Esküszöm skacok, nem kamuzok. Most ébredtem fel, és Barca-MU döntőt álmodtam és a fogorvosról bazz. Előre szólok hogy nem volt szép álom...
Első félidő vége: 0-0
Ekkor a szünetben csöngetett be a fogorvos nálunk, igen este, hogy megnézze a fogsoromat. Fater mondta neki hogy majd a meccs után megnézi. Mondtam apunak, hogy 5 perc az egész, mivel rendben lesz a fogsorom. Tehát ki a házból, be a fogorvos teherautójába, mert ott volt a rendelője.

Tehát gondolom h ilyen házról házra megy a doki. Na beülők a fotelba, és megnézi a fogsoromat: Kettő fogamat kell kihúzni mert nagyon rosszak. Ez el fog tartani. Mondom neki hogy nemár, mindjárt kezdődik a 2. félidő. Erre a válasz, h sietnie kell, mert vannak még időpontjai máshol. Kérdezem h késő este?! ...
Mire kiszedte a kétfogam, megyek be a házba, addigra vége volt a meccsnek. Aputól kérdeztem hogy mi lett? 3-2 lett az állás MU -nak. :'(
Visszajátszást megnéztem, és 2-1 -él Messi egyenlített -> 2-2, azt a 89. percben Rooney távoli bombával döntötte el a meccset. --> 3-2
RÉMÁLOM!