Sziasztok!
Mint látjátok, nem szoktam túl sűrűn ideírni, pedig már 7. évét taposom, hogy napi szinten nyomon követem az oldal híreit, fórumait. Csak egy pár szóban szeretnék reagálni a mai estére, leírni a gondolataimat, érzéseimet.
- Nagyon nem olyan meccset kaptam, mint amire számítottam, mégsem vagyok csalódott. Pep munkája az elmúlt években, eredményesség és szellemiségben is éreztette ma velem a hatását. Nem haragszom a csapatra, akik agyonnyerték magukat és hülyére oktatták az egész világot a zsugáikkal, mert amit lehetett, megtettek. Igen, voltam hibák, tévedések, rossz húzások, amik a meccsbe, bajnokságba kerültek, de ezzel együtt elismerem, a mai madridi játék jobb volt, mint a mienk, így nem habzik a szám, hogy mocskos bíró, mocskos pep, mocskos taktika....ilyen a játék. Nem mondom, hogy ennyi belefér, de ugyanúgy töretlen a hitem a csapat, a játékosok és az edző után, mint a meccs kezdősípszója előtt is! A hitemet nem vesztettem el velük szemben, mert megtanított a játékuk arra, hogy kemény munkával, kitartással mindent el lehet érni, és ha nem is nyer a csapat, de amit lehetett, megtettek. Ma ennyire tellett sajnos, fáj nem fáj, ettől még fogok ujjal mutogatni egyesekre, a távozásukat követelve - mint amire annyira is számítottam, hogy megindul egy ilyen szófosás majd itt.
Ennyit szerettem volna, Som is serem!