2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én sem vagyok biztos a 2 meccsesbensocio66 írta:szerintem tíz sárga után is egy meccset kell kihagyni,bár nem vagyok benne teljesen biztos.Initom írta:azt hiszem Masch és Pique is 9 sárgás. nagyon oda kell figyelniük mert 1 sárga és az 2 meccs kihagyás...
szerintem tíz sárga után is egy meccset kell kihagyni,bár nem vagyok benne teljesen biztos.Initom írta:azt hiszem Masch és Pique is 9 sárgás. nagyon oda kell figyelniük mert 1 sárga és az 2 meccs kihagyás...
Gyanús is volt, csak gondoltam nem véletlenül írták Monotyának, a bíró is hibázhat... Akkor hát Cesc nélkül keddenMessidona10 írta: Amit Montoyának írtak ki, azt Cesc kapta.
Rosszul írták ki a TV-sek, nem Montoya kapta, hanem ő.sjd írta:Ezt hogy? Nem is kapott sárgát a meccsen..ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat.
Egyébként nagyon durva belegondolni, hogy a 100 gólt még mi is bőven meglőhetjük, ha jól emlékszem 08/09-ben Pique lőtte a századikat a 6-2-n, most is kiegyeznék valami ilyesmivel
Amit Montoyának írtak ki, azt Cesc kapta.sjd írta:Ezt hogy? Nem is kapott sárgát a meccsen..ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat.
Egyébként nagyon durva belegondolni, hogy a 100 gólt még mi is bőven meglőhetjük, ha jól emlékszem 08/09-ben Pique lőtte a századikat a 6-2-n, most is kiegyeznék valami ilyesmivel
Ezt hogy? Nem is kapott sárgát a meccsen..ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat.
Nem lepődnék meg, ha mondjuk Valdés kidumálná magának az ötödiket lassan. Gyanítom, hogy lesz egy meccs, amin feltétlenül ott szeretne lenni.ab1daL írta:A hétközi fordulóban a Getafe ellen Cesc eltiltás miatt nem játszhat. Valamint három játékosnak is 4 sárgája van, névszerint: Alexis, Keita, Valdés.
Végül nem lett gond, pedig a 4. 100%os ziccer kihagyása után, azt hittem, jön a törvényszerű pontvesztés, de nem.mahitoo írta:Remélem most nem fázunk rá erre a középpályára.Persze azért nem mindegy, hogy Sergi Roberto, vagy Fabregas kezd.Hajrá!
Jogos!zola8787 írta:Lenne olyan kezdő ami nem rossz és nem lenne muszáj nyerni?Kelemen Berti írta:Nem rossz kezdő, muszáj lesz nyerni!
VISCA EL BARCA!Nem kötekedésből írtam, csak kérdezem
Azért én félek, hogy se Xavi se Ini, de hajrá!
Lenne olyan kezdő ami nem rossz és nem lenne muszáj nyerni?Kelemen Berti írta:Nem rossz kezdő, muszáj lesz nyerni!
VISCA EL BARCA!
Piqué helyett Montoya van a padonS.Agüero írta:Bench: Pinto, Sergio Bousquets, Piqué, Xavi, Iniesta, Tello e Cuenca.