Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez már régóta így van, sajnos tény, hogy a spanyolok gyengék szurkolásban. Főleg Barcelonában. Itt inkább úgy fogják fel a futballt, mint egy színházi előadást, ezért is várják el Spanyolhonban a szép focit. Hiába, más a focikultúra, mint mondjuk az angoloknál, ahol hajtás van, brusztolás, "menni előre". Ott persze hogy lehet üvöltözni, énekelni, ami a csövön kifér.lui1698 írta:Az a durva, hogy akkor kuss van a stadionban, mint egy gyászmenet közepén.
Azért nem tudom, ha én egyszer kijutnék oda, hurka hogy addig üvöltenék míg ki nem köpöm a mandulám.
Ahhoz még kell egy kis tüske, de mondtam ha belepusztulok is kijutok egyszer.kurdt írta:Lehet, hogy meghallanánk; üzenj majd valamit...![]()
kiabálnád,hogy hajrá magyarok,aztán mi meg kihallanánk a tv-ben kblui1698 írta:Az a durva, hogy akkor kuss van a stadionban, mint egy gyászmenet közepén.
Azért nem tudom, ha én egyszer kijutnék oda, hurka hogy addig üvöltenék míg ki nem köpöm a mandulám.
Lehet, hogy meghallanánk; üzenj majd valamit...lui1698 írta:Az a durva, hogy akkor kuss van a stadionban, mint egy gyászmenet közepén.