Én azt szeretem ha valami szisztematikusan tökéletesen működik!
És miért a Barca, amikor én megszerettem ugyanez a precíz játékot alkalmazták, ami szerencsére azóta is tart!
És amúgy mi úgy vagyunk elkönyvelve, hogy a legtámadóbb csapat, ami igaz is, s közben a legtökéletesebben védekező

Úgy működik a csapat mint egy tökéletes óramű, s én ezt szeretem, mikor mindenki tudja mi a feladata, továbbpasszolja nem az egyéni érdekeket helyezi előtérbe!
A bajnokság lehet nem a mi kezünkben van, viszont én már csak ilyen szentimentális vagyok

És lehet nagyképűség, de ha megnyerjük a maradék meccseinket bajnokok leszünk a ligában, ebben szinte biztos vagyok

Ezt azért írtam le, mert fontos a mai meccs is, de nem hiszem, hogy a legfontosabb az idényben!Persze idáig tartó időszakban lehet annak nevezni!
De mindegy is, feladat egyszerű nyerni kell

szerk: És azt elfelejtettem, Keita szerepeltetésével nem védekezőbb lenne a csapat, hanem stabilabb!
Erős játékos kellhet a párharcoknál, ráadásul tud lőni távolról Keita!Ezért is írtam, hogy hasznosabb lehetne mint mondjuk egy Cesc!
Ne felejtsük el, 1 bekapott gól sok mindent megváltoztathat!Ettől függetlenül mint írtam Pep biztos megtalálja a megfelelő csapatot, de ezért írtam nem mehetünk fejjel a falnak, s türelmesen kell játszani, ennyi a titok, mert összességében Milan is verhető ahogy bárki más, viszont elejétől kezdve nem tartom jó ötletnek, hogy nagyon kinyíljunk!