Élő közvetítések
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Be kell vallani...azért ez.. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
...a Professzor

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
HÁHÁÁÁ:D:D
visszakaptuk amit az elején kaptunk, ritka nagy malac volt
visszakaptuk amit az elején kaptunk, ritka nagy malac volt

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Director del Fútbol
ez mi makker gól

-
- Director del Fútbol
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! LOOOOOOOOOL!!!!!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
le a kalappal a real madrid előtt. tanárian védekeznek.
- csababarca
Cesc nagyon gyenge, hátra is van eléggé vonva, persze érthető hogy Pep nem meri feltolni a helyére.
Viszont megint bentmaradtunk az öltözőben, nincs nálunk labda.
Viszont megint bentmaradtunk az öltözőben, nincs nálunk labda.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nem érdekel ki helyére, de be kell hozni mascheranot szükség van az ő szereléseire. vagy húzzunk barca mezt Diarrára 

de persze csak mi színészkedünk... 
szerk: közben megy a hentelés...

szerk: közben megy a hentelés...

- csababarca
kicsit vicces,hogy mi mindenért sárgát kapunk
Piqué itt hozzá se ért pl Ronaldohoz.

Piqué itt hozzá se ért pl Ronaldohoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.12.10. 23:07:07-kor.
- levproff
- Director del Fútbol
Azért Alves elég szép alkarost kapott lendületből.Leomessi14 írta:Bar nem tolem kerdezted de valaszolok:Alves es Sanchez is kezd szanalmas lenne, lehet,hogy megrugtak oket de perceket a foldon fetrengenek...Nagyon utalom ezt.levproff írta:elmondanád, hogy ezen a meccsen ki színészkedett eddig?Ilúvatar írta:Kezdem már unni ezt a sok színészkedést a részünkrül...
plusz Messi is besárgult...
A meccs nem valami nagy szam de azert remelem h begyotorunk valahogy egy golt es viszlat.
Amugy meg szerintem ma Messit ki fogjak allitani....
Alexist meg cudarul elkaszálta az az állat, mindent elmond az esetről, hogy még PEPE is érezte, hogy ez durva volt és ment bocsánatot kérni.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- csababarca
az első 5-10 percre megint figyelni kell...ha megússzuk kapott gól nélkül,akkor nyerhetünk.
- Subinho
- Director del Fútbol
Én is ettől félek! A dumálásért kapott sárga után volt 2 elkésett belépője... kettőt még Pepének is elengedett a játékvezető... szerintem a következő Pepe megmozdulás sárga, aztán legközelebb valamelyikük meg zuhanyozni... remélem nem Messi lesz!!!
Abidal jól játszik, Puyol jól helyezkedik, de néha lemarad, hiányzik Mascherano, pl. Busi helyett, aki nagyon gyengén muzsikál. A KP átjáróház!!!!!!!! Attól a labda álépéstől meg nem voltam elájulva...
szünetben behoznám nagyon Javiert Piqué vagy Busi helyett!!!!
Abidal jól játszik, Puyol jól helyezkedik, de néha lemarad, hiányzik Mascherano, pl. Busi helyett, aki nagyon gyengén muzsikál. A KP átjáróház!!!!!!!! Attól a labda álépéstől meg nem voltam elájulva...
szünetben behoznám nagyon Javiert Piqué vagy Busi helyett!!!!
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Masch kell, Alexis meg Messi higgadjon le....
Szerintem jó kis meccs.
Az időjárás sajnos negatívan befolyásolja a mi lehetőségeinket (korlátozza az eszes, technikás játékot), de azért így is jól toljuk.
Valdes. Mindig szoktam mondani a velem együtt drukkoló nézőknek, hogy neki minden meccsen van egy úgynevezett "Valdes-perce", amikor legalább 1 vagy 2 ostobaságot csinál. Ez régen is megvolt neki, de egyrészt régen jóval többször produkált ilyet, másrészt mostanában ezek nem voltak öngóllal felérő hibák.
Amitől legjobban tartottam (Madrid-gól első 10 percben, majd utána erőteljes védekezés), megtörtént.
De ennek ellenére nagyon hősies, amit produkálunk. Nagyjából tudásunk 70%-át nyújtjuk, és mégis viszonylag kézben tartjuk a meccset.
Az időjárás sajnos negatívan befolyásolja a mi lehetőségeinket (korlátozza az eszes, technikás játékot), de azért így is jól toljuk.
Valdes. Mindig szoktam mondani a velem együtt drukkoló nézőknek, hogy neki minden meccsen van egy úgynevezett "Valdes-perce", amikor legalább 1 vagy 2 ostobaságot csinál. Ez régen is megvolt neki, de egyrészt régen jóval többször produkált ilyet, másrészt mostanában ezek nem voltak öngóllal felérő hibák.
Amitől legjobban tartottam (Madrid-gól első 10 percben, majd utána erőteljes védekezés), megtörtént.
De ennek ellenére nagyon hősies, amit produkálunk. Nagyjából tudásunk 70%-át nyújtjuk, és mégis viszonylag kézben tartjuk a meccset.
Hát ja... Egy átlagos meccsen nagyon hosszadalmas egy félidő, itt viszont pörögnek az események.fcbarca0827 írta: Amúgy, baromi gyors meccs. Nem túl jó, de gyors.
A hátul passzolgatásnál kész vagyok...