Hát mit is mondjak....
Alvés azért kapott ott a lábára egy kis pöcit. Egyébként a bírónak nem azt kell büntetnie, hogy eltalálja a lábat, hanem a szándékot. Nem mindegy.
A másik: szerintem ezen a meccsen a színészkedés is a taktika része volt.
MErt azért legyünk őszinték, azért ez nem a Barca stílusa. Busi néha túlzásba viszi (tegnap is), de ennyi.
A fiúk okosan fociztak, várták, hogy kicsit kinyíljon a Real, és úgy próbáltak támadni. Ha meg kaptak egy rúgást, akkor jöhetett a hattyú halála. Jól tették, azt mondom. Ezzel visszanyalt a fagyi a realnak.
És hogy ez a játék hogy tetszik a realosoknak? Hát, lehetett hallani már a 10. percben, hogy kifütyülték őket. Először azt hittem, hogy a Barcának szól. De hát én is anyáznék, ha a csapatom otthon meg sem próbál támadni. Egyedül CR akart gólt rúgni tegnap. Nem csípem őt, mert beképzeltnek tartom, de szerintem ebből a csapatból ő az, aki tényleg hajt, és győzni akar, és van tudása is. Szerintem jobban járna, ha elmenne egy olyan csapathoz, ahol hagyják is focizni.
Muringyo: no comment. Elgurult a gyógyszer. Ennyi. Eddig is rühelltem, de ezek után már nem tudom mit gondoljak róla. Egy idegbeteg állat lett, aki az egoizmusa miatt nem képes belátni, hogy ő barmolta el. Én nem tartom jó edzőnek. Egy taktikát ismer, a bunkerfocit. Minden csapatával ezt játszatta. Pep meg mindig próbál kitalállni valami újat, miközben megtartja az eredeti stílust is.
Visszavágó: biztos vagyok benne, hogy sokkal nyíltabb játékot fog hozni. A Realnak nincs más hátra, mint előre. Biztos, hogy Kaká és Benzema kezdeni fog. De hogy mennyire fognak támadni, azt ki tudja?
És ez a duma, hogy "Kakát be akarta hozni, hogy a végét megnyomják"?
Mit akartak megnyomni? A semmit?
Kicsit előrébb tekintve: MU ellen az esélyek? Szerintem most jobbak, mint két évvel ezelőtt. Szerintem a MU elég statikus focit játszik. CR elvesztése azért érvágás volt erre tekintve. Elveszett a kreativitás. Jó-jó, megnyerik a bajnokságot állandóan, de milyen üldözőik vannak?
Jó, persze lehet párhuzamot hozni a spanyol bajnoksággal is, hogy itt a Barca-Real a domináns magasan.
Azért szép lenne, ha Messi megint fejelne egy gólt a döntőben
Mindenesetre jövőhét kedden egy sokkal támadóbb szellemű Realt várok, nyíltabb játékot, és természetesen sok Barca-gólt.