Sziasztok!
Első, és terveim szerinti utolsó kommentemet tervezem ezen az oldalon, megpróbálom megfelelő hangnemben, de szeretnék ezzel a meccsel foglalkozni, gondolom mindenki érti, hogy miért.
Olvastam itt, hogy Mourinho taktikája elismerése a Barca focijának. Igen, ezel teljesen egyetértek. A ti évtizedes nevelőmunkátok most összeért, a valaha volt legjobb Barcát láthatjuk meccsről meccsre, mostmár évről évre. Ezt a csapatot egyféleképpen lehet rövid távon(!) elverni, azzal a taktikával amit kitalált Mou. Messire ráragasztotta Pepét, és mindig mikor hozzá került a labda, ő ott termett, és kiszorította, megölte a játékát. Igen, öltük a játékotokat, mert szükséges. ezt a csapatot nem lehet máshogy megfogni.
De!
amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
valaki emlegette a digis "szakértőket" és őszinte leszek, meglepett, hogy ti sem vagytok elégedettek. én szó szerint, némán néztem a 2. félidőt, mert nem bírtam elviselni, annyira ment a Barca ajnározása. nekem erre nincsen szükségem.
továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
http://www.youtube.com/watch?v=1guPz4WSslg
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.
Azt hiszem, hogy porázhatnék még itt órákat, nem tudomki mennyire vevő erre a fajta beszélgetésre egy Realossal, de megpróbálni meglehet!
ja igen, még azt szeretném hozzátenni, hogy elfogadom a vereséget teljes mértékben, sztem itt el is dőlt a BL idei sorsa, de azt szégyenletesnek tartom, nem csak a csapatotokra nézve, hanem az egész futballra nézve, hogy egy ilyen kétség kívül remek csapat mint a Barca, úgy nyer (ismét), hogy lássuk be, bírió hátszéllel, ha nincsen meg az alap fölény (ami a csapatok többsége ellen megvan, de ez esetben véleményem szerint nem)
Továbbá az UEFA ténykedésére is felhívnám a figyelmet, a Bundesliga leggyengébb bírójának választott Wolfgang Stark kezébe adni a világ legnívósabb, legnézettebb, legtöbb feszültséget kiváltó meccsét, erősen megkérdőjelezhető. (tovább, hivatásos Messi-fan, ami számomra megint nevetséges)
Úgy gondolom, hogy abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt 3 Clásico minden volt, de nem Klasszikus, és remélem ezen mind a kettő csapat változtatni akar a közeljövőben, a színészkedés, felesleges durvaságok és pofázás mellőzésével.