én most a bíráskodásról beszélnék.
tököm kivan, hogy mindig, mindehol megy az anyázás level 99 szinten, ha 1-1 barca meccsen a barca számára kedvező ítélet születik.
könnyű síppal befújták azt a 2. tizit, inkább nem kellett volna, azért ilyenért ritkán látunk tizit.
DE.
az első meccsen volt az alexis-es eset, arra sem mondom rá, hogy az sima tizi, viszont azt már azért be szokták sűrűbben fújni.
na most ott ellenünk döntöttek, itt meg a javunkra.
ami a mezőnybeli ítéleteket illeti, azért nesta és ambrosini is elkövetett nem egy sárga lapos belépőt, mezhúzást, nestát konkrétan az előnyszabály mentette meg, mikor fabregast felrúgta.
egy szigorúbb bíró legalább az egyiket leküldte volna.
amit még így néztem, hogy az első tizinél az az antonini sárga elég narancssárga, láttam már olyanért sokszor pirosat, mert ha ott nem csapja fel messit, akkor 1-0.
úgyhogy összességében ebben a párharcban nem érzem úgy, hogy toltak volna.
viszont tavaly is ez volt, mindenki hőzöngött, hogy rvp-t kiszórták nagyon szigorúan egy hülye labdaelrúgás miatt, viszont azt mindenki egyből elfelejtette, hogy az első meccsen 0-1-nél egy szabályos gólt vettek el a barcától, kicsit más lett volna 0-2-vel fordulni 2-1 helyett a visszavágóra.
sőt, még ugye a kedvenc övrebö féle chelsea-s párharcból is tudnánk mi is olyan eseteket kiemelni (abidal kiállítás, kezezésért a barca számára elmaradt tizi,stb...) amivel minket súlytottak.
ott azért összességében mi köszönhettük meg a bírónak, de ott sem úgy volt, hogy tolták izomból a barcát, és szétcsalták, hanem a rengeteg hibás ítélet közül 1-2-vel több ment a chelsea kárára.
remélem egyszer valami nolife kínai kocka tisztába teszi egy félórás videóval a barcát, mert annyira bánt (tudom, nem így kéne felfognom..) hogy az ilyen károgások miatt beárnyékolódik a győzelmünk, és megint puffog a világ, hogy mocskoscsalóuefa, miközben ebben a párharcban nem a bíró volt a kulcs, sőt.
a jobb csapat a két meccsen meggyőzőbb, gólratörőbb játékot bemutatva, szoros csatában, de megérdemelten lépett tovább.
részemről ennyi.