2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
@@Laguna@@ írta:Nem tudom miért voltam eddig ilyen szerencsétlen! Felkészültem, hogy megnézem a Chivas elleni meccset, és valahogy elnéztem a napot... pedig olyan világosan ki van írva!!![]()
Most odafigyeltem
Tudna valaki ajánlani egy oldalt, ahol online megnézhetem? Tök mindegy, hogy milyen nyelven! Előre is köszi!!
nos, akkor elkezdtünk készülni a szuperkupáralluisllach89 írta:Valdés, Adriano, Sergio B., Piqué, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Thiago i Villa.
Remélem én is. Ez a Culb América elleni meccs behúzható, épp úgy mint a többi. Visca el Barca!.Bogyó írta:Elég valószínű.shutterisland írta:gondolom a mai meccs is csak streamen lesz elérhető..a port szerint nem adja egyik sportcsatornánk sem..Nem bánom, ha neten kell nézni; de ha törik, ha szakad, a mait megnézem.
A MU meg a Chivas ellenit nem láttam, meg is lett az eredménye.
Na, viccet félre téve: reméljük mára a legjobbakat!
Elég valószínű.shutterisland írta:gondolom a mai meccs is csak streamen lesz elérhető..a port szerint nem adja egyik sportcsatornánk sem..
Ő az, és egyértelműen látszik a mozgásán, h izomhúzódás vagy izomszakadás a sérülés. Ezért lassított. Sztem a középsőket megzavarta Muniesa mozgása, mert abban a pillanatban ők is lassítottak. Így maradt a gyerek egyedül. Szerencsétlenség és ostoba hiba volt az a gól.CFirpo3 írta:Szerintem Muniesa az, és nem véletlenül cserélték le az eset után 3 perccelshutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... L_QtGigAHM
nos, nekem egy kérdésem van.
2:55-től ki a fene az, aki ahelyett, hogy üldözné a csatárt, megáll ???
milyen hozzállás ez ? oké, hogy edzőmeccs...de ez mi volt tőle ?
hát ha sérülés, akkor "rendben", de eléggé szemet szúrt...CFirpo3 írta:Szerintem Muniesa az, és nem véletlenül cserélték le az eset után 3 perccelshutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... L_QtGigAHM
Szerintem Muniesa az, és nem véletlenül cserélték le az eset után 3 perccelshutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... L_QtGigAHM
Lejjeb már taglalva lett, hogy miért is fontos ez a kupa...és nem vészmadárkodok, hanem leírtam a véleményem. Sajnálom, hogy nem egyezik a tiédde.Asys írta:Nem a kritikus véleménnyel van a baj, hanem a folytonos költői túlzásokkal...
Te írtad: "ez így szánalmasan nagy pofon lesz Madridban"
A vészmadárkodás felesleges, ráadásul csak a szuperkupáról van szó felőlem a blancók haza is vihetik, úgyis összetörik, majd a többiben meg legyőzzük őket, nem ez a kupácska a prioritás.
Megértem, hogy csalódott, de mindenki, így ő is tudta, hogy nem Xaviék fognak játszani a legtöbbet. Ha meg akarja nézni őket, irány Barcelona.senzu írta:Angolul tudóknak:
"
I just got back from watching the game and I cannot help but be dissapointed. There were 70,000 people i nthe stadium, a lot of neutrals btu a lot of Barcelona fans. I have supported this club for 18 years and I will keep on supporting them. But frankly, I just paid $115 to watch 2 starters and 9 canteranos play "ok" football against a mediocre chivas.
I understand Pep wants to give the canteranos a chance to show their skills, but its disrespectful for the fans who spend their hard earned money to get 2-3 starters on the field. Barcelona travels to the US to make money and gain a fanbase... yet they disrespect the fans by playing all the kids.
I have watched more Barcelona and Barcelona B games than 90% of the people on these website... yet I cant help but feel dissapointed of the show. Overseas fans deserve more respect... other clubs atleast field 4-6 starters for 70% of the game. "
Én meg nem hiszem el, hogy az ember nem írhat le kritikus véleményt, mert egyből a torkának ugranak...Asys írta:S, mindezt megtudod ítélni akárhány ezer km távolságból?Tocy írta:Az összevásárolt csapatnál nagyon is tudja mindenki hogy mi a dolga, nálunk pedig jelenleg még a futással is gondok vannak. Azt nem vitatom, hogy a taktikai rendszerben mindenki tudja, hogy mit kell csinálni. De nem leszünk "élesek" egyáltalán, a jelenlegi állapotok szerint. Persze addig még változhat...
Nem, hiszem el, hogy néhány embernek ennyire pesszimista a hozzáállása... Mit éreztetek akkoriban, mikor a bajnokság félidejénél a kiesőhely közelében kullogtunk? Elindultatok a Duna felé?
S, mindezt megtudod ítélni akárhány ezer km távolságból?Tocy írta:Az összevásárolt csapatnál nagyon is tudja mindenki hogy mi a dolga, nálunk pedig jelenleg még a futással is gondok vannak. Azt nem vitatom, hogy a taktikai rendszerben mindenki tudja, hogy mit kell csinálni. De nem leszünk "élesek" egyáltalán, a jelenlegi állapotok szerint. Persze addig még változhat...