gólokat kell rúgniuk. No és akkor jöhet megint a katalán henger.

Egyébként szerintem ezek a meccsek nem csak két csapatról szólnak, hanem a katalán-spanyol összecsapásról is. MEgmutatkozik ez abban is, hogy a Barca kérte, hogy mondják be katalánul is az infókat a stadionban, de ehhez nem járultak hozzá.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Válasz küldése