Remélem én is, hogy nem megy el. Hogy megmutatja, hogy igenis tud újat alkotni.Sándor_is írta:Pont hogy nem megy el. Mourinho még sose hozta vissza gödörből a csapatát, felfuttatta aztán ott hagyta őket. Pep 3 évet töltött a csúcson (JM egyik csapatával sem tudta ezt másfél évnél tovább), most egy kicsit mélyrepül, jövőre pedig újra neki fut.G.Gabe írta:...Lehet, hogy Pep elmegy. Nem is csodálnám ezek után. Már nem tudja motiválni a fiúkat, nem tud újat húzni.
Viszont ha meg elmegy, akkor ki fog jönni helyette?...
A tavalyi év után lehetett látni, hogy a Barcelona nem lesz idén bajnok. Fogyott a lelkesedés, de remélem majd sok Cibeles-es ünneplést néznek (ha nem, akkor majd telepost-oljuk az Fb-oldalukat, aztán jövőre ők is harapni fognak).
Érthető, hogy az idén nem volt meg a motiváció, dacára, hogy óriási nyomás alatt játszott a csapat, jövőre kisebb lesz a nyomás, és jobban fogunk harapni.
Kell egy vérbeli csatár, kell új ötlet. Én nagyon nem értem, hogy átlövésekkel miért nem próbálkozunk? Voltak olyan meccsek -pl Bilbao-, ahol jött Adriano, és tüzelt, nagyon jól. Jött Valdes is középre, és lőtt. Nem tudom, hogy miért nem próbálkoznak? Ezt a passzolgatós taktikát már nagyon kiismerték. Az ellen el van, azt mondják, hadd passzolgassunk a felezővonalnál, abból nem lesz gól. Átlövések kellenének, egy olyan csatár, aki jól is tud fejelni. Az biztos, hogy ez nagy lökést ad a Realnak, és könnyen elkenhetik a Bayern száját. És ha valami csoda folytán mégis bejutunk a BL-döntőbe, akkor tuti, hogy ott is meg fognak izzadni, és könnyen lehet, hogy ott is kikapunk.
A lényeg, hogy egymás után kétszer kikapni tőlük, és így elveszíteni mind a bajnokságot, mind a BL-t, az borzalmas lenne.
Egy előnye van a mai meccsnek: az egész csapatot lehet pihentetni az idény végéig, fel lehet hozni sok fiatalt, megnézni mit tudnak, beépíteni őket a keretbe.