másfél éves bl tapasztalattal nagy merészség...salas9 írta:A keddi visszavágót a 35 éves török Cüneyt Cakir vezeti majd. Ő kicsoda, nem is hallottam még róla
Barça a Bajnokok Ligájában
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Subinho
- Director del Fútbol
volt már! milan-juve. minden idők legborzasztóbb BL döntője. egy szpartak cselszi - real margit kb. ugyanilyen lenne.....Barcaman1993 írta:Eléggé el vagyok keseredve, és bevallom most már meglepő lenne, ha a döntőbe jutnánk. A Levante elleni meccs óta hihetetlen milyen eredménytelenül és pontatlanul játszunk. Csak 1, max 2 fajta felállást tudok elfogadni keddre:
Valdes-Alves, Piqué/Puyol, Mascherano,Adriano-Xavi, Sergio, Thiago-Iniesta, Messi, Alexis
Simán el tudom azt is képzelni, hogy 3-3-4-et játszunk, ami mostanában egyre gyakrabban:
Valdes-Alves, Mascherano, Puyol-Xavi, Sergio, Thiago-Cuenca, Messi, Alexis, Iniesta
Elmondani nem tudom, hogy ez mennyire fontos meccs lesz. Abban viszont szinte biztos vagyok, hogy a Real döntős lesz és ha a Chelsea is, akkor egy olyan BL döntő lesz, amit biztos kihagyok. 1 csapat, amelyiket ki nem állhatok, meg 1 amelyiknek a játéka nézhetetlen. Ennél rosszabb is lehetne?

- papek89
- Jugador d'estrella
Szét kell zúzni a Chelsea-t. Ezek a srácok nem felejtettek el focizni. Ha a Bilbao meg tudta csinálni, hogy alig pihent az EL meccs után és velünk a Nou Campban egy ki-ki meccset tudtak játszani, nehogy már mi ne tudjuk megcsinálni, hogy elverjük a Chelsea-t 2:0ra. Nem lehetetlen. Még mindig állítom azt, hogy Pep kockáztatott tegnap, inkább kiküldött egy gyengébb kezdőt, hogy 1-2 játékos pihenjen a keddi meccsre (amiatt, mert ha megvertük volna a realt is még hátrányban lettünk volna). Nem jött be sajnos, de kedden újult erővel kell játszani.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Eléggé el vagyok keseredve, és bevallom most már meglepő lenne, ha a döntőbe jutnánk. A Levante elleni meccs óta hihetetlen milyen eredménytelenül és pontatlanul játszunk. Csak 1, max 2 fajta felállást tudok elfogadni keddre:
Valdes-Alves, Piqué/Puyol, Mascherano,Adriano-Xavi, Sergio, Thiago-Iniesta, Messi, Alexis
Simán el tudom azt is képzelni, hogy 3-3-4-et játszunk, ami mostanában egyre gyakrabban:
Valdes-Alves, Mascherano, Puyol-Xavi, Sergio, Thiago-Cuenca, Messi, Alexis, Iniesta
Elmondani nem tudom, hogy ez mennyire fontos meccs lesz. Abban viszont szinte biztos vagyok, hogy a Real döntős lesz és ha a Chelsea is, akkor egy olyan BL döntő lesz, amit biztos kihagyok. 1 csapat, amelyiket ki nem állhatok, meg 1 amelyiknek a játéka nézhetetlen. Ennél rosszabb is lehetne?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Úgy gondolom hogy a Chelsea-nél annyival jobbak és főleg képzettebbek vagyunk hogy bár milyen felállásukban meg kell vernünk őket a Nou Camp-ban! Az Arsenal elleni meccsüket én is néztem és végig védekezték a meccset, gyengén játszottak, csak a kontráikat kell megakadályozni. Arsenal is egész jól csinálta, nekünk könnyebb lesz, mert mi sokkal pontosabban passzolunk és birtokoljuk a labdát, és labda nélkül nehéz a kontra játékot játszani, azaz bármilyen játékot játszani. Hát ennnnnnnyi!AlexisS írta:Ma néztem az Arsenal-Chelseat, nem játszott nagyot egyik csapat sem, de viszont Di Matteo kb. 5 embert pihentetett és Drogba állítólag sérült! (nem is bánnám, mert remek csatár csak ne szimuláljon)
A mai klasszikus után nyugodtan lehetünk pesszimisták, mert akár hogy is fáj a Madrid jobb volt és ilyen játékkal a Chelsea ellen nem jutunk tovább! Nehéz kimondani de igy van. A szerdai Bl meccsen voltak olyan pillanatok amikor nyomást gyakoroltunk a Chelsea-re és ha ezt huzamosabb ideig csináljuk biztos nem bírták volna, de mostmár ez van, kedden mutathatunk nekük egy kis tiki-taka-t! Visca el Barca
joekacsa
Ma néztem az Arsenal-Chelseat, nem játszott nagyot egyik csapat sem, de viszont Di Matteo kb. 5 embert pihentetett és Drogba állítólag sérült! (nem is bánnám, mert remek csatár csak ne szimuláljon)
A mai klasszikus után nyugodtan lehetünk pesszimisták, mert akár hogy is fáj a Madrid jobb volt és ilyen játékkal a Chelsea ellen nem jutunk tovább! Nehéz kimondani de igy van. A szerdai Bl meccsen voltak olyan pillanatok amikor nyomást gyakoroltunk a Chelsea-re és ha ezt huzamosabb ideig csináljuk biztos nem bírták volna, de mostmár ez van, kedden mutathatunk nekük egy kis tiki-taka-t! Visca el Barca
- visca el barca
- Presidente del Barça
pikére legelabb lehet ívelgetni
londonban uis azt csinaltuk 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Deus
- Boixos Nois
Hát tényleg vmi gáz van velem o.Ofcbarca0827 írta:Az olyanokra gondolok, mint mikor a decemberi Klasszikus előtt beírtad, hogy "biztos vagyok benne, hogy kikapunk", erre nyertünk 3:1-re.Most meg biztos voltál benne, hogy nyerünk, erre kétszer is kikaptunk. Szóval kössssz IlúDeus!!!
![]()
WTF? Elég meredek kezdősor.fcbarca0827 írta: Kedden így állnék fel:
Valdés - Alves ; Masherano ; Puyol - Fabregas ; Xavi ; Busquets ; Iniesta - Messi ; Piqué ; Alexis
Nem, nem vicc. Piquét be kell tenni csatárnak aztán utat tör.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Amikor Te az vagy, mindig győzünk, szóval legyél nyugodtan "űberpesszimista". Az olyanokra gondolok, mint mikor a decemberi Klasszikus előtt beírtad, hogy "biztos vagyok benne, hogy kikapunk", erre nyertünk 3:1-re.Deus írta:Már nem vagyok optimista keddi meccsel kapcsolatban. Sőt, überpesszimista lettem most.

Kedden így állnék fel:
Valdés - Alves ; Mascherano ; Puyol - Fabregas ; Xavi ; Busquets ; Iniesta - Messi ; Piqué ; Alexis
Nem, nem vicc. Piquét be kell tenni csatárnak aztán utat tör.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Deus
- Boixos Nois
Most már megint megváltozott a hozzáállásom... Most tényleg baromira parázok a keddi meccstől... áh, nem fogom kibírni.
Kikaptunk Chelsea -tól.
Kikaptunk Real Madrid -tól.
Mi lesz kedden?
Az a baj, hogy a csapat "lemerült"... Még Chelsea meccs előtt mondogattam, hogy szépen elverjük a cselszkit, erre megszívtam. Most a Real meccs előtt is mondtam, hogy no para, meglesz, erre megint megszívtam.
Már nem vagyok optimista keddi meccsel kapcsolatban. Sőt, überpesszimista lettem most. Kéne valami drog, amely 3 napon keresztül aludnék folyamatosan... Csak így élném túl az ideget...
Kikaptunk Chelsea -tól.
Kikaptunk Real Madrid -tól.
Mi lesz kedden?

Az a baj, hogy a csapat "lemerült"... Még Chelsea meccs előtt mondogattam, hogy szépen elverjük a cselszkit, erre megszívtam. Most a Real meccs előtt is mondtam, hogy no para, meglesz, erre megint megszívtam.
Már nem vagyok optimista keddi meccsel kapcsolatban. Sőt, überpesszimista lettem most. Kéne valami drog, amely 3 napon keresztül aludnék folyamatosan... Csak így élném túl az ideget...

- samy85
- Capitá del Barça
most annyit mondok csak, hogy az ellenfelünk a helyzetkihasználás lessz, nem a Chelsea! Akár az odavágón!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Kash
- Entrenador del Barça
Az oké, de ők JELENLEG még Európa Ligás helyen sincsenek! Nyerniük kellene, hogy legalább fellépjenek az 5. helyre. Ez olyan mintha most mindent feltennének egy BL győzelemre, csak közben meg nem kvalifikálják magukat a következő BL illetve EL szezonra.
Biztosan úgy gondolkodnak, hogy most egy esetleges BL győzelemmel kiengesztelik a szurkolókat, és jövőre meg belehúznak a ligába, hát ha az is meglessz. Esetleg megint a FA kupa döntő, BL indulást érő hely...stb.
Egyébként tökéletessen értem mit akarsz mondani.

- salas9
- Entrenador del Barça
Az oké, de ők JELENLEG még Európa Ligás helyen sincsenek! Nyerniük kellene, hogy legalább fellépjenek az 5. helyre. Ez olyan mintha most mindent feltennének egy BL győzelemre, csak közben meg nem kvalifikálják magukat a következő BL illetve EL szezonra.Kash írta:Mi is ezt tettük tavaly, amikor a BL döntőre készültünk, az akkori kezdőnk a Sociedad ellen: Bartra, Montoya, Pinto, Thiago, Afellay, Bojan, Messi...stb.

- Kash
- Entrenador del Barça
salas9 írta:Chelsea nagyon készül a visszavágóra.![]()
Arsenal elleni kezdőjük:
Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Essien, Romeu - Malouda, Kalou, Sturridge - Torres.
Csere: Lampard, A.Cole, Mikel, Meireles, Mata, Ferreira, Turnbull.
Drogba, Ramires, Ivanovics-ő eltiltott- és D.Luiz a keretben sincs.
Elég rendesen megforgatta a csapatot Di Matteo, pihentet rendesen...
Mi is ezt tettük tavaly, amikor a BL döntőre készültünk, az akkori kezdőnk a Sociedad ellen: Bartra, Montoya, Pinto, Thiago, Afellay, Bojan, Messi...stb.

- salas9
- Entrenador del Barça
Chelsea nagyon készül a visszavágóra.
Arsenal elleni kezdőjük:
Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Essien, Romeu - Malouda, Kalou, Sturridge - Torres.

Arsenal elleni kezdőjük:

-
- Capitá del Barça
Mindig is imádtam ezt a csapatot. mindig is Barca drukker voltam, és leszek.
A 6 éves keresztfiam már megismeri Xavit, Iniestát, Puyolt, A.S-t, Villát, a kedvence pedig -természetesen- Messi.
(OFF Azért az aradi 13 nevét is megtanítottam neki ON)
Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok, és boldogsággal tölt el, hogy pont ezt a generációt hétrő-hétre láthatom kifutni a gyepre.
Persze csalódott vagyok- ki nem az-, hogy kikaptunk. De hiszem azt, hogy sima továbbjutás lesz.
Az Arsenal is 2-1-gyel jött ide, és úgy lett 4-1, hogy még csak kapura sem rúgtak, az a góljuk is öngól volt
Most is ez lesz. Csak öngól nélkül.
Ha bemegy az első gól, utána minden könnyebb lesz, felszabadulnak a fiúk, és fiesztát rendeznek.
A meccs előtt bevágtak képeket az edzésükről. Könnyedek voltak, nevetgéltek. És ez jó jel volt számomra. Nem görcsöltek.
A Chelsea-nek mákja volt. Hatalmas mákja. Jövő héten nem lesz.
A 6 éves keresztfiam már megismeri Xavit, Iniestát, Puyolt, A.S-t, Villát, a kedvence pedig -természetesen- Messi.

(OFF Azért az aradi 13 nevét is megtanítottam neki ON)
Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok, és boldogsággal tölt el, hogy pont ezt a generációt hétrő-hétre láthatom kifutni a gyepre.
Persze csalódott vagyok- ki nem az-, hogy kikaptunk. De hiszem azt, hogy sima továbbjutás lesz.
Az Arsenal is 2-1-gyel jött ide, és úgy lett 4-1, hogy még csak kapura sem rúgtak, az a góljuk is öngól volt
Most is ez lesz. Csak öngól nélkül.
Ha bemegy az első gól, utána minden könnyebb lesz, felszabadulnak a fiúk, és fiesztát rendeznek.
A meccs előtt bevágtak képeket az edzésükről. Könnyedek voltak, nevetgéltek. És ez jó jel volt számomra. Nem görcsöltek.
A Chelsea-nek mákja volt. Hatalmas mákja. Jövő héten nem lesz.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Lehet, de én úgy látom, hogy ezek a 3-4-3 és 3-3-4 nem jöttek be, szóval lehet hogy mégis 4 védővel kéne felállni, akik természetesen bekapcsolódnak a támadásba, de vissza is érnek egy gyors kontra esetén szóval ilyen 4-3-3 ami igazából 2-4-5.daffy írta:?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
Alves-Piqué vagy Puyol-Masche-Adriano
---------------Busquets--Cesc-------------
------Messi-------Iniesta------Alexis------
--------------------Pedro--------------------
----------------valdes-------------
-----puyol-----pique---masch----
alves-----busi-------xavi-------ini
-----cuenca---messi----alexis----
szerintem ez a jobb döntés. a chelsea nem fogja a kapuhoz szorítani a barcát. alves oldalán busi biztosít,xavi ini mellett,a helyén. ini-alexis gyors szélső páros. cuenca megmondom őszintén a "mert jobb nincs" választás.

- Chino
- Llegenda del Barça
Én mindig óvatosan szoktam hozzáállni a meccsekhez, de most abszolut az az érzésem, hogy kettő lesz közte. Ennek a különbségnek ki kell jönnie két meccs alatt. Ami pedig a leginkább bizakodásra ad okot az a Nou Camp. Szerintem ezzel el is mondtam majdnem mindent. Otthon nem nagyon van ellenfelünk, ezt a Chelsea-t simán képesekvagyunk akár hárommal is megcsapni és ezt minden nagyképűség nélkül mondom.
Én egy 4-1–et érzek, remélem be is jön. Az a furcsa, hogy nem szomorú, hanem, inkább ideges voltam meccs után. A továbbjutás még sztem 60-40% ide.
Azt is kinézem Pep-ből, hogy megint nekik megyünk 4 csatárral és egy lesz a cél: minél többet rúgni. Daffy felállását érzem legreálisabbnak, de megnéznék egy VV-Puyol-Masch-Adriano – Alves-Xavi–Ini –Messi-Alexis-Cesc-Cuenca tizenegyet is. Tudom felejtős, de kíváncsi lennék mit alkotnának.
Én egy 4-1–et érzek, remélem be is jön. Az a furcsa, hogy nem szomorú, hanem, inkább ideges voltam meccs után. A továbbjutás még sztem 60-40% ide.
Azt is kinézem Pep-ből, hogy megint nekik megyünk 4 csatárral és egy lesz a cél: minél többet rúgni. Daffy felállását érzem legreálisabbnak, de megnéznék egy VV-Puyol-Masch-Adriano – Alves-Xavi–Ini –Messi-Alexis-Cesc-Cuenca tizenegyet is. Tudom felejtős, de kíváncsi lennék mit alkotnának.
Forca Barca!!!!
Sajnos nem láttam a meccset csak az összefoglalót.Ennek alapján a meccset több góllal kellett volna nyernünk,egy kicsit nagyobb koncentrációval kedden ez meg is fog történni.
- Kash
- Entrenador del Barça
Deus írta:Most már megváltozott a hozzáállásom... Most már inkább abban hiszek, hogy simán elverjük őket kedden.
Csak egyetlen egy dolgot kérek Pep -től: Ne hülyén cserélgessen, vagy túl későn...
ezt én is többször éreztem, csakhogy utoljára a getafe ellen éreztem több mint 5 gólos győzelmet idegenben, végül 1-0-ra kikaptunk...