Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ettől tartok én is. Ezért mondtam, hogy 0-0 nagyon nem jó...kurdt írta:
Én egy olyan forgatókönyvtől fosok, ami a szeptemberi meccs alapján fogant meg bennem: a Milan a meccs legelején (nem feltétlenül az első percben, hanem mondjuk az első tízben) gól szerez, onnantól pedig bunker, antifutball, meg minden ilyen, amit el lehet képzelni...
Nagyon fontos, hogy a Barça szerezze az első gólt!
Én egy olyan forgatókönyvtől fosok, ami a szeptemberi meccs alapján fogant meg bennem: a Milan a meccs legelején (nem feltétlenül az első percben, hanem mondjuk az első tízben) gól szerez, onnantól pedig bunker, antifutball, meg minden ilyen, amit el lehet képzelni...visca el barca írta:a visszavágón a milan minden bizonnyal befekszik 11 emberrel a kapuba és ismételten 0-0-ra fognak játszani.
amilyen mákosak még össze is jön nekik...
érdekes meccs lesz... ha a félidőig nem lövünk gólt egy nagy görcsölésbe fog átcsapni az egész...
Ezzel egyetértek. a tavalyi Messi-Villa-Pedro támadósornak voltak gyengébb periódusai, de azért tudtak egy jól összeszokott, közel konstans teljesítményt nyújtani. Ahol mind a hárman gólveszélyesek voltak. Idén Sánchez a sérülései miatt nem tudott Messi mellé épülni, villa kiesett Pedro meg nem a tavalyi. Ezen kéne változtatni, mert Messi egy futball és gólgép, de jó lenne levenni egy kicsit a terhet róla.mess2009 írta:nekem az is egyre világosabb, hogy nincs igazán összeszokott támadó alakzatunk!! rengeteg a meg nem értett, elpasszolt, indítás, nincs begyakorolt egyszerű de gyors séma amiből , vagy amit azután variálni lehetne a meccsen. pl. Sanchez nincs jól beépítve a támadásokba, rengeteget fut, helyezkedik, de alig kap labdát, vagy rossz ütemben. Messi is elbizonytalanodik egy idő után, mert nincs partnere!! hiába adja oda a lasztikat senki nem tud eredményesen élni vele, őt meg ugy hárman fogják közre.
egy példa: amikor a Madrid jól támad az szélvészgyors, EGYSZERRE min három ember fut fel, és a befejezésben FUTVA!!(és nem állva)jön a gyilkos variáció, amikor is a háromból a leg tisztább helyzetben lévő kapja a ziccert.
nem mondom, hogy mi nem tudunk ilyesmit, de sajnos rendkívül ritkán, ehelyett elrohanunk a tizenhatosig, ott mindíg akad aki lelassítja a támadást egy vissza vagy olgal passzal és a dolog el is veszítette a hatékonyságát. tegnap sajnos ez nagyon jól látszott.
ez furiDonny írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/baj ... zeton.html
Van benne valami, de azért nem a játékvezető tehet a többi kihagyott helyzetről.
Újabb kérdőjel az 5. játékvezető létjogosultságáról.
atlövés???!! könyörgöm, ki tud itt ilyesmit? Iniesta? egy évben egyszer!(a kaput is képtelen eltalálni!), Alves? egy évben kétszer?! Xavi? egy évben háromszor?! valjuk be nincs egyetlen átlag feletti rúgótechnikával rendelkező csatárunk sem!salas9 írta:Sajnos nagyon kevés az átlövés. Többet kellene vállalkozni távoli lövésekre, főleg Xavi, Ini, vagy Cesc ha pályán van hiszen jó lövőjük van...messideco írta: Rutinból bele kellett volna rúgnia a labdába és gól. Személy szerint sokszor az ilyenekből van nekem elegem...
Erről nekem az ugrik be, mikor Alves "indított" a második félidőben egy előrevágott labdával és Messi ha nem sétálgatott volna visszafelé hanem egyből visszakocog lesről, lehet jó neki és viheti ziccerben.messideco írta:Igaza van Andrisnak. Pár ember kivételével alig futottak a játékosok, ez nagyon nem tetszett.
Sajnos nagyon kevés az átlövés. Többet kellene vállalkozni távoli lövésekre, főleg Xavi, Ini, vagy Cesc ha pályán van hiszen jó lövőjük van...messideco írta: Rutinból bele kellett volna rúgnia a labdába és gól. Személy szerint sokszor az ilyenekből van nekem elegem...
Erről nekem az ugrik be, mikor Alves "indított" a második félidőben egy előrevágott labdával és Messi ha nem sétálgatott volna visszafelé hanem egyből visszakocog lesről, lehet jó neki és viheti ziccerben.messideco írta:Igaza van Andrisnak. Pár ember kivételével alig futottak a játékosok, ez nagyon nem tetszett.
Totálisan egyetértek veled Andris... rossz volt nézni, ezt nagyon gyorsan el kell felejteni...Andris írta:Szerintem rossz volt nézni is, borzalmasan lusta szinte minden játékosunk.
Elég volt végigszenvedni.
Keita meg teljesen alkalmatlan arra, hogy a középpályás játékunk része legyen, csak falnak van ott, másra nem jó.
Guardiola ellenben nem veszi észre 80 perc után sem, hogy az ellenfél csak kontrából akar támadni, máshogy még véletlenül se, úgyhogy gond nélkül fenthagy két védekező középpályást végig.
Messi pedig mostmár visszavehetne az arcából. Szerintem vele se bántak így mikor felkerült az Aba.
Amúgy elég rossz volt a gyep minősége, ennek tulajdonítom a sok elpasszolt labdát. De hogy fizetett focisták ne legyenek hajlandók futni...
Én egy hétig nem adnék nekik enni, nem hogy fizetést..
Hát mikor leordította Tello fejét, az nekem se tetszett. Meg a 2.félideji sétálgatása sem.Andris írta:Szerintem rossz volt nézni is, borzalmasan lusta szinte minden játékosunk.
Elég volt végigszenvedni.
Keita meg teljesen alkalmatlan arra, hogy a középpályás játékunk része legyen, csak falnak van ott, másra nem jó.
Guardiola ellenben nem veszi észre 80 perc után sem, hogy az ellenfél csak kontrából akar támadni, máshogy még véletlenül se, úgyhogy gond nélkül fenthagy két védekező középpályást végig.
Messi pedig mostmár visszavehetne az arcából. Szerintem vele se bántak így mikor felkerült az Aba.
Amúgy elég rossz volt a gyep minősége, ennek tulajdonítom a sok elpasszolt labdát. De hogy fizetett focisták ne legyenek hajlandók futni...
Én egy hétig nem adnék nekik enni, nem hogy fizetést..
Végre valaki, aki egyetért velem a meccsel kapcsolatbanAndris írta:Ja, csak nemtudom feltűnt-e hogy a Milan sem futott semmit, 9 védővel álltak a tizenhatosukon a meccs 95%ában.