Élő közvetítések
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ilyenkor miért nincs egy icipici szerencsénk sem?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Őszintén szólva, a Bajnokság már nem is érdekel, ez már akkor elúszott, amikor a csapat először kerül 3 pontos hátrányba.
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
-
- Capitá del Barça
Saját vélemény:
a bajnoki egyre inkább elúszni látszik.
Pepnek be kéne vállalnia a fiatalokat, ahogy az előző idényekben tette, és a CDR-re meg a BL-re kéne helyezni igazán a hangsúlyt.
Tudom, hogy akkor volt rá lehetősége, mert meg volt a bajnoki, de most is meg kéne lépnie.
Bele tudnának rázódni a játékba, és kiderülhetne ki mire képes, és a többiek meg tudnának pihenni. Kipihenhetnék magukat, mert nagyon rájuk férne. És ha elúszik a bajnoki, akkor mi van? Nem lehet mindig mindent megnyerni, és a fiataloknak előbb-utóbb úgyis lehetőséget kell majd adni.
a bajnoki egyre inkább elúszni látszik.
Pepnek be kéne vállalnia a fiatalokat, ahogy az előző idényekben tette, és a CDR-re meg a BL-re kéne helyezni igazán a hangsúlyt.
Tudom, hogy akkor volt rá lehetősége, mert meg volt a bajnoki, de most is meg kéne lépnie.
Bele tudnának rázódni a játékba, és kiderülhetne ki mire képes, és a többiek meg tudnának pihenni. Kipihenhetnék magukat, mert nagyon rájuk férne. És ha elúszik a bajnoki, akkor mi van? Nem lehet mindig mindent megnyerni, és a fiataloknak előbb-utóbb úgyis lehetőséget kell majd adni.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Sajnos igazad van...Tdavid írta:Eddig ilyet nem mondtam, de ha most égünk akkor oda a bajnokság....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dak900 2012.01.28. 23:41:02-kor.
Nállam az ilyen lerántások, egyértelmű piros lapok...
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
és akkor mi van?legalább lekopik a sok divat .......
Tdavid írta:Eddig ilyet nem mondtam, de ha most égünk akkor oda a bajnokság....
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Jajj, miért kellett eddig játszani adrianot, nem rá kenem a meccset de nem volt bal támadásunk, nem volt ott lehetőségunk. jöhetett volna simán Tello fiu hamarabb , vagy Alexis,... mindig, mindig szenvedünk idegenben... de miért... ajjj...
Jól hallom? Xavi le, Thiago be?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Hát mi van itt. mért nem kezdhetett a kicsi Tello? bejött és 1 perc alatt több midnent csinált mint Adriano 70 perc alatt..
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Etgbfetud5tdig
- Deus
- Boixos Nois
sírok... tisztára döntésképtelen a csapatunk a 16oson belül...
ADRIANO MIT KERES MÉG A PÁLYÁN?...
Nem lesz gól így. Maximum összemakkolunk egyet, de nem vagyunk szerencsések, tehát nem lesz makkolás. 0-0 lesz a vége.
szerk:
Ja, persze Xavi -t lehozzák... Ennyit a meccsről. vége.
ADRIANO MIT KERES MÉG A PÁLYÁN?...
Nem lesz gól így. Maximum összemakkolunk egyet, de nem vagyunk szerencsések, tehát nem lesz makkolás. 0-0 lesz a vége.
szerk:
Ja, persze Xavi -t lehozzák... Ennyit a meccsről. vége.

Meglepne ha ezt behúznánk. Az eddigi produkciónkra még az 1 pontot is sokallom.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Adriano kikészít. NEM CSATÁR. PEP mért nem látja :/
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Valaki magyarázza el nekem Adriano mit keres még a pályán? Közepesen haszontalan megoldása sincs.
....nehèz...nagyon...de meglesz.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
én szakértő vagyok.Dzsukela írta:
Szakértőket kérek!
nagyon gyenge meccs

Nyugi sracok, Thiago mindjart golt rug.
OFF
Carvalho kezdő volt, Sahin semmit se játszik.
ON
Fabregas le Thiago be
Adriano le Cuenca be
Carvalho kezdő volt, Sahin semmit se játszik.
ON
Fabregas le Thiago be
Adriano le Cuenca be
davidvilla007 írta:PIQUE HELYETT????!!!!!!
Szakértőket kérek!
Jó az nekünk, hogy Piqué lejjött?
-
- Barça B
PIQUE HELYETT????!!!!!!
Cali írta:Én a játék hevében se mondok ilyet a kedvenc csapatom játékosaira...Dzsukela írta: Nem kell komolyan venni, a játék hevében mondtam...
Hány 170 cm-nél magasabb játékosunk van?
Én sem. A "törp" jelzőt nem kell komolyan venni, én sem gondoltam komolyan.(Igazából, itt csak Cesc-re céloztam, mivel VB győztes, EB győztes focista, és nem tudja rendessen átvenni a labdát.) Mindenkinek lehet rossznapja. Ne lovagoljunk már ezen.