Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
salas9 írta:Chelsea nagyon készül a visszavágóra.![]()
Arsenal elleni kezdőjük:
Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Essien, Romeu - Malouda, Kalou, Sturridge - Torres.
Csere: Lampard, A.Cole, Mikel, Meireles, Mata, Ferreira, Turnbull.
Drogba, Ramires, Ivanovics-ő eltiltott- és D.Luiz a keretben sincs.
Elég rendesen megforgatta a csapatot Di Matteo, pihentet rendesen...

Lehet, de én úgy látom, hogy ezek a 3-4-3 és 3-3-4 nem jöttek be, szóval lehet hogy mégis 4 védővel kéne felállni, akik természetesen bekapcsolódnak a támadásba, de vissza is érnek egy gyors kontra esetén szóval ilyen 4-3-3 ami igazából 2-4-5.daffy írta:?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
Alves-Piqué vagy Puyol-Masche-Adriano
---------------Busquets--Cesc-------------
------Messi-------Iniesta------Alexis------
--------------------Pedro--------------------
----------------valdes-------------
-----puyol-----pique---masch----
alves-----busi-------xavi-------ini
-----cuenca---messi----alexis----
szerintem ez a jobb döntés. a chelsea nem fogja a kapuhoz szorítani a barcát. alves oldalán busi biztosít,xavi ini mellett,a helyén. ini-alexis gyors szélső páros. cuenca megmondom őszintén a "mert jobb nincs" választás.
Deus írta:Most már megváltozott a hozzáállásom... Most már inkább abban hiszek, hogy simán elverjük őket kedden.
Csak egyetlen egy dolgot kérek Pep -től: Ne hülyén cserélgessen, vagy túl későn...

1. nem fogja,mert szerintem védik az 1-0t.samy85 írta: Csak akkor mi van ha a Chelsea a Torrest is kezdeti D.D. mellett!?
Nem éppen csak DV-ra gondolok itt. Jöhetne bárki más hasonló kvalitású játékos.LG írta:Persze, mindig az hiányzik, aki épp nincs. De mikor Villa egészséges volt az utóbbi időkben, általában a jogos kritikákat kapta csak, a gyenge játékáért, néhány meccs volt ez alól csak kivétel.mes írta:
Mondjuk azért, mert ha betalálnak, akkor valószínűleg elment a továbbjutás. Sztem nem kéne 3 védővel kezdeni, mert azért kockázatos, és 4 védővel is valószínűleg meglesznek elől a helyzeteink, csak be kell majd lőni őket. Ha ez nem sikerül, akkor majd mondjuk a félidőben lehozhatunk egy védőt.mes írta:Tetszenek a lenti otletek, de minek 4 vedo egy ilyen Chelsea ellen ?:D
Persze, mindig az hiányzik, aki épp nincs. De mikor Villa egészséges volt az utóbbi időkben, általában a jogos kritikákat kapta csak, a gyenge játékáért, néhány meccs volt ez alól csak kivétel.Szerény meglátásom szerint egy vérbeli befejező csatár hiányzik. Nagyon megérezzük DV hiányát, aki a 16os sarkáról is simán betekerte a bal felsőbe.

?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
Alves-Piqué vagy Puyol-Masche-Adriano
---------------Busquets--Cesc-------------
------Messi-------Iniesta------Alexis------
--------------------Pedro--------------------
1. Cesc szvsz nem csatár, hanem egy speciális szerepkörrel rendelkező középpályás.Renesans írta:Összefoglalva tehát:
- elfelejteni Cescet, mint csatárt
- Xavi nélkül kezdeni, de szükség szerint egy védő helyett korán becserélni
- Messi játsszon szélen, Iniesta pedig középen
- Pedro játsszon centerben
Nekem kifejezetten szimpatikus volt a tegnapi Chelsea magatartása. Egyedül Drogba volt kritikán aluli és gusztustalan, a többiek viszont többnyire keményen, de tisztán játszottak. A meccs előtt arra számítottam, hogy irgalmatlan csontzene lesz a pályán a 3 évvel ezelőtti tüskék miatt, de meglepően úriember módjára játszottak. A lényeg tehát, hogy lehet normális kemény focival is eredményes egy csapat, nem csak a Real-féle ámokfutással.Sanama írta:Azért fair játékosok vanak a Chelsea-ban, Lampard meg Drogba is elmondta,hogy makkoltak azért.