Messi kicsit gyenge volt bár a gólpassz ottvolt rendesen.

Összességébe:
1-3.nincs több kérdés.még mindig a Barca Spanyolország ura.

Te meg miről beszélszSlither írta:Hát megint nincs sok mozgás nálunk...
Fabre és Ini helyet cserélhetne, mert Andris nagyon nincs játékban, Cesc meg gyenge középen. Busi helyett is jöhetne Masc, mert semmit nem szűr a színészünk.
joekacsa írta:1-3
egyszerű ne olvasd...Manheim István írta:Szevasztok!
Meg van az alaphangulat....a kézisek nyertek Nagy Laci vezérletével
Madridban az Atletico ellen
Repesne a szívem ha este Messiék ugyanezt megcsinálnák
Amit a facebook-on a Real blokkba nyomnak az tobb mint undorító
VISCA EL BARCA
Hát... Egyre jobb formában, de még mindig messze önmagától. Jelenleg Alexis egyértelműen jobb formában van.Tdavid írta:Köszönöm az Infot.
Meg még annyit hallottam hogy sokak szerint Villa "elfelejtett focizni".Ebből mi az igaz?
Barcaman1993 írta:Otthon jobbak vagyunk, mint valaha. Idegenben meg 2007-2008-as szinten. Remélhetőleg sikerül javítani ezen a mutatón.Tdavid írta:Sajnos egyéni okok miatt, kb ez lesz az 6-7. Barca meccs amit idén látok.Az eredményekkel és a tabellával tisztába vagyok, viszont nem igazán tudom mire számítsak ma este.
Valaki írna pár sort a mostani formájáról a csapatnak? Azt nagyon megköszönném!
Minden esetre estére VISCA EL BARCA!!
A Realnál pedig a számok beszélnek. A kp-n viszont megfoghatjuk őket.
Otthon jobbak vagyunk, mint valaha. Idegenben meg 2007-2008-as szinten. Remélhetőleg sikerül javítani ezen a mutatón.Tdavid írta:Sajnos egyéni okok miatt, kb ez lesz az 6-7. Barca meccs amit idén látok.Az eredményekkel és a tabellával tisztába vagyok, viszont nem igazán tudom mire számítsak ma este.
Valaki írna pár sort a mostani formájáról a csapatnak? Azt nagyon megköszönném!
Minden esetre estére VISCA EL BARCA!!
A játékból ki kell venni Di mariát CR-t és Alonsot..ennyiBarcaman1993 írta:Srácok én egy dologban bízok. A Real annyit fejlődött tavaly óta, hogy nem csak Ronaldo szállítja a gólokat, hanem Benzema is ott van és Di Mariá rengeteg gólpasszt ad. Ha nálunk van a labda viszont hatástalaníthatjuk őket. Ha egy Xavi-Iniesta-Messi-Fabregas-Sergio-Piqué 6-os ott van, akkor ez miért nem sikerülhetne? Nem hiszem, hogy most sündisznóznának, de sztem egyértelműen a labdajáratással verhetőek. Ráadásul ha nem bunker az egész, akkor mégis könnyebb átjátszani őket. Mi meg tudjuk, hogy Messi mennyire szereti a Madrid védőitAztán lassan lehet fogadni, hogy Mourinhon kívül még kit fog kiállítani a bíró.
Csak a Barca, Barca forever
MekkoraGame90 írta: