2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
csak nehogy valaki távozásába kerüljön ez...Messa írta:Igen, de ezt komolyan nem értem miért csinálja... anno Ibra lenyilatkozta mikor ittvolt, hogy Messi féltékeny rá. Nem tudom mi lehetett, a mostani csapatból aki képes látványosan villogni az Alexis. Messi vele sincs jóban. ez kicsit gyerekes a részéről.Tdavid írta:És gratulálok Messinek is hogy újra elkapta a fonalat és gratulálok a 4 góljához is.
(Viszont az egyáltalán nem tetszik, hogy képes óvodás módjára viselkedni...Alexis elront egy passzt és akkor már nem is passzol neki.Ez nem nyerő.)
Igen, de ezt komolyan nem értem miért csinálja... anno Ibra lenyilatkozta mikor ittvolt, hogy Messi féltékeny rá. Nem tudom mi lehetett, a mostani csapatból aki képes látványosan villogni az Alexis. Messi vele sincs jóban. ez kicsit gyerekes a részéről.Tdavid írta:És gratulálok Messinek is hogy újra elkapta a fonalat és gratulálok a 4 góljához is.
(Viszont az egyáltalán nem tetszik, hogy képes óvodás módjára viselkedni...Alexis elront egy passzt és akkor már nem is passzol neki.Ez nem nyerő.)