Barça a Bajnokok Ligájában
na én 1 helyen olvastam november 1.-re prágát, máshol meg a Plzeni stadiont jelölték helyszínnek( hivatalos FCbarcelona oldal, sportutazások, híroldalak) lehet befejezik addigra a stadionbővítést? 

hellomadmushroom írta:Nem akarunk szervezni egy túrát Prágába? Jegyet honnan tudnék beszerezni?
Tud valaki normális áron jegyet mer ha igen az felvehetnél velem a kapcsolatot.
- madmushroom
- Capitá del Barça
Nem akarunk szervezni egy túrát Prágába? Jegyet honnan tudnék beszerezni?
Ritka jó sorsolást kaptunk,tegnap egész este ezt hallgattam a reálos kollégáimtól.Nem is lehet gond a továbbjutás egy percig sem.
www.onlineticketexpress.comhamarics írta:sziasztok
ha valaki tudja akkor kérem irja meg hol tudok Milan-Barcelona meccsre jegyet venni. elöre is kösz.
Talán.
sziasztok
ha valaki tudja akkor kérem irja meg hol tudok Milan-Barcelona meccsre jegyet venni. elöre is kösz.
- samy85
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ra-2092115
remélem jó meccseket játszunk ellenük, és Pique addigra felépül...
Mindenesetre Allegri bizakodó:)
remélem jó meccseket játszunk ellenük, és Pique addigra felépül...
Mindenesetre Allegri bizakodó:)

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- mekkora
- Jugador d'estrella
Én 3-t. Nyertem !Barca__15 írta:Az én célom is ugyanez, azzal a különbséggel h 2 jegyet szeretnék.mekkora írta:sziasztok
hol lehet venni a plzen-barca meccsre jegyet ? ahol a legmegbízhatóbb és nem a legborsosabbak az árak ? mert ugye a dátum már megvan, november 1 és szeretném minnél hamarabb megszerezni őket, gondolom nem lesz valami nagy a stadion szóval sok jegyet nem fognak osztani. kérlek válaszoljatok köszi

Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Az én célom is ugyanez, azzal a különbséggel h 2 jegyet szeretnék.mekkora írta:sziasztok
hol lehet venni a plzen-barca meccsre jegyet ? ahol a legmegbízhatóbb és nem a legborsosabbak az árak ? mert ugye a dátum már megvan, november 1 és szeretném minnél hamarabb megszerezni őket, gondolom nem lesz valami nagy a stadion szóval sok jegyet nem fognak osztani. kérlek válaszoljatok köszi

- mekkora
- Jugador d'estrella
sziasztok
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
-
- Entrenador del Barça
November 1. - Irány Prága!!!
A sorsolás jónak tűnik, mert a 3. és a 4. kalapból jöhetett volna jóval keményebb ellenfél is! A Milan szerintem erősödött idén, és ha Kaka visszatér, akkor még jobbak lesznek. Szerintem idén nemzetközi szinten is számolni kell velük. Itthon is nehéz meccs lesz Puyol és Piqué nélkül, de Abidal és Masc majd játszik hátul. Én örülök a Milannak, és remélem jó meccsek lesznek! Hajrá Barca
A sorsolás jónak tűnik, mert a 3. és a 4. kalapból jöhetett volna jóval keményebb ellenfél is! A Milan szerintem erősödött idén, és ha Kaka visszatér, akkor még jobbak lesznek. Szerintem idén nemzetközi szinten is számolni kell velük. Itthon is nehéz meccs lesz Puyol és Piqué nélkül, de Abidal és Masc majd játszik hátul. Én örülök a Milannak, és remélem jó meccsek lesznek! Hajrá Barca
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nekem is ugyanez jutott eszembe. A BATE és a Plzen, nem jelenthet gondot. Természetesen nem kell félvállról venni, de valljuk be nekik az a nagy szó hogy a Barcával, és Milánnal lehetnek egy csoportban! Aztán lehet hogy egy kis szerencsével kifognak egy nagy napot és el tudnak csenni egy két pontot, de ennek nincs reális esélye.gergo9 írta:Nem fogjuk összetörni magunkat ősszel idén sem.
És akkor a Milan. 2 nagyon jó meccset fogunk játszani, és szerintem nyugodtan mondhatjuk hogy mi vagyunk az esélyesek. Otthon mindenképp. Ezt a meccset 100% hogy adni fogja a tv2!
Összességében megint egy könnyebbnek számító csoportba kerültünk, ami egyfelől jó, viszont én pl jobban örültem volna ha a 3. kalapból a City-t kapjuk, már megindokoltam hogy miért.

Az egyértelmű célkitűzés nem is lehet más mint a csoport élén végezni! Már várom a Milán elleni derbit!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Hűtsd le magad, a -nézz utána- mondatot nem lenézően értettem, segítségnek szántam, nem kell mindjárt kinek nagyobb a f*-át játszani. Ha meg ennyire tájékozott vagy akkor mégis minek játszod meg, hogy segítségre van szükséged? De mindegy is ne személyeskedjünk. A képet nem rád értettem, csak egy alak ugrott be és egy szituáció. Félreérthető lehetett, bocsi, vissza is bújok a mókusos pizsimbe.CCJoco írta:Jaj, hát mi hozott ennyire izgalomba, báttya? én is néztem direkt, hogy hol játszák majd, előzetesen annyit olvastam, h Plzenbe már alakítják a stadiont UEFA előírásnak megfelelően, aztán majd jön az info, h hol játszák. "szállás, út megvan" nálam azt jelenti, h fel van írva melyik szálló meg h jutok plzenbe. DE sokkal könnyebb prágáig eljutni, szálloda van ott is dögivel, úgyhogy annyira hülye nem vagyok, hogy nem nézek utána. De látom magam előtt ahogy az előző kommentedet a kis mókusos pizsamádban nagy boldogan vered a billentyűzettel, h hátha vki megszívja és ilyen hülye, h még semmi info a meccsről de már szállást foglal meg buszt, bocs, csak vizuális típus vagyok...AndrésGerardHernandez írta:Jaj CCJOCÓ!!! Tényleg nehogy megszívjad, én is azt hallottam, hogy Prágában lesz a meccs, mert a Plzen stadionját felújítják. Nézz utána!
De durva kép, egyből előttem lett, ahogy egy talpig barcába öltözött arc odamegy a meccs napján az épülő stadion jegypénztárjához, hogy Barca meccsre jött!![]()
Vicces lett volna. De bocsi, csak vizuális típus vagyok erősen.
Én egyébként vállalom, hogy leírom a Milant. Egy ekkora múlttal rendelkező klub évek óta ilyen kutyaütő bandával képviselteti magát, elég gáz szerintem. Számomra nincs érték amit képviselnének semmilyen téren. Egy fokkal jobbak a realnál, mert kevesebbszer találkozunk velük.

OKÉ, DE LEHET PRÁGÁBAN IS ISZOK SÖRT AKKORbarca 1986 írta:ODA CSAK SÖRT MENJÉL INNI, a meccs Prágában leszCCJoco írta:na én tervezgettem, találtam hotelt, megterveztem az utam Plzenbe, hotel is van egy pár a stadion mellett, úgyh nálam már tuti,m hogy megyek:)
Jaj, hát mi hozott ennyire izgalomba, báttya? én is néztem direkt, hogy hol játszák majd, előzetesen annyit olvastam, h Plzenbe már alakítják a stadiont UEFA előírásnak megfelelően, aztán majd jön az info, h hol játszák. "szállás, út megvan" nálam azt jelenti, h fel van írva melyik szálló meg h jutok plzenbe. DE sokkal könnyebb prágáig eljutni, szálloda van ott is dögivel, úgyhogy annyira hülye nem vagyok, hogy nem nézek utána. De látom magam előtt ahogy az előző kommentedet a kis mókusos pizsamádban nagy boldogan vered a billentyűzettel, h hátha vki megszívja és ilyen hülye, h még semmi info a meccsről de már szállást foglal meg buszt, bocs, csak vizuális típus vagyok...AndrésGerardHernandez írta:Jaj CCJOCÓ!!! Tényleg nehogy megszívjad, én is azt hallottam, hogy Prágában lesz a meccs, mert a Plzen stadionját felújítják. Nézz utána!
De durva kép, egyből előttem lett, ahogy egy talpig barcába öltözött arc odamegy a meccs napján az épülő stadion jegypénztárjához, hogy Barca meccsre jött!![]()
Én egyébként vállalom, hogy leírom a Milant. Egy ekkora múlttal rendelkező klub évek óta ilyen kutyaütő bandával képviselteti magát, elég gáz szerintem. Számomra nincs érték amit képviselnének semmilyen téren. Egy fokkal jobbak a realnál, mert kevesebbszer találkozunk velük.
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Jaj CCJOCÓ!!! Tényleg nehogy megszívjad, én is azt hallottam, hogy Prágában lesz a meccs, mert a Plzen stadionját felújítják. Nézz utána!
De durva kép, egyből előttem lett, ahogy egy talpig barcába öltözött arc odamegy a meccs napján az épülő stadion jegypénztárjához, hogy Barca meccsre jött!
De durva kép, egyből előttem lett, ahogy egy talpig barcába öltözött arc odamegy a meccs napján az épülő stadion jegypénztárjához, hogy Barca meccsre jött!

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
ODA CSAK SÖRT MENJÉL INNI, a meccs Prágában leszCCJoco írta:na én tervezgettem, találtam hotelt, megterveztem az utam Plzenbe, hotel is van egy pár a stadion mellett, úgyh nálam már tuti,m hogy megyek:)
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Én sem írom le a Milant, izgalmas, jó játékot várok mind a két meccsen, de a két csapat erőviszonyait nézve magasan a Barca emelkedik ki, szerintem senki sincs - talán csak a legelvakultabbak - aki vitatná, hogy a Milannak vajmi esélye is lenne a csoportelsőségre. Ha Manchester United szintű csapatok is már egyre kevésbé törnek borsot a csapat orra alá, akkor egy tőlük is kevésbé impozánsabb együttes még kevesebbet törne. Ez nem pökhendiség, nem gúnyolódás - véletlenül sem ilyen ember vagyok - egyszerűen valakinek fáj belátni - Madridban elég sok embernek... - nekem öröm, hogy ezzel a Barcelonával szemben, amikor igazán csillog nem létezik együttes, ami felvehetné a versenyt a Föld nevű bolygón.
Football, bloody hell. /SAF/
Ezt most mire értetted konkrétan? Az elmúlt 100 év során összeszedett trófeákra? Attól még gondolhatjuk úgy, hogy megverjük őket a San Siroban is. (főleg, ha még Te Milan szurkolóként is reálisnak érzed ezt, sztem nincs is miről beszélnünk)eddyke írta:egy olyan csapat amelyik még mindig a Barca előtt áll a nagy egészet tekintve.
A nagyképűséget meg nemtom hol láttad, kb. mindenki azt írta előtted, hogy jó meccs lesz, meg h két jó csapat találkozik
Más dolog tiszteletlennek lenni és más leírni a csapatunk esélyeit
-
- Director del Fútbol
Utóbbi két csoportkör a kötelezők hozásáról szólt, semmi másról.
Itthon különösebb gond nélkül megcsapjuk a Milan-t idegenben meg helyzet függő.
Nem fogjuk összetörni magunkat ősszel idén sem.
Itthon különösebb gond nélkül megcsapjuk a Milan-t idegenben meg helyzet függő.
Nem fogjuk összetörni magunkat ősszel idén sem.
-
- Entrenador del Barça
Koszi, a kp-n meg kell verni oket,mert ott sebezhetok a legjobban.eddyke írta:Abbiati-Abate-Nesta-T.Silva-Zambrotta-Ambrosini-Van Bommel-Seedorf-Boateng-Pato-IrahimovicLeomessi14 írta:Azert Pique es Puyol nelkul brutal nehez lesz az elso meccs a Milan ellen, persze ha a Milna tamadosora fullos lesz.
Eddyke! Te milyen kezdot varsz a maccsre?
Amelia,Antonini,Bonera,Aquilani,Emanuelson,Robinho,Cassano
Ha Taiwo egészséges lenne ő lenne a balhátvéd. Amennyibben pedig Kakát tényleg leigazoljuk akkor Boateng játszik Seedorf helyett,a brazil pedig irányít a két csatár mögött.
Mexes,Flamini és Gattuso nem játszhat.
Nagyon ismerem a csapatomat,biztos vagyok a leírtakban!:)
Kivancsi vagyok ha Kaka hazamegy hogy fog eljseiteni,szerintem, ha megkapja a bizalmat ismet jol fog jatszani.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Abbiati-Abate-Nesta-T.Silva-Zambrotta-Ambrosini-Van Bommel-Seedorf-Boateng-Pato-IrahimovicLeomessi14 írta:Azert Pique es Puyol nelkul brutal nehez lesz az elso meccs a Milan ellen, persze ha a Milna tamadosora fullos lesz.
Eddyke! Te milyen kezdot varsz a maccsre?
Amelia,Antonini,Bonera,Aquilani,Emanuelson,Robinho,Cassano
Ha Taiwo egészséges lenne ő lenne a balhátvéd. Amennyibben pedig Kakát tényleg leigazoljuk akkor Boateng játszik Seedorf helyett,a brazil pedig irányít a két csatár mögött.
Mexes,Flamini és Gattuso nem játszhat.
Nagyon ismerem a csapatomat,biztos vagyok a leírtakban!

- Capon
- Llegenda del Barça
Én mint Milan szurkoló is azt mondom, hogy max. egy döntetlenre lehet jó a Milan hazai pályán.eddyke írta:Sziasztok!
Milan drukkerként gondoltam megnézem miként vélekednek a Barcelona szurkolói a BL sorsolásról.
Tisztelem,elismerem a Barcát. Biztos mindannyian nagyon büszkék vagytok a csapatotokra. Hozzáteszem teljes joggal!!!
De amit itt pár ember megenged magának az hihetetlen. Gólokkal verjük a Milant... Idegenben is simán verjük a Milant... Agyonverjük a Milant...
Álljon már meg a menet! Még a Bate és a Plzen is tiszteletet érdemel,nemhogy egy olyan csapat amelyik még mindig a Barca előtt áll a nagy egészet tekintve.
Én is úgy érzem,hogy egy pontot sem tudunk szerezni ellenetek,de azért ezek a megnyilvánulások szánalmasak...
Talán ha Messiék is így állnának hozzá,nem lenne ez a sok cím és trófea... Bár őket Pep Guardiola jól tarkónba..ná az ilyen hozzáállás miatt. Egyik másik fórumhuszárra is ráférne...
Forza Milan!
Két csapat amelyik támadni akar,amelyik nem Pepék és 6 védős rendszerek révén akar sikert elérni! Jó kis párosítás ez!!!
Egyébként meg egy cseppet sem lepődnék meg mondjuk ha a San Siro-ban akár 2-3 góllal is tudna nyerni a Barca. Úgy érzem a Milan stílusa eléggé fekszik a Barcanak (főleg ami a Milan középpályáját illeti) és így elég jó eredményeket érhetnek el mindkét meccsen a katalánok.
Persze ettől még Lehet hogy a Milan meglepi a Barcat, de most azt mondom hogy a Milannak nem a Barcat kell megvernie a csoportban hanem magabiztosan üsse a másik két csapatot, én már akkor boldog leszek.
Sajnos hajlamos a Milan végig bukdácsolni a csoportmeccseket.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.08.26. 00:33:29-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi