Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

igen van de ahoz kéne egy spanyol kapcsolat mert kb kint barcelonaba a vendég jegyeket 70 euért adják ha nem kevesebbért. 25 000 ért van jegy a milan-barcara szal azért elég húzós amit eddig kínálnakmr_lionel írta:eddig én 42ezerért láttam legolcsobb jegyet Plzenbe/Prágába.. mármint meccs jegyetz.. mer mi kocsival mennénk.. de ez kicsit drága.. biztos vannak olcsobb jegyek is nem??
melyik jegyirodában láttad? world ticket shopban 172euro, de azok állandóan a VIP gyémántberakásos wc-vel jegyeket mutogatják és áruljákbarca 1986 írta:jegyirodában, már ha lehet kapni, cca. 200 EUR/fő a jegy
hellomadmushroom írta:Nem akarunk szervezni egy túrát Prágába? Jegyet honnan tudnék beszerezni?
www.onlineticketexpress.comhamarics írta:sziasztok
ha valaki tudja akkor kérem irja meg hol tudok Milan-Barcelona meccsre jegyet venni. elöre is kösz.
Én 3-t. Nyertem !Barca__15 írta:Az én célom is ugyanez, azzal a különbséggel h 2 jegyet szeretnék.mekkora írta:sziasztok
hol lehet venni a plzen-barca meccsre jegyet ? ahol a legmegbízhatóbb és nem a legborsosabbak az árak ? mert ugye a dátum már megvan, november 1 és szeretném minnél hamarabb megszerezni őket, gondolom nem lesz valami nagy a stadion szóval sok jegyet nem fognak osztani. kérlek válaszoljatok köszi
Az én célom is ugyanez, azzal a különbséggel h 2 jegyet szeretnék.mekkora írta:sziasztok
hol lehet venni a plzen-barca meccsre jegyet ? ahol a legmegbízhatóbb és nem a legborsosabbak az árak ? mert ugye a dátum már megvan, november 1 és szeretném minnél hamarabb megszerezni őket, gondolom nem lesz valami nagy a stadion szóval sok jegyet nem fognak osztani. kérlek válaszoljatok köszi
Nekem is ugyanez jutott eszembe. A BATE és a Plzen, nem jelenthet gondot. Természetesen nem kell félvállról venni, de valljuk be nekik az a nagy szó hogy a Barcával, és Milánnal lehetnek egy csoportban! Aztán lehet hogy egy kis szerencsével kifognak egy nagy napot és el tudnak csenni egy két pontot, de ennek nincs reális esélye.gergo9 írta:Nem fogjuk összetörni magunkat ősszel idén sem.