2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kicsit megsérült.LM10 írta:Puyollal mivan?
Én Alvest tuti a kezdőbe tenném, de amúgy ez tetszik.Barcaman1993 írta: Valdes-Montoya, Mascherano, Piqué, Adriano-Xavi, Keita, Iniesta-Pedro, Messi, Cuenca (Tello)
Azért az manapság már durva, hogy Messi 2 hazai meccsen nem lőtt góltkurdt írta:Azért ez sokkal ijesztőbben hangzik, mint amennyire valójában az: először is, két darab meccsről beszélünk, egy a Milan ellen (2-2) és egy a Plzen ellen (2-0), hisz ugye a Bate elleni meccset szinte az egész A-csapat kihagyta.Barcaman1993 írta:Érdekesség, hogy idén a BL-ben Messi hazai pályán nem lőtt gólt. Elég fura statisztika, főleg a bajnokságot figyelembe véve, de remélhetőleg ez a rossz széria ma megtörik.
Ráadásul Messi mindkét meccsen leosztott egy-egy gólpasszt!
Azért ez sokkal ijesztőbben hangzik, mint amennyire valójában az: először is, két darab meccsről beszélünk, egy a Milan ellen (2-2) és egy a Plzen ellen (2-0), hisz ugye a Bate elleni meccset szinte az egész A-csapat kihagyta.Barcaman1993 írta:Érdekesség, hogy idén a BL-ben Messi hazai pályán nem lőtt gólt. Elég fura statisztika, főleg a bajnokságot figyelembe véve, de remélhetőleg ez a rossz széria ma megtörik.
Mondjuk azt innentől legalább nem tudják megnyerni, úgy, hogy ha a Barca nyer ellenükDeus írta:Shutter: bar azt nem ertem hogy miert szeretned a realt ujra. Nekem mar evekre eleg volt.
Nagyon remelem, hogy a bl -ben nem keruluk ossze veluk.
Hol olvastad, hogy a Realt szeretné? A Milanról volt szó.Deus írta:Shutter: bar azt nem ertem hogy miert szeretned a realt ujra. Nekem mar evekre eleg volt.
Nagyon remelem, hogy a bl -ben nem keruluk ossze veluk.
az tavaly volt + semmi sem biztos. lásd inter-példádshutterisland írta:
amúgy nem lenne rossz őket kapni, biztosan átmennénk rajtuk 2 meccsen.
a csoportban is 1 pontot szereztek ellenünk a 6-ból.
áértem, tehát akkor már nincs szabály, jöhet nemzeten és csoporton belüli is.fcbarca0827 írta:A 8 között sorsolnak ágakat.barca 1986 írta:Milannal mikor találkozhatunk, ha mindkét csapat továbbjut?
Köszi.
amúgy nem lenne rossz őket kapni, biztosan átmennénk rajtuk 2 meccsen.fcbarca0827 írta:A 8 között sorsolnak ágakat.barca 1986 írta:Milannal mikor találkozhatunk, ha mindkét csapat továbbjut?
Köszi.
A 8 között sorsolnak ágakat.barca 1986 írta:Milannal mikor találkozhatunk, ha mindkét csapat továbbjut?
Köszi.
Ezeket az eseteket soha sem értettem. Ha tényleg akkora tehetség, akkor hogyan tud egy hosszabb kihagyás után ennyire eltűnni? Elfelejtik? Elfelejt védeni?kurdt írta:
Sérülés, kegyvesztettség, ilyesmi.
Nyártól elvileg Hamburgban zúzza (ingyen igazol át, mert lejár a szerződése).
Az ő karrierjének is csúnyán betett az, hogy nem lehetett ott a VB-n.
Ő volt az elsőszámú kapus Leverkusenben és a válogatottban is, és állítólag az is le volt pacsizva, hogy ő megy Manchesterbe, ha van der Sar visszavonul...
Aztán megsérült, elbukta a VB-t, elbukta a helyet a Bayer kezdőjében, elbukta a nagy kiugrást (az esetleges Manchesterbe költözést értem ezalatt) és minden bizonnyal marad neki innentől a Bundesliga erős középmezőnye, bár remélem, hogy nem így lesz...
Én még mindig tartom, hogy jobb kapus, mint Neuer, bár ő kétségtelenül bizonyított azóta, mióta az ölébe hullott a lehetőség...