Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azt tudjuk, hogy neked mindened a védekezés, nem is értem egyébként hogy hogy sikerült a Barcát kiválasztanod, mikor ettől a csapattól olyan messze áll a védekezés, mint Makó JeruzsálemtőlBob_Marley írta:Azért a szezon előreláthatólag legfontosabb meccse a RM elleni hazai bajnoki lesz illetve a többi bajnoki, de persze a mai is fontos!
Én a higgadtságot tartom a legfontosabbnak a mai napra!Milan tudja hozni azt amit hazai pályán pl a második félidőben magas szinten képes volt nyújtani!Mi pedig nem mehetünk fejjel a falnak!Kérdés számomra Keita vagy Cesc játszik-e, én inkább óvatosabban kezdenék, s a mali játékost dobnám be, de Pep tudja a dolgát, s bízom benne a legjobb megoldást választja, s ha ő is jól meccsel Allegrivel szemben, akkor meglesz a továbbjutás!
Az.fcbarca0827 írta:
Ilyen fura kezdőt küldenék fel:
Valdes - Puyol ; Piqué ; Mascherano - Alves ; Xavi ; Busquets ; Adriano - Fabregas ; Messi ; Iniesta
Esélytelen.
Félreütöttem a számokatAsys írta:Mihu! Nem 3 BL?Bár szerintem nem haragszik meg senki, ha megelőlegezel még egyet a csapatnak, de ne igyunk előre a medve bőrére
Igen és a BEK-et is az elmúlt 7 évben szereztük.divadka írta:3 Bl, 1 Bek.
Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy a sors arra szánt minket, hogy ebben a korban éljünk, és ennek a csapatnak kezdjünk el szurkolni...néha mikor belegondolok ebbe, fel sem tudom fogni, hogy mennyire szerencsés vagyok, és más csapatok szurkolóinak akik ebben a korban élnek, valószinűleg soha sem fog megadatni ez az élmény, ami mi most átélünk. Eltellt kb 120 év mióta feltalálták a labdarúgást. Senki nem élhetett át akkora örömöt, hogy a csapata egy évben az összes kupát megnyeri, ráadásul így játszik, és pluszban még ilyen játékosa van mint Messi...de valamiért nekem, és rajtam kívül még sok millió Barca drukkernek igen...nem tudom hogy miért kaptuk ezt az ajándékot az élettől, de nagyon hálásak lehetünk érte. 4 BL 7 éven belül, 5 bajnokság 7 éven belül, Ronaldinho-t megtapsolja a Bernabéu közönsége, Real-Barca 2-6, Barca-Real 5-0...egészen elképesztő, hogy milyen szerencsések vagyunk.Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=VgPAZ63- ... ure=relmfu
Sok ember, szerintem az ilyen pillanatokért, nézi ezt a sportágat!Remélem este nyerünk és a végére, bővül a videó!
Visca el Barca!
Remek videó, köszönjük!Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=VgPAZ63- ... ure=relmfu
Sok ember, szerintem az ilyen pillanatokért, nézi ezt a sportágat!Remélem este nyerünk és a végére, bővül a videó!
Visca el Barca!
Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=VgPAZ63- ... ure=relmfu
Visca el Barca!
Nagyon jó, feldobott.Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=VgPAZ63- ... ure=relmfu
Visca el Barca!
tényleg ez tűnik a legvalószínűbbnek, a kapitány pihent is, és én se szívesen venném ki, de az én kezdőcsapatban egy puyol - adriano változás azért lenne a sebességkülönbség miatt.Sanama írta:szerintem meg egy ilyen kezdő lesz
vv-alves-pique-masch-puyi-busi-ini-xavi-cesc-messi-sanchez
Én is ebben bízok, az ilyen kiélezett meccsek a legjobbat hozzák ki a csapatból, reméljük ma sem lesz másképp!socio66 írta:de bennünk éppen az a legfélelmetesebb,hogy amikor ott a cél a csapat előtt,amikor mindenáron meg kell nyerni egy meccset,akkor képes a csapat a legmagasabb fokozatba kapcsolni és szenzációsan játszani.
Ugyanezt csinálom, csak a Madridra teszek általában.barcaaa91 írta:Nyugi srácok, megvettem a Barca győzelmét. Van egy babonám, miszerint amikor a Barcának nehéz meccse van akkor az ellenfélre rakok egy 2000 feletti összeget. Ha nyer a Barca, úgy fogom fel, hogy megvettem a Barca győzelmét. Nekem simán megéri. Eddig 6-7szer csináltam ilyet és mindig bejött. Remélem folytatódik ez a sorozat. Most 3000-et raktam a milan továbbjutására és nagyon remélem ennyivel szegényebb leszek holnap késő este. Visca el Barca!
Nem semmi...barcaaa91 írta:Nyugi srácok, megvettem a Barca győzelmét. Van egy babonám, miszerint amikor a Barcának nehéz meccse van akkor az ellenfélre rakok egy 2000 feletti összeget. Ha nyer a Barca, úgy fogom fel, hogy megvettem a Barca győzelmét. Nekem simán megéri. Eddig 6-7szer csináltam ilyet és mindig bejött. Remélem folytatódik ez a sorozat. Most 3000-et raktam a milan továbbjutására és nagyon remélem ennyivel szegényebb leszek holnap késő este. Visca el Barca!