Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy a sors arra szánt minket, hogy ebben a korban éljünk, és ennek a csapatnak kezdjünk el szurkolni...néha mikor belegondolok ebbe, fel sem tudom fogni, hogy mennyire szerencsés vagyok, és más csapatok szurkolóinak akik ebben a korban élnek, valószinűleg soha sem fog megadatni ez az élmény, ami mi most átélünk. Eltellt kb 120 év mióta feltalálták a labdarúgást. Senki nem élhetett át akkora örömöt, hogy a csapata egy évben az összes kupát megnyeri, ráadásul így játszik, és pluszban még ilyen játékosa van mint Messi...de valamiért nekem, és rajtam kívül még sok millió Barca drukkernek igen...nem tudom hogy miért kaptuk ezt az ajándékot az élettől, de nagyon hálásak lehetünk érte. 4 BL 7 éven belül, 5 bajnokság 7 éven belül, Ronaldinho-t megtapsolja a Bernabéu közönsége, Real-Barca 2-6, Barca-Real 5-0...egészen elképesztő, hogy milyen szerencsések vagyunk.
Az esti meccsel kapcsolatban: tegnap estig viszonylag nyugodt voltam, de elkezdtem olvasni a fórumot, meg megjött a főoldalra a beharangozó cikk, meg Guardiola nyilatkozata, és tökre beparáztam. Most már nagyon nem vagyok nyugodt...