2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha eléri a labdát,akkor nyilván nem.kennyke04 írta: Bajnoki meccsen, meg én úgy látom Alves eléri a labdát, utána sorodja el Marcit, akkor az se volt jogos büntető?
Szia!casillasfan írta:Sziasztok!
továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
http://www.youtube.com/watch?v=1guPz4WSslg
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.
.
Bajnoki meccsen, meg én úgy látom Alves eléri a labdát, utána sorodja el Marcit, akkor az se volt jogos büntető?daffy írta:azért vitáznék vele,ugyanis elérte a labdát,ne a képet nézd,hanem a videót.B. írta:Csak a kiállításról.
Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam) és természetesen a szándék is büntetendő.Minden képen máshogy áll Pepe lába, így csak annyit tennék hozzá: ha elérte Alves lábszárát, ha nem, a labdához nem volt köze(vitathatatlan) és sérülést is okozhatott volna.Ráadásul elég nagy lendülettel jött a portugál
ilyennel nem szabad játszani.
azért vitáznék vele,ugyanis elérte a labdát,ne a képet nézd,hanem a videót.B. írta:Csak a kiállításról.
Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam) és természetesen a szándék is büntetendő.Minden képen máshogy áll Pepe lába, így csak annyit tennék hozzá: ha elérte Alves lábszárát, ha nem, a labdához nem volt köze(vitathatatlan) és sérülést is okozhatott volna.Ráadásul elég nagy lendülettel jött a portugál
ilyennel nem szabad játszani.
amit linkeltél vidit az összevágták,különben mért lenne ott pepe stoplis nyoma alves lábán?casillasfan írta:Sziasztok!
De!
amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen.
Azért abba gondolj bele, hogy mi van, ha ott hagyja a lábát. Lehet akkor megérdemeltnek gondoljátok ti is a piros lapot, de csak az miatt, hogy egy szabálytalanság tényleg teljesen látható legyen nem fogja sem Alves és egy játékos sem kockáztatni az esetleges további pályafutását, mert ha most az a láb nem hátra lendül, hanem előre ott az törés minimum és a csúnyábbik változata.casillasfan írta: továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.
De ez még nem magyarázza a 7 védekező játékost otthon. Főleg nem a Real Madridnál. Ha egy kiscsapat csinálja, akkor az még okés, de egy kiscsapat nem játszik Klasszikust! Egy ilyen meccsen hazai közönség előtt kutya kötelessége lenne felvállalni a támadó szelleműbb focit.casillasfan írta:Szerintem (akárhol, akármilyen pályán, legyen az otthon vagy idegenben) az ellen a csapat ellen amelyik legnagyobb fegyvere a passz, és ezt művelik művészi szinten, öngyilkosság a másik térfél 16-osáig felmenni letámadni, és otthagyni egy körülbelül 30-40 méteres sávot Xavinak, meg Messinek. Főleg Messinek!
Érthető is meg nem is. De azért hazai pályán ezt megjátszani már gusztustalan, ráadásul egy BL elődöntőben. Láthattad Ronaldo is sírt mikor egyedül kergetőzött, mert Di Maria és Özil meg sem mozdult, pedig a legtöbbször látható volt mikor letámadtatok Valdés vagy Piqué vagy Alves is felrúgta a labdát, és máris nem passzolgattunk.casillasfan írta:Szerintem (akárhol, akármilyen pályán, legyen az otthon vagy idegenben) az ellen a csapat ellen amelyik legnagyobb fegyvere a passz, és ezt művelik művészi szinten, öngyilkosság a másik térfél 16-osáig felmenni letámadni, és otthagyni egy körülbelül 30-40 méteres sávot Xavinak, meg Messinek. Főleg Messinek!
Tudod hazai pályán nektek nem csak brusztolni kellene hanem felszántani a pályát támadni mint a barom. Ti meg csak kergetitek a labdát meg odarúgtok amikor tudtok. Nekünk bőven jó, hogy hátul passzolgatunk (idegenben!) és kialakítjuk a helyzeteket. Majd nézd meg a visszavágót, tőlünk nem látsz olyat hogy hazai pályán(és nem azért mert 2-0 előnyünk van) 90.000 ember előtt úgy menjünk fel a pályára, hogy 7 védekező játékos 0 csatár. És majd azt is megfigyelheted, hogy hazai pályán nem fogjuk hátul "toszogatni" a labdát...casillasfan írta:amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
Tudom, ott van, nem elírás volt. És sajnos de, ez rossz értelemben vett ölés volt, passzív labdabirtoklás, mindazonáltal az ellenfél nem törte össze magát a labdaszerzés erőltetésében és tekintve, hogy ki volt hazai pályán a kettő közül az utóbbi a nagyobb gáz. A secondhalf-ban amikor bekerült Adebajor és elkezdtek letámadni, akkor azért a Barca is tempót váltott, ez leginkább a passzok gyorsaságában ill. a játékosok üresben való mozgásában nyilvánult meg, elég sok hibával is játszottak a katalánok ez időtájt, de feljavulniuk meg már nem is nagyon kellett, mivel jött Pepe zuhanyrózsa-utalványa, ezzel a Madrid összeomlása, csak padlóra kellett küldeni őket.MQuC írta:AndrésGerardHernandez!
A második mondatodban neked is benne van, hogy az első félidőben öltük a focitPersze ez nem a rossz értelemben vett ölés és a digisek tényleg kontárok néha. Csak azért mondtam, mert észrevettem
![]()
Peace
sajnálja a tökömzola8787 írta:http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8&
Nem hittem volna, hogy ilyet fogok gondolni, de én sajnálom Ronaldot a Madridban... 4 védő között (+ Xavi, Sergio) kergeti a labdát, nem csoda, hogy kifakadt... Vagy Mourinho, vagy Cr nem való a Realba, ezt döntse el mindenki, bár szerintem ez egyértelmű...
Jó kis kép az egyszer biztos,de őrülők hogy Alves nem sérült leMessi-Ini írta:Köszi hogy megtaláltad ezt a képet csocso!!!Akárki rinyál,ezt megmutatom,és be is foghatja!!!Teljesen egyértelmü hogy Pepe letalpalta,a labdához köze nem volt!Egyértelmű piros lap![]()
![]()
![]()
Messi-Ini írta:Köszi hogy megtaláltad ezt a képet csocso!!!Akárki rinyál,ezt megmutatom,és be is foghatja!!!Teljesen egyértelmü hogy Pepe letalpalta,a labdához köze nem volt!Egyértelmű piros lap![]()
![]()
![]()