Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
davidvillabest
Jugador del Barça

2011.04.28. 17:32:48

Nagyon gratulálok a csapatnak a tegnap esti eredményért ! Egy jol összerakott szervezett barcát láttam ! Télleg köszönöm neki ezt a jo kis meccset :) ! Visca el Barcaaaa :)
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.04.28. 17:23:33

Hát mit is mondjak....

Alvés azért kapott ott a lábára egy kis pöcit. Egyébként a bírónak nem azt kell büntetnie, hogy eltalálja a lábat, hanem a szándékot. Nem mindegy.

A másik: szerintem ezen a meccsen a színészkedés is a taktika része volt.
MErt azért legyünk őszinték, azért ez nem a Barca stílusa. Busi néha túlzásba viszi (tegnap is), de ennyi.
A fiúk okosan fociztak, várták, hogy kicsit kinyíljon a Real, és úgy próbáltak támadni. Ha meg kaptak egy rúgást, akkor jöhetett a hattyú halála. Jól tették, azt mondom. Ezzel visszanyalt a fagyi a realnak.
És hogy ez a játék hogy tetszik a realosoknak? Hát, lehetett hallani már a 10. percben, hogy kifütyülték őket. Először azt hittem, hogy a Barcának szól. De hát én is anyáznék, ha a csapatom otthon meg sem próbál támadni. Egyedül CR akart gólt rúgni tegnap. Nem csípem őt, mert beképzeltnek tartom, de szerintem ebből a csapatból ő az, aki tényleg hajt, és győzni akar, és van tudása is. Szerintem jobban járna, ha elmenne egy olyan csapathoz, ahol hagyják is focizni.
Muringyo: no comment. Elgurult a gyógyszer. Ennyi. Eddig is rühelltem, de ezek után már nem tudom mit gondoljak róla. Egy idegbeteg állat lett, aki az egoizmusa miatt nem képes belátni, hogy ő barmolta el. Én nem tartom jó edzőnek. Egy taktikát ismer, a bunkerfocit. Minden csapatával ezt játszatta. Pep meg mindig próbál kitalállni valami újat, miközben megtartja az eredeti stílust is.

Visszavágó: biztos vagyok benne, hogy sokkal nyíltabb játékot fog hozni. A Realnak nincs más hátra, mint előre. Biztos, hogy Kaká és Benzema kezdeni fog. De hogy mennyire fognak támadni, azt ki tudja?
És ez a duma, hogy "Kakát be akarta hozni, hogy a végét megnyomják"?
Mit akartak megnyomni? A semmit?

Kicsit előrébb tekintve: MU ellen az esélyek? Szerintem most jobbak, mint két évvel ezelőtt. Szerintem a MU elég statikus focit játszik. CR elvesztése azért érvágás volt erre tekintve. Elveszett a kreativitás. Jó-jó, megnyerik a bajnokságot állandóan, de milyen üldözőik vannak?
Jó, persze lehet párhuzamot hozni a spanyol bajnoksággal is, hogy itt a Barca-Real a domináns magasan.
Azért szép lenne, ha Messi megint fejelne egy gólt a döntőben :-D

Mindenesetre jövőhét kedden egy sokkal támadóbb szellemű Realt várok, nyíltabb játékot, és természetesen sok Barca-gólt.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
daffy
Madridista

2011.04.28. 17:14:03

kennyke04 írta: Bajnoki meccsen, meg én úgy látom Alves eléri a labdát, utána sorodja el Marcit, akkor az se volt jogos büntető?
ha eléri a labdát,akkor nyilván nem.
Maxi
Entrenador del Barça

2011.04.28. 17:13:21

casillasfan írta:Sziasztok!

továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.

http://www.youtube.com/watch?v=1guPz4WSslg

Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.

.
Szia!

ne haragudj, de Te valaha életedben fociztál?csak azért kérdem, mert "Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják..."...hogy ez piros lapot ért.nem az a fontos, hogy lábat ér-e, képzeld el ha nem húzza vissza Alves a lábát?és még direkt rá is tart...azt hiszem nincs miről beszélni...megérdemelt a siker!
Forca Barca
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.04.28. 17:12:33

daffy írta:
B. írta:Csak a kiállításról.

Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam :mrgreen: ) és természetesen a szándék is büntetendő.Minden képen máshogy áll Pepe lába, így csak annyit tennék hozzá: ha elérte Alves lábszárát, ha nem, a labdához nem volt köze(vitathatatlan) és sérülést is okozhatott volna.Ráadásul elég nagy lendülettel jött a portugál :arrow: ilyennel nem szabad játszani.
azért vitáznék vele,ugyanis elérte a labdát,ne a képet nézd,hanem a videót.
Bajnoki meccsen, meg én úgy látom Alves eléri a labdát, utána sorodja el Marcit, akkor az se volt jogos büntető?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
daffy
Madridista

2011.04.28. 17:07:04

B. írta:Csak a kiállításról.

Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam :mrgreen: ) és természetesen a szándék is büntetendő.Minden képen máshogy áll Pepe lába, így csak annyit tennék hozzá: ha elérte Alves lábszárát, ha nem, a labdához nem volt köze(vitathatatlan) és sérülést is okozhatott volna.Ráadásul elég nagy lendülettel jött a portugál :arrow: ilyennel nem szabad játszani.
azért vitáznék vele,ugyanis elérte a labdát,ne a képet nézd,hanem a videót.
B.
Jugador del Barça

2011.04.28. 17:04:48

Csak a kiállításról.

B.
csocso82
Barça C

2011.04.28. 16:54:13

BL: Futballozni akartunk, a katalánok viszont csak sírtak - Adebayor

Adebayor is meghülyült!
Ő sem tudja már mi az hogy FOCIZNI!
d
Entrenador del Barça

2011.04.28. 16:47:07

A Barca passzolgatós biztonsági játéka és a Madrid hátul bekkelése között az a különbség, hogy a Barca hajlandó támadni, amint lehetősége van rá és nem csak 2 emberrel. A Madrid meg nem hajlandó támadni, mert nem akar lehetőséget adni az ellenfélnek. Ez persze a tegnapi meccsre kevésbé igaz már, mert itt egyik csapat sem akart támadni tulajdonképpen komoly erőkkel.

Volt egy nagyon jó totálkép bevágás a meccsen, amikor látszott, hogy Di Maria és Cé elöl a 16-os környékén kontráznak, a következő ember már a Real térfelének közepe felén volt. Második hullám mint olyan nem létezett.
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.04.28. 16:47:05

casillasfan írta:Sziasztok!

De!

amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.

Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen.
amit linkeltél vidit az összevágták,különben mért lenne ott pepe stoplis nyoma alves lábán?
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.04.28. 16:46:34

casillasfan írta: továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.

Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.
Azért abba gondolj bele, hogy mi van, ha ott hagyja a lábát. Lehet akkor megérdemeltnek gondoljátok ti is a piros lapot, de csak az miatt, hogy egy szabálytalanság tényleg teljesen látható legyen nem fogja sem Alves és egy játékos sem kockáztatni az esetleges további pályafutását, mert ha most az a láb nem hátra lendül, hanem előre ott az törés minimum és a csúnyábbik változata.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.28. 16:44:07

casillasfan írta:Szerintem (akárhol, akármilyen pályán, legyen az otthon vagy idegenben) az ellen a csapat ellen amelyik legnagyobb fegyvere a passz, és ezt művelik művészi szinten, öngyilkosság a másik térfél 16-osáig felmenni letámadni, és otthagyni egy körülbelül 30-40 méteres sávot Xavinak, meg Messinek. Főleg Messinek!
De ez még nem magyarázza a 7 védekező játékost otthon. Főleg nem a Real Madridnál. Ha egy kiscsapat csinálja, akkor az még okés, de egy kiscsapat nem játszik Klasszikust! Egy ilyen meccsen hazai közönség előtt kutya kötelessége lenne felvállalni a támadó szelleműbb focit.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.04.28. 16:44:06

Egyébként tudja itt valaki, hogy mi volt a szünetben, Pinto mit csinált? Nem vitatémának szánom, csak nem tudom mi történt, egy lassítást láttam valamiről még a meccs alatt, de annak se füle, se farka. Ha valaki tudja, akkor legyen olyan kedves és büfikézze már fel ide! Epekede várom, lehet vannak így mások is.
csocso82
Barça C

2011.04.28. 16:43:32

[quote="casillasfan"]Sziasztok!

Első, és terveim szerinti utolsó kommentemet tervezem ezen az oldalon, megpróbálom megfelelő hangnemben, de szeretnék ezzel a meccsel foglalkozni, gondolom mindenki érti, hogy miért. :)

Szia Kedves Madridista!

Köszönjük hozzászólásodat és reméljük is , hogy az utolsó volt!
Pepe szándékos durvaságot követett el!
Persze szerinted és sokak szerint ez csak akkor piros ha Alves lábát úgy éri hogy el is törik!!!
A játékvezető dolga , hogy megvédje a játékosok testi épségét!
Stark nem várt addig míg pepinho (más néven "technika","hentes" :lol: )meggyilkol valakit!
Messit mindenki szereti a világon,lásd be még Te is,emiatt nem lehet elítélni a bírót!
A nagy Mourinho taktikáról meg csak annyit hogy szégyellheted hogy ő az edző!Otthon egy Madrid FOCIZZON!Még ha akkor kikapnak!
És ne mond nekem hogy nincs hozzá játékosanyag!
Ronaldo is sírt a pályán az antifocitok miatt!
Az pedig hogy a Barca nem hajszolta annyira a golt érthető,sőt jó taktika volt Peptől!
Ez egy oda-vissza vágóból álló párharc!
És mi otthon azért nyerni szoktunk!
Erre épített Pep is!
Hogy nem értetek el 0-0-át köszönjétek "szimpatikus edzőtöknek meg a madridi HENTESNEK!
Béke
salas9
Entrenador del Barça

2011.04.28. 16:41:34

casillasfan írta:Szerintem (akárhol, akármilyen pályán, legyen az otthon vagy idegenben) az ellen a csapat ellen amelyik legnagyobb fegyvere a passz, és ezt művelik művészi szinten, öngyilkosság a másik térfél 16-osáig felmenni letámadni, és otthagyni egy körülbelül 30-40 méteres sávot Xavinak, meg Messinek. Főleg Messinek!
Érthető is meg nem is. De azért hazai pályán ezt megjátszani már gusztustalan, ráadásul egy BL elődöntőben. Láthattad Ronaldo is sírt mikor egyedül kergetőzött, mert Di Maria és Özil meg sem mozdult, pedig a legtöbbször látható volt mikor letámadtatok Valdés vagy Piqué vagy Alves is felrúgta a labdát, és máris nem passzolgattunk.
Kép
casillasfan
Barça C

2011.04.28. 16:39:08

Szerintem (akárhol, akármilyen pályán, legyen az otthon vagy idegenben) az ellen a csapat ellen amelyik legnagyobb fegyvere a passz, és ezt művelik művészi szinten, öngyilkosság a másik térfél 16-osáig felmenni letámadni, és otthagyni egy körülbelül 30-40 méteres sávot Xavinak, meg Messinek. Főleg Messinek!
salas9
Entrenador del Barça

2011.04.28. 16:35:08

casillasfan írta:amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
Tudod hazai pályán nektek nem csak brusztolni kellene hanem felszántani a pályát támadni mint a barom. Ti meg csak kergetitek a labdát meg odarúgtok amikor tudtok. Nekünk bőven jó, hogy hátul passzolgatunk (idegenben!) és kialakítjuk a helyzeteket. Majd nézd meg a visszavágót, tőlünk nem látsz olyat hogy hazai pályán(és nem azért mert 2-0 előnyünk van) 90.000 ember előtt úgy menjünk fel a pályára, hogy 7 védekező játékos 0 csatár. És majd azt is megfigyelheted, hogy hazai pályán nem fogjuk hátul "toszogatni" a labdát...
Kép
casillasfan
Barça C

2011.04.28. 16:29:27

Sziasztok!

Első, és terveim szerinti utolsó kommentemet tervezem ezen az oldalon, megpróbálom megfelelő hangnemben, de szeretnék ezzel a meccsel foglalkozni, gondolom mindenki érti, hogy miért. :)

Olvastam itt, hogy Mourinho taktikája elismerése a Barca focijának. Igen, ezel teljesen egyetértek. A ti évtizedes nevelőmunkátok most összeért, a valaha volt legjobb Barcát láthatjuk meccsről meccsre, mostmár évről évre. Ezt a csapatot egyféleképpen lehet rövid távon(!) elverni, azzal a taktikával amit kitalált Mou. Messire ráragasztotta Pepét, és mindig mikor hozzá került a labda, ő ott termett, és kiszorította, megölte a játékát. Igen, öltük a játékotokat, mert szükséges. ezt a csapatot nem lehet máshogy megfogni.

De!

amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.

valaki emlegette a digis "szakértőket" és őszinte leszek, meglepett, hogy ti sem vagytok elégedettek. én szó szerint, némán néztem a 2. félidőt, mert nem bírtam elviselni, annyira ment a Barca ajnározása. nekem erre nincsen szükségem.

Azt hiszem, hogy porázhatnék még itt órákat, nem tudomki mennyire vevő erre a fajta beszélgetésre egy Realossal, de megpróbálni meglehet! :D

ja igen, még azt szeretném hozzátenni, hogy elfogadom a vereséget teljes mértékben, sztem itt el is dőlt a BL idei sorsa, de azt szégyenletesnek tartom, nem csak a csapatotokra nézve, hanem az egész futballra nézve, hogy egy ilyen kétség kívül remek csapat mint a Barca, úgy nyer (ismét), hogy lássuk be, bírió hátszéllel, ha nincsen meg az alap fölény (ami a csapatok többsége ellen megvan, de ez esetben véleményem szerint nem)

Továbbá az UEFA ténykedésére is felhívnám a figyelmet, a Bundesliga leggyengébb bírójának választott Wolfgang Stark kezébe adni a világ legnívósabb, legnézettebb, legtöbb feszültséget kiváltó meccsét, erősen megkérdőjelezhető. (tovább, hivatásos Messi-fan, ami számomra megint nevetséges)

Úgy gondolom, hogy abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt 3 Clásico minden volt, de nem Klasszikus, és remélem ezen mind a kettő csapat változtatni akar a közeljövőben, a színészkedés, felesleges durvaságok és pofázás mellőzésével.
csocso82
Barça C

2011.04.28. 16:29:25

Egy felettébb "szimpatikus"fiatalember EDDIGI pályája :D :

José:

2004. február: még a Porto mestereként azzal gyanúsították meg, hogy a Sporting elleni bajnoki után az öltözőfolyosón megtámadta a fővárosiakat erősítő Rui Jorgét, és széttépte a mezét.

2005. február: azzal vádolta meg Anders Frisk játékvezetőt, hogy a Chelsea barcelonai BL-mérkőzésének szünetében beengedte öltözőjébe a katalán kispadon ülő Frank Rijkaardot. Tiltakozásul nem vett részt a találkozó utáni sajtótájékoztatón. Frisk cáfolta Mourinho állításait, később halálos fenyegetéseket kapott, és visszavonult. A portugál trénert két összecsapásra eltiltották, mivel az UEFA szerint „rossz hírnevét keltette a futballnak”.

2005. május: a Liverpool elleni BL-meccs vitatott győztes góljáról közölte, hogy azt nem Luis García, hanem a partjelző szerezte. Kijelentésével nagy vihart kavart.

2007. március: a Tottenham elleni kupamérkőzést követően állítólag kurafinak nevezte a játékvezetőt. „Nem sértésnek szántam, bár úgy is lehet érteni” – kommentálta az esetet az edző.

2007. április: a Liverpool elleni BL-találkozó közben hevesen 11-est reklamált kezezés miatt, pedig az a büntetőterületen kívül történt. Később epés megjegyzésekkel illette Markus Merk játékvezetőt.

2008. november: az Internazionale egyik elvesztett meccse után a RAI tévécsatorna riportere összehasonlította őt elődjével, Roberto Mancinivel, mire Mourinho félbeszakította az interjút.

2009. december: az Atalanta elleni 1–1 után megtámadott egy újságírót, és a karjánál fogva kirángatta az interjúszobából.

2010. február: a Sampdoria otthonában elért 0–0-s összecsapás során a bíró két Inter-játékost is kiállított, mire Mourinho keresztbe tett csuklókkal jelezte, hogy a sípmestert bilincsben kéne kivezetni a stadionból. Mozdulatáért három meccsre eltiltották, és 40 ezer eurós pénzbírságot kapott.

2010. február: a Milan elleni városi rangadó után közölte: „ma minden megtörtént annak érdekében, hogy ne mi nyerjünk”. Mondatáért 18 ezer eurót kellett fizetnie.

2010. november: egy spanyolországi kupamérkőzés közben – bár a Real Madrid 5–1-re nyert – durván megsértette a játékvezetőt, amiért kétmeccses eltiltással bűnhődött.

2010. december: a Sevilla 1–0-s legyőzése után összeállított egy 13-as listát a játékvezető legsúlyosabb tévedéseiből. Florentino Perez klubelnök annyit fűzött hozzá, hogy a Realban nem szokták kommentálni a bíró ténykedését.

2011. február: a lyoni BL-találkozó után Wolfgang Starkon kért számon egy meg nem ítélt büntetőt: „én ötven méterről láttam a kezezést, ő öt méterről nem vette észre.”

2011. március: kétszínűnek nevezett egy riportert, aki a bírókról alkotott véleményére kérdezett rá. „Amit mondok, azok nem vádak, hanem az igazság” – jelentette ki.

2011. április: élesen bírálta a Barcelona elleni BL-elődöntőt vezető Wolfgang Starkot, és arra is utalt, hogy az UEFA az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a katalánokat.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.28. 16:23:17

Én személy szerint elégedett vagyok a meccsel. Azért utaztunk Madridba hogy előnnyel távozzunk, és hogy valamilyen szinten visszavágjunk a kuapdöntőért. Ez sikerült, nem ez volt életünk meccse, de ami a legfontosabb volt számomra hogy a valenciai meccshez képest sokkal motiváltabban játszottunk és ez nyugodtsággal tölt el. A visszavágón ha minden igaz végre jöhet az önfeledt játék. Előre a BL döntőért!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.04.28. 16:03:14

MQuC írta:AndrésGerardHernandez!

A második mondatodban neked is benne van, hogy az első félidőben öltük a focit :D Persze ez nem a rossz értelemben vett ölés és a digisek tényleg kontárok néha. Csak azért mondtam, mert észrevettem :)

Peace
Tudom, ott van, nem elírás volt. És sajnos de, ez rossz értelemben vett ölés volt, passzív labdabirtoklás, mindazonáltal az ellenfél nem törte össze magát a labdaszerzés erőltetésében és tekintve, hogy ki volt hazai pályán a kettő közül az utóbbi a nagyobb gáz. A secondhalf-ban amikor bekerült Adebajor és elkezdtek letámadni, akkor azért a Barca is tempót váltott, ez leginkább a passzok gyorsaságában ill. a játékosok üresben való mozgásában nyilvánult meg, elég sok hibával is játszottak a katalánok ez időtájt, de feljavulniuk meg már nem is nagyon kellett, mivel jött Pepe zuhanyrózsa-utalványa, ezzel a Madrid összeomlása, csak padlóra kellett küldeni őket.
Egyébként a színészkedésről csak annyit, hogy az idézett hsz felett párral olvasható Galamb írása, egyetértek vele, nem is kell ezt a témát túlragozni, nehogy már egy lapon emlegessük a szimulálást a szándékos, sérülésveszélyes játékkal.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.04.28. 15:50:29

zola8787 írta:http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8&

Nem hittem volna, hogy ilyet fogok gondolni, de én sajnálom Ronaldot a Madridban... 4 védő között (+ Xavi, Sergio) kergeti a labdát, nem csoda, hogy kifakadt... Vagy Mourinho, vagy Cr nem való a Realba, ezt döntse el mindenki, bár szerintem ez egyértelmű...
sajnálja a tököm :D mit képzel ez magáról? jó h már nem ő adja ki a csapatutasításokat, meg a taktikát. özil meg a többiek valószínűleg azért nem mentek segiteni neki, mert murinnyó megmondta neki, h amig a sajat térfelükön adogatnak ne támadják le őket. ennyi. ő az edző, ő mondja meg ki mit csináljon, ne ronaldo.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2011.04.28. 12:58:57

http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8&

Nem hittem volna, hogy ilyet fogok gondolni, de én sajnálom Ronaldot a Madridban... 4 védő között (+ Xavi, Sergio) kergeti a labdát, nem csoda, hogy kifakadt... Vagy Mourinho, vagy Cr nem való a Realba, ezt döntse el mindenki, bár szerintem ez egyértelmű...
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.04.28. 12:23:45

Messi-Ini írta:
csocso82 írta:http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... 40pepe.jpg

HÁT EZÉRT RONIKÁM!
Köszi hogy megtaláltad ezt a képet csocso!!!Akárki rinyál,ezt megmutatom,és be is foghatja!!!Teljesen egyértelmü hogy Pepe letalpalta,a labdához köze nem volt!Egyértelmű piros lap :!: :!: :!: :wink:
Jó kis kép az egyszer biztos,de őrülők hogy Alves nem sérült le :D
csocso82
Barça C

2011.04.28. 12:23:24

Messi-Ini írta:
csocso82 írta:http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... 40pepe.jpg

HÁT EZÉRT RONIKÁM!
Köszi hogy megtaláltad ezt a képet csocso!!!Akárki rinyál,ezt megmutatom,és be is foghatja!!!Teljesen egyértelmü hogy Pepe letalpalta,a labdához köze nem volt!Egyértelmű piros lap :!: :!: :!: :wink:

Nincs mit!
Hát igen elég árulkodó kép :D
Válasz küldése