Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
hdavid írta:Csak én fosok a mai meccstől? :$
Igen.hdavid írta:Csak én fosok a mai meccstől? :$
Padon: Pinto Montoya Muniesa Tello Thiago PedroFirefox írta:Telloról tudni valamit? padon lesz legalább? 2. félidőre hatalmas segítség lenne. Egyébként tetszetős kezdő, Fabregast én is pihentetném, kezdjen csak Keita. Úgy érzem, ő ma kulcsember lesz a győzelmünkbenmes írta:Orulok , hogy Keita kezd. Lesz dolga a kozeppalyan az tuti.lui1698 írta:Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Xavi, Busquets, Keita, Iniesta, Messi y Alexis Sánchez
Telloról tudni valamit? padon lesz legalább? 2. félidőre hatalmas segítség lenne. Egyébként tetszetős kezdő, Fabregast én is pihentetném, kezdjen csak Keita. Úgy érzem, ő ma kulcsember lesz a győzelmünkbenmes írta:Orulok , hogy Keita kezd. Lesz dolga a kozeppalyan az tuti.lui1698 írta:Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Xavi, Busquets, Keita, Iniesta, Messi y Alexis Sánchez
Tello csere?MessiBarca10 írta:Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Puyol, Sergio, Xavi, Keita, Alexis, Messi, Iniesta...cuenca a padon sincs.HIVATALOS!!
Két éve is ebbe a késbe szaladtunk bele, csak arra a késre nem Messi volt írva, hanem Pedro Kaptunk is gyorsba hármat...Barcaman1993 írta:
Járassuk a labdát, ha Messi balosa eldördül, akkor annyi a Milannak.
Az elejével abszolút egyet tudok érteni. Sztem Seedorf lesz a kulcs. Ha ő nem játszik, vagy rosszul (ami szökő évente fordul elő), az döntő befolyású lehet. Járassuk a labdát, ha Messi balosa eldördül, akkor annyi a Milannak.Bob_Marley írta:Ha tudjuk hozni a megszokott játékunkat nem lesz gond, s tudunk elől gólt lőni!Ez a legfontosabb, hogy sikerüljön az idegenbeli gólt meglőni!A labdatartós, okos játékra kell ma is törekedni, s elől valóban ma Cuenca szerepeltetése abszolút helyénvaló lenne!Én bízom a fiúkban, jó lenne ha úgy alakul már ma eldönteni a továbbjutást, hétvégén jelenleg fontosabb meccsünk jön a Bilbao ellen!
De a Milan is jó csapat, nehéz lesz, de meg tudjuk oldani
Másikon én is egyértelműen Marseillenek szorítok!
És bizony hiba lenne a németektől legyinteni a franciákra (ez a történelem folyamán se jó ómen szerencsére ) mert a Marseille veszélyes csapat!Otthon én bízok egy 1:0ás kikötői sikerben!