2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jogos!zola8787 írta:Lenne olyan kezdő ami nem rossz és nem lenne muszáj nyerni?Kelemen Berti írta:Nem rossz kezdő, muszáj lesz nyerni!
VISCA EL BARCA!Nem kötekedésből írtam, csak kérdezem
Azért én félek, hogy se Xavi se Ini, de hajrá!
Lenne olyan kezdő ami nem rossz és nem lenne muszáj nyerni?Kelemen Berti írta:Nem rossz kezdő, muszáj lesz nyerni!
VISCA EL BARCA!
Piqué helyett Montoya van a padonS.Agüero írta:Bench: Pinto, Sergio Bousquets, Piqué, Xavi, Iniesta, Tello e Cuenca.
Tetszik annak ellenére, hogy a támadó hatosban Messin kívül minden poszton mást játszatnék.csdewl írta:Mai kezdő: Valdes - Alves, Mascherano, Puyol, Adriano -Thiago, Fábregas, Keita - Alexis, Messi, Pedro
Barcaman1993 írta:Én azt érzem gyengeségnek, hogy Messin kívül alig lőnek gólt a csatárjaink. Nevetséges, hogy Xavi a 2. a góllövőlistán. Sancheznek olyan 20, Pedronak olyan 15 körül kéne lennie és akkor most jobban is állnánk a tabellán. Na mindegy, remélem csak javulni fogunk.Léfe írta:A stilusunk oké, de van egy-két gond ami nekem felfoghatatlan. Az rendben, hogy letámadunk, az is, hogy tartjuk a labdát. DE...
- sokszor, most a Milán ellen is erősen kezdtünk, volt helyzet és végül egy-
null ide - aztán séta. Bajnokikon is soszor látni. Nem nagyon törekednek
lezárni a meccset.
- távoli lövések nincsenek, vagy ritkán.
- ha néha benyomnak minket a kapunk elé, lehetne konrázni, hiszen
gyors a csapat, jol is cseleznek. Erre valaki a középpályán megkapja a l
labdát. Erre lassit vagy visszapasszol. Örület.
- sok a kihagyott nagy helyzet, bár ez sok éves god.
Én azt érzem gyengeségnek, hogy Messin kívül alig lőnek gólt a csatárjaink. Nevetséges, hogy Xavi a 2. a góllövőlistán. Sancheznek olyan 20, Pedronak olyan 15 körül kéne lennie és akkor most jobban is állnánk a tabellán. Na mindegy, remélem csak javulni fogunk.Léfe írta:A stilusunk oké, de van egy-két gond ami nekem felfoghatatlan. Az rendben, hogy letámadunk, az is, hogy tartjuk a labdát. DE...
- sokszor, most a Milán ellen is erősen kezdtünk, volt helyzet és végül egy-
null ide - aztán séta. Bajnokikon is soszor látni. Nem nagyon törekednek
lezárni a meccset.
- távoli lövések nincsenek, vagy ritkán.
- ha néha benyomnak minket a kapunk elé, lehetne konrázni, hiszen
gyors a csapat, jol is cseleznek. Erre valaki a középpályán megkapja a l
labdát. Erre lassit vagy visszapasszol. Örület.
- sok a kihagyott nagy helyzet, bár ez sok éves god.
éppen arra próbáltam rá világítani, hogy téves az a felfogás, miszerint ellenünk mindenki felszívja magát a Real ellen meg..... ez egyszerűen nem igaz. a Real igenis nagyon hatékony stílusban támad, amire a csapatok zömének nincs ellenszere! mi a lényege: jól láthatóan szélvészgyors lerohanás, vagy gyilkosan pontos kiugratás, amre SOHA NEM EGY CSATÁR indul, hanem három és vagy eleve a legjobb pozicióban lévő kapja a kiugratást, vagy még futva!!! húznak egy-két követhetetlent és ETTŐL nehéz , vagy lehetetlen ezt ki védeni. és igen: erre alkalmas játékosaik vannak! a stílus és az emberanyag szerencsés (vagy jól kifundált!) találkozása.recrea írta:Ettől még tényleg jó a lövőtechnikája, holott a tegnapi szvsz is potya volt. Hiába a real vezeti a bajnokságot, tőlünk sokkal jobban tartanak a csapatok.Barcaman1993 írta:Ezt melyik meccsen láttad mostanában? Rendre fél centiről pofozza be a labdát, a tegnapi kivétel, de milyen. 40 méteres lövésénél a kapus elvetődött, erre melléütött a labdának. A 2. gólja megint... A gyereknek 2x pattanik a lábára, majd onnan a kapuba. És ezzel cseszik föl az agyamat. Talán minden meccsünket láttam idén és a Realnak is jó néhányat, de nem egyszer veszem észre, hogy ég és föld ahogy a csapatok ellenünk játszanak és ellenük. Ráadásul emellé még az is párosul, hogy ellenünk rendre életük meccsét játsszák a kapusok, míg ellenük gyakran a potya is közrejátszik. Csak a tegnapi példa. Iraizozt egyébként nagyon jó kapusnak tartom, de tegnap megint mi volt? Ismét kivédte a szemünket és csak 1 mezőnygólt tudtunk rúgni és ez nagyon gyakran így van. majd figyeld meg a Real elleni meccsüket pár hét múlva milyen csodásan fogja bevédeni CR középre menő szabadrúgását és a többit... A Bilbao játékát is szintén majd figyeljétek meg. Ilyen jól játszani, ahogy tegnap nyomtuk nagyon ritkán szokott előfordulni, erre a tartalékos Bilbao mennyire brutálisan jól védekezett. Ha esetleg az alapemberek kezdenek még melegebb lehetett volna pite. Ismét csak a Bilbao-Real meccsre tudok utalni. Majd nézd meg milyen simán meg fognak égni a Real ellen hazai pályán, a legjobb kezdőjükkel. Nem tudom, hogy nyerhetnénk meg a bajnokságot. A Real ellen mindig töketlenkednek (tisztelet 1-2 kivételnek), de nevetséges, hogy időnként a Real hulla gyöngén játszik és senki sem tudja megverni őket rajtunk kívül. Így nehéz megnyerni a bajnokságot..mess2009 írta:C.R-lövő technikája bizony félelmetesen jó.
Sok realos mondja, hogy be vannak tojva tőlünk az ellenfelek, ellenük meg bátrabban fociznak. De azt nem veszi észre a sok balga, ami tegnap kiválóan látszott a két csapat bajnokiján, hogy pontosan ez a szerencséjük.
Ellenünk beállnak a 16-osra 10-en, lehet feltörni őket, ellenük meg mernek támadni, aztán 3-szor elfut a real és megnyerték a meccset. Mert erre alkalmas és jó játékosaik vannak.
Ettől még tényleg jó a lövőtechnikája, holott a tegnapi szvsz is potya volt. Hiába a real vezeti a bajnokságot, tőlünk sokkal jobban tartanak a csapatok.Barcaman1993 írta:Ezt melyik meccsen láttad mostanában? Rendre fél centiről pofozza be a labdát, a tegnapi kivétel, de milyen. 40 méteres lövésénél a kapus elvetődött, erre melléütött a labdának. A 2. gólja megint... A gyereknek 2x pattanik a lábára, majd onnan a kapuba. És ezzel cseszik föl az agyamat. Talán minden meccsünket láttam idén és a Realnak is jó néhányat, de nem egyszer veszem észre, hogy ég és föld ahogy a csapatok ellenünk játszanak és ellenük. Ráadásul emellé még az is párosul, hogy ellenünk rendre életük meccsét játsszák a kapusok, míg ellenük gyakran a potya is közrejátszik. Csak a tegnapi példa. Iraizozt egyébként nagyon jó kapusnak tartom, de tegnap megint mi volt? Ismét kivédte a szemünket és csak 1 mezőnygólt tudtunk rúgni és ez nagyon gyakran így van. majd figyeld meg a Real elleni meccsüket pár hét múlva milyen csodásan fogja bevédeni CR középre menő szabadrúgását és a többit... A Bilbao játékát is szintén majd figyeljétek meg. Ilyen jól játszani, ahogy tegnap nyomtuk nagyon ritkán szokott előfordulni, erre a tartalékos Bilbao mennyire brutálisan jól védekezett. Ha esetleg az alapemberek kezdenek még melegebb lehetett volna pite. Ismét csak a Bilbao-Real meccsre tudok utalni. Majd nézd meg milyen simán meg fognak égni a Real ellen hazai pályán, a legjobb kezdőjükkel. Nem tudom, hogy nyerhetnénk meg a bajnokságot. A Real ellen mindig töketlenkednek (tisztelet 1-2 kivételnek), de nevetséges, hogy időnként a Real hulla gyöngén játszik és senki sem tudja megverni őket rajtunk kívül. Így nehéz megnyerni a bajnokságot..mess2009 írta:C.R-lövő technikája bizony félelmetesen jó.